Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 142
  • 800
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря teri_90, сега взимам Естрофем. А кога би било добре да се пусне, пролактина, преди евентуален трансфер ли, същият ден ли?

# 706
По всяко време може да се пусне. Да се знае има ли проблем с него. Но ти щом си на Естрофем, сигурно вече си в подготовка за трансфер предполагам, по-добре не се натоварвай с мисли и притеснения. Един неуспешен опит нищо не означава. Просто мал шанс, при повторения се търсят проблеми, ако има такива.

Успех на всички, които чакат резултати утре и дано успеете да спите тази нощ Simple Smile

# 707
Късмет на всички, които ще правят тестовете си утре. Дано на всички да са положителни 👍

# 708
Добро утро момичета, УСПЕХ днес на всички момичета🙏🤗🤗. 11 ден днес, а симптомите са мираж 😄😃. Добре, че от време на време ме предърпва нещо, че  да се сетя, че съм след процедура. Пфф и я кажете как се справяте с безсънието...от няколко дни е така, но тази нощ беше кошмарна.... Не стига ставането през 2 часа за това пишкане, но и след него няма заспиване. Как сте вие?

# 709
Ти нямали да си пуснеш днеска ако има нещо ще покаже

# 710
Kiki riki, тестът ми е на 18-ти в четвъртък/14-ти ден/. Страх ме е да го направя по-рано. Въпреки, че върнахме петдневни-бластоцисти и сигурно ще отчете, ако чудото се е случило, но....ще изчакам някак си. Чакаме вас да ни зарадват днес! 🙏

# 711
Е няма да съм аз човека които ще ве зарадва ама дано сте вие. Моят е за 20сти попринцип ама така или иначе лекарствата ми свършват да знам да взимам ли или не ама май ще е не

# 712
Kiki riki, недей така. Винаги има надежда! Вярвай! Според мен не бързай, защото, ако на 20-ти ти е теста, мисля, че е рано. С още няколко дни лекарства няма да ни навредят повече или по-малко.

# 713
Късмет и от мен на всички днес! Желая ви тлъсти ЧХГ и да ни се похвалите!👍👍👍Стискам палци, момичета!
Кой пита за безсънието?!😀Аз си спя, защото си имам дъщеричка на 2г6мес от предния опит и ме измаря доста през деня. Но когато забременях с нея преди три години си спомням, че въобще не можех да спя тези 11дни, докато чаках след трансфер. Ходех като привидвние. Сега също се вълнувам, но умората си казва думата. Да не казвам, че нямам време да легна през деня дори и заради Утрогестана, лягането е единствено и само за да я приспа. Спането приключи с нейното раждане. Сега вече дойде момента уж да поспивам поне нощно време, то пак се вкарах във въртележката.

# 714
Kiki riki, недей така. Винаги има надежда! Вярвай! Според мен не бързай, защото, ако на 20-ти ти е теста, мисля, че е рано. С още няколко дни лекарства няма да ни навредят повече или по-малко.
20ти е 17 ден от трансфера сега би трябвало ако има нещо да е поне над 20 така ако е ще пусна след два дни пак но се съмнявам нищо освен гърдите нито ме боли нито ме сърби не мисля че е станало

# 715
Радост и Кики , нямаше ли да си пускате вчера тестове?

# 716
Не днес сега вурвя към лабораторията още не пускайте палците

# 717
Здравейте , успех на всичко. Дано да има много положителни тестове.
Искам да попитам дали някой знае , след неуспешен трансфер при спонтанен цикъл , колко време се чака до следващия опит.
Благодаря предварително !
Хубав ден ! Simple Smile

# 718
Веднага на следващ цикъл. То е все едно сте опитвали вкъщи, а дори тогава пак може са не сте разбирали, че е имало опит за имплантация. Само след стимулиран опит е хубаво да се изчака.

# 719
haidi. При мен се получи нещо подобно. От 12 Ф извадиха 8 Я, от които 2 незрели. От 6те зрели се оплодиха 4. До 5ти ден се разви 1 бластоцист АБ и една късна морула / уж до 3 часа и тя трябваше да стане на бластоцист, но беше с по-лошо качество/. Опита завърши с БХ.
    Ние сме със МФ. С редовна О съм и нямам НЯР.
    Мисля че в нашият случай просто стимулацията не е била подходяща и това е. Confused
Да,така е.При мен си признаха, че са пообъркали стимулацията и ми казаха,че ако пробвам пак, вече знаят на какво реагирам.Но аз вече нямам вяра.
Мен днес и гърдите спряха да ме болят,леко подпухнали са.Но аз така или иначе нищо не очаквам Simple Smile
Стискам палци на всички,които ще правят тест днес.

Общи условия

Активация на акаунт