Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 115 025
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 930
В Младост имаше.

# 931
  • In transit
Ох, много съм зле...блендер ще има в събота. Абе помня, че бях гледала някъде скоро, ама то една брошура ли е....BlushJoy
С тези блендери за смутита някой правил ли е хумус или други разядки, т.е стават ли за по-гъсти консистенции?

# 932
Mikkey, мисля, че не стават.
За по-твърди неща, ако не бързаш, и ако го пуснат пак чопърчето със стъклена купа, препоръчвам с две ръце. От както го купих не съм го спряла, постоянно въртя хумус и всякакви чудесии.

# 933
  • In transit
И аз имам този чопър и съм много доволна, но за една приятелка питах. Ще и кажа да изчака тогава. Благодаря Леми.

# 934
  • Бургас / UK
извинете за дебилния въпрос, но каква е разликата?

Джегингс е като клин ,но от дънков плат. Името му идва от дънки (jeans) и клин (leggings) , та станало jeggings (джегингс) .

# 935
Аз се бях наточила за блузите от днес, обаче в нашия Лидл-Велинград въобще не бяха заредили.🙁 Чудих се на джегингса и едни хс дънки от минали промоции, ама не можах да реша и си излезнах с празни ръце. - да не поверваш

# 936
В Лидл в Борово имаше азалии.

# 937
  • Варна
извинете за дебилния въпрос, но каква е разликата?

Джегингс е като клин ,но от дънков плат. Името му идва от дънки (jeans) и клин (leggings) , та станало jeggings (джегингс) .

Е тези не са от дънков плат, а от хубаво стегнато трико. Преди съм имала и с цвят деним като дънки, но сега няма такива.

# 938
  • софия
Сега се връщам от Лидл - на стелажа с 30% намаление си намерих 2 комплекта от по 2 подрафтови кошници -за по 6,29 всеки комплект. Имаше намалени и доста детски дрешки, единични бройки.

# 939
2 комплекта има останали при нас. Да взимам ли за някой?

# 940
  • Sofia
Преди имах блендер/чопър, най-обикновен с ножче и купа към пастора от Лидл. Счупи се и го хвърлих, преди да прочета, че може да се обадиш в сервиза за част. Повече ми харесваше. Взехме си блендер за смути. Конкретно хумусът се налага да го правя по-редичък, за да стане, иначе застава по стените на купата а това най отгоре не се пасира. А и е доста шумен, трябва да се съобразявам да не спи някой във вкъщи. Но смути става добре, както и за бебешки пюрета ми върши чудесна работа.  
Ох, много съм зле...блендер ще има в събота. Абе помня, че бях гледала някъде скоро, ама то една брошура ли е....BlushJoy
С тези блендери за смутита някой правил ли е хумус или други разядки, т.е стават ли за по-гъсти консистенции?

# 941
Правила съм тахан, не ми е от Лидл блендерът но е пак такъв който се води за смутита. Моят даже няма различни ножове, има само като този дето в брошурата са го писали че е за смесване. Правила съм и в чопър, пак става (чопъра дето е 3 в 1 на Силвъркрест). И в двете иска много мелене, с почивки става и не е нещо бързо, но става. В блендера е по-лесно в чашата де, чопърът е широк за тая работа. Така че хумус също би трябвало да стане, не виждам защо не. Гъсти неща си искат да се отваря от време на време че отиват по стените на съда, няма как наведнъж да побръмчиш и да стане.

# 942
Вече са ги похвалили по-напред, но и аз да похваля мокасините. Много меки и удобни. Колебаех се между два цвята и накрая взех и двата 😂 Само на сините ще им сменя тази грозна връзка с нещо по-симпатично. Розовите на крака стоят много сладко.
Нищо общо с онези твърди обувки на Хайди, които бяха и с 10 лева по-скъпи на всичкото отгоре. Купих ги през есента, че ми трябваше равна обувка. Направиха ми краката на нищо, докато омекнат и се отпуснат. И тъкмо се отпуснаха, и се скъсаха.....

# 943
За джегингсите обърнете внимание, че сините са по-уголемени, сравних С-ките и имаха 2 пръста разлика в ханша.

# 944
Аз си взех днес XS от черния джегинс, страхотен е, много жалко, че от сините няма XS, а започват от S.

Общи условия

Активация на акаунт