Спам тема (лудите наизлязохме още преди пролетта) от 01.03 до 31.03.

• 66 695
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 165
Бягах със Скот Юрек!!! И даже имам снимка с него, ама ше ви я пуснА нейде вечерно време.

Голям Кеф!

Иса, честито! Ще ни возиш безплатно, налЕ? Grinning

Миднайт, а тарантули имаш ли? Аз преди колекционирах, сега имам само една.

# 3 166
  • София
Не,тарантули нямам.

# 3 167
  • Тра-ла-ла
Мерсаж ,мерсаж.
Ние досега терариуми редихме,запотих се.
Вай, вай. Какво си турила у терариумите?

# 3 168
  • София
Не ти требе да знаеш.

# 3 169
  • Euskal Herria
Гугъл, честито!
Вай, вай. Какво си турила у терариумите?
Посестримите ни Wink.

Мид, че те много скрити. Само един обитател се вижда. А розовкото де е?

# 3 170
Тва май съм ви го казвала.... Лонгурът е на около 2 години, гледа книга за джунглата, змията хипонотизира от екрана, а моето собствено дете казва... таа змЕя ми пиича на мама Laughing

# 3 171
  • Тра-ла-ла
Може да не са само змии newsm78

Тва май съм ви го казвала.... Лонгурът е на около 2 години, гледа книга за джунглата, змията хипонотизира от екрана, а моето собствено дете казва... таа змЕя ми пиича на мама Laughing
Ко си му причинала на малкия Лонгур, че така се е припознал? Да не си го гледала лошо?! Laughing

# 3 172
  • София
Янче,то е на другата стена.Те си кротуват така.

# 3 173
  • над кукувичето гнездо
Лесно ти е да го кажеш Simple Smile Ти ги гледаш на екрана само. А аз ги гледам в офиса и само се облизвам. Живея в ада.

За рд на дъщерята са Simple Smile
У дома в няколко шкафа съм укрила съкровища. Преди ядях неконтролируемо. Сега щипвам една хапка и толкоз, но ако нямам нищичко, се чувствам неспокойна някак.

Гугълче, как безплатно возене?! Тези курсове пари струват. Не искат в ракия да плащаме, не пиели били Shocked Турям тахи знак и возя за бири, докато багажникът прелее (по онзи лаф, защо багажните се измервали в литри)...

Кики, внимавай да не се прехапеш Laughing

# 3 174
Ко си му причинала на малкия Лонгур, че така се е припознал? Да не си го гледала лошо?! Laughing

А, нищо не съм му причинила, баща му го беше подучил Laughing

Исе, аз съм про.... мога си го вържа на фльонга, но никога прехапване Grin

# 3 175
  • над кукувичето гнездо
Мда, Кики, те за това са ни раздвоени на върха Animal Snake

# 3 176
Мхм, Исе Laughing

# 3 177
  • Варна
С оная мойта приятелка (много я обичам ма понякога ми иде да й извия вратленцето) имаме спор и реших да събера и други мнения, ей така, за кеф, не че нещо ще се промени. Начи качвам в скрит текст четири снимки на двама господа, гласувайте моля Simple Smile

Скрит текст:

Моля дамите да се изкажат. Ако може с някаква обосновка. Не че лишавам господата от право на глас, но тяхното мнение няма да е актуално за нас, без да се обиждат Simple Smile

# 3 178
Скрит текст:
Хайче, тия резерви дето имаш при нас биха изчезнали за няма седмица. Зверско търпение имаш.
За снимките - 3-та. Wink

# 3 179
  • Варна
То и при мен биха изчезнали яко дим за нула време ама кантара вече като ме види крещи уплашено, а след него и аз Simple Smile Така че стискам зъби буквално.

Те 3 и 4 са един и същ мъж.

Общи условия

Активация на акаунт