Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 309
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 60
  • Мадрид / София
Тук букетите от рязан цвят са безбожно скъпи - 15€ за букет.
Днес в Лидл имаше авокадо на бройки по 0.79€, а в мрежичка 700гр 2.79€. От арабите си взех този път по 0.99€ килото.

# 61
Изкупили сте всичкото ангешко. Чак се учудих. Обикновено има с дни. Сега обиколих три магазина и чак в третия взех последната опаковка. Едно 10 минути я огкеждах да не е продупчена с нокът 😂 От четене тук какво ли не научих.

# 62
Да похваля топлопушена скумрия, три вида е. Уникална за моя вкус!

# 63
  • In transit
Да похваля топлопушена скумрия, три вида е. Уникална за моя вкус!
Хм, това нещо ново ли е? Досега имаше един вид мисля. Може ли снимка или описание какви са трите вида?

# 64
  • София
Аууу, какъв прекрасен букет от лалета! Heart Eyes
Отивам за похваленото вино Party, както и за чери доматките. Ще погледна и розовите, благодаря!

# 65
Попълних анкетата, и на въпроса "откъде научавате за промоциите", написах - Бг мама Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

# 66
  • have faith and be patient ..
Къде е тази анкета?

# 67
Днес за първи път взех от сьомговата пъстърва.  Може да е коментирано, но аз съм я избягвала - вземала съм сьомга или пъстърва. Е, хареса се. Има вкус на сьомга, но с повече костици. За цената си е ОК, пак бих си купила.
Взех розови домати, хлебчета по 8 ст, кайма, меденки...

# 68
# 69
Разбрах, че не хапваш хляб, но писа ли за витрините заради общото благо? Wink Smiley

# 70
  • In transit
Разбрах, че не хапваш хляб, но писа ли за витрините заради общото благо? Wink Smiley
Това с витрините е много гнусно. Какво ли не съм виждала. ММ също отказва да му купувам хляб от магазините.
То не е само покрай хляба. Около грипната епидемия масово се кихаше и кашляше наред в магазините. Много ниска хигиена имаме в това отношение...особено по-възрастните хора. Sad

# 71
  • have faith and be patient ..
Аз задължително ще пиша.. В новия магазин, на дружба който отвориха, витрините направо зеят.. Като във сба фурните, не ми го побира акъла..

# 72
Според мен си заслужава да им се пише за този проблем, освен в анкетата, ще им пиша и е-мейл. Също така мисля да им пиша и за националния им телефон, откъдето ме изпратиха за "зелен хайвер" при последното ми запитване за наличности. Включих и това в анкетата, но да го има и по е-мейл. Ако много народ отдели 2 минути, за да им пише, може и да има някакъв ефект във времето. Особено пък с витрините - няма да открием топлата вода, нали го има по други държави. А те строят дори и новите Лидл със старите витрини. Head Band

# 73
Сега попълних анкетата. И аз споменах витрината, освен това поисках тоалетна. Какво ме питат чиста ли е тоалетната, като то изобщо няма такава?

# 74
Тази на картинката е с подправки, а аз си взех с черен пипер. Има и натюр. По 2 лв. са.

Общи условия

Активация на акаунт