За парите и семейството

• 52 479
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 750
Само аз ли от тук присъстващите я познавам на живо тази фамозна мома - Сирената? Stuck Out Tongue

Май да.

А само аз и Лолита ли сме на ниски заплати?

# 751
  • София
Само аз ли от тук присъстващите я познавам на живо тази фамозна мома - Сирената? Stuck Out Tongue
Виждала съм снимки, фб профил. На живо чак не Simple Smile

# 752
  • sofia
Оф, на път съм да почна да купувам от топлата витрина......егати опашката имаше снощи пред нея.....за малко да се изкуша.
Моят мъж не готви, пържени картофи и скара не го броя, щот това и децата го правят.....ама и за това си трябва време!

# 753
Е, ако мъжът обича да готви - супер. Наистина има хора (и мъже и жени), за които готвенето е удоволстиве и колкото и да работят намират време да го правят. Аз обаче разбрах въпроса на Сирен по друг начин - какво предпочитате, мъжът да се прибере 1 - 2 часа по - рано за да сготви или да работи повече, да не готви изобщо, но сумата в края на месеца да е по - голяма?
Ето, аз си казвам, че без съмнение избирам второто.

# 754
Сирена, моля те поне уеднаквявай си версиите. Допреди дни не ходеше с деца на ресторант и не пътувахте, щото гадно и опасно - сега вече основно перо ви станаха дрехи, пътувания и ресторанти и то не всичките всеки месец ....Започва да писва от толкова много лъжи и локуми. Не си мисли, че пасем трева...
Да, увлече се и пренебрегна съвета ми да не се олива с подробностите, защото те я дънят.

# 755
Сирена, моля те поне уеднаквявай си версиите. Допреди дни не ходеше с деца на ресторант и не пътувахте, щото гадно и опасно - сега вече основно перо ви станаха дрехи, пътувания и ресторанти и то не всичките всеки месец ....Започва да писва от толкова много лъжи и локуми. Не си мисли, че пасем трева...

Оффф....ама и ти ставаш смешна. Животът не е статичен, разходите се променят, целите се променят, възможностите също. Все едно съм още самотна майка с 500 лева заплата, както преди години...както казах - харчи се за каквото има възможност и за което се отвори време. Ти едни и същи неща ли правиш, без промяна и без новости с години? много ясно, че понякога има промяна на курса. Записвала съм си разходи, знам какви пари и от какво са се освободили и са се пренасочили за други неща.

# 756
Аз пък не искам мъжа ми да закъснява след работа. В моя случай ще го знам работи ли или не, ама ако е някъде служител, откъде да знам какво работи точно Simple Smile

# 757
Оф, на път съм да почна да купувам от топлата витрина......егати опашката имаше снощи пред нея.....за малко да се изкуша.
Моят мъж не готви, пържени картофи и скара не го броя, щот това и децата го правят.....ама и за това си трябва време!
Приятелски съвет , не го прави за повече от веднъж на 10 дни макс.

# 758
И аз мноого рядко взимам готова храна. Даже по-добре да се хапне една салата и яйца или сандвичи, ако няма сготвено, отколкото готовите храни.

# 759

Оффф....ама и ти ставаш смешна. Животът не е статичен, разходите се променят, целите се променят, възможностите също.
Не, в случая не тя става смешна, защото ти само в рамките на 24 часа пусна една торба взаимно противоречащи си подробности. Наистина, прегледай си версиите.

# 760
  • София
Аз обаче разбрах въпроса на Сирен по друг начин - какво предпочитате, мъжът да се прибере 1 - 2 часа по - рано за да сготви или да работи повече, да не готви изобщо, но сумата в края на месеца да е по - голяма?
Ето, аз си казвам, че без съмнение избирам второто.

Винаги съм избирала второто- тия 2 часа да съм вкъщи, са достатъчни да сготвя и натисна няколко копчета без шефове и други дразнители.
А, парите в повече са осигурявали по- комфортен живот и изпълнение на повече желания.
И облекчаване от неприятни дейности, като миене на прозорци, например.

# 761
Вижте к'во!  Така повече не може да продължава. Изпляскайте го на масата да се види, щото от толкоз общи приказки темата е сал една манджа с грозде.
Сирен,  нали с писане изкарваш пари. Дай един линк.

# 762
  • София
Интересно ми е, всички ли жени, които готвят, се прибират 1-2 часа по-рано? Щото моите наблюдения от реала са съвсем различни. Работи се до 18-18:30, после следва прибиране, и едва след 19 и нещо се пристъпва към печката.

Или щом е мъж, демек малоумен, на него му трябват два допълнителни часа, за да си открие тенджерите по шкафовете? Понякога се чудя някои потребителки за какви екземпляри са омъжени.

И всеки ден ли готвите всъщност? Хората, които познавам - мъже, жени, готвят в неделя 1-2 неща, после веднъж през седмицата. Форумът е паралелна вселена (сефте!), в която индивидите веднага след работа търчат да готвят, пет дни седмично.

# 763
  • Куциндрел
Сега на който не му се готви и чисти и има пари може да плати, за да му се извършат тези услуги.

# 764
Това е форум, пиша както си искам, кой каквото иска да разбира. Истината е някъде по средата между факта, че имам космическа совалка, до това, че сме нормално семейство и правим определени неща. Много ясно, че няма да давам месечна сводка в него месец за какво е харчено.

Ходене по ресторанти няма как да ми е основно перо, защото не обичам да се храня редовно в ресторант - за мен е за извънредни случаи това, не е присъщ разход, по-скоро е в графа почерпки и забавления. Може и с него, може и без него. Пътуванията - ако може, не е задължително, то се усеща кога ще е хубаво и кога ще е по задължение и ще ни измори.

То пък ще кажеш, че всеки във всеки един момент пътува по пет пъти до далечни дестинации, всеки уикенд е някъде на минимум 300 километра, като на 6 месеца си обновява гардероба и се храни само в ресторанти...

След 19 вечерта никаква сила не може да ме накара да готвя. Първо не съм свикнала на голяма готвена вечеря, второ е абсурд това готвене по нощите.

Общи условия

Активация на акаунт