Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 031
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Това душ олио на Балеа откога го обмислям и все го подминавам заради прекалено лекия аромат. Но така както го описвате, явно точно такова нещо ми трябва в момента , че кожата ми напоследък взе да се изсушава от душгеловете. Благодаря ви, че писахте, ще го пробвам и аз.

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 13:18 от marzeliva

# 631
Понеже и нa мен aромaтa му ми е твърдее деликaтен, към него добaвих мaлко пянa зa вaнa нa Ейвън с aромaт нa дъвкa и стaнa супер. Aз преди хaресвaх тези пяни зa вaнa, ползвaх ги зa душ гел, но нещо сегa не ми допaдaт, a някои от aромaтите им сa нaпрaво непоносими и химически, особено шоколaдa с портокaл е просто нетърпим. Този с дъвкaтa е слaдичък и приятен. Повече не бих си купилa тaкaвa пянa. От едно промо в кaтaлог бях взелa 3 видa по 500мл. и общо взето тaкa си стоят. Добaвям по мaлко от тях в други душ гелове с по блед aромaт. Тaкa aромaтa хем се подсилвa, хем не е нaтрaпчив.

# 632
  • Бургас
Тази серия на Балеа има ли я някъде?

# 633
  • Стара Загора
Тази серия е стара. Беше пусната преди 2 или 3 год. Не беше нищо уау. Имах душ гела, лосиона и гела за бръснене. Само опаковките бяха сладурски, толкова.

Да похваля спиралата на Лореал Unlimited с чупещата четка. Вчера колежка ми я донесе да я пробвам. Преди седмица е отворена и още е по-мокра, но въпреки това не ми слепи много миглите. Като сложих на едното око и сякаш ми бяха залепили изкуствени. Толкова дълги и извити ги направи. Раздели добре освен това.

Не мръдна цял ден, очарована съм.

# 634
Симпатикония, можеш ли да дадеш снимка на кафявата кутийката с аром на санталово дърво. Обожавам този аромат.
Можете ли да ми препоръчате ексфолиант за устни?

# 635
И аз търся.Особено такъв в бурканче или захарен като червило.Но няма.Само онази попара с овес на Балеа.

# 636
Аз пък да се оплача от спиралата на Лореал, показана от Ивчето. Да, придава обем, дължина, разделя, но за две-три седмици. Моята изсъхна даже по-рано. Не допускам да съм взела с изтекъл срок, понеже проверявам непрекъснато. В момента съм с една спирала на Кларанс, над месец ежедневно я ползвам и съм доволна.

# 637
  • София
Лъш имат такива, ексфолиантите на Лореал също стават за устни.

# 638
  • София
Както и всяка лъжичка захар, смесена с малко мед и някакво масло : )

# 639
Еми не искам,искам ексфолиант в гилза! :Д
Толкова ли е трудно да направАт???

# 640
не е трудно, и ти можеш да си го направиш
с масло, което е твърдо на стайна температура и в гилза от балсам

# 641
  • София
Написала си, че търсиш в бурканче по- горе Joy

# 642
Бурканче ИЛИ гилза,клоня към гилзата.
Разочарована съм.
Засега.

# 643
  • Стара Загора
Сефора имат в гилза и са по 10-11 лв мисля. Аз ползвам варианта с мед.

# 644
Еми не искам,искам ексфолиант в гилза! :Д
Толкова ли е трудно да направАт???

Еlf имат в гилза също.
Обаче мен ако питаш, захаросан мед и четка за зъби вършат чудесна работа. Още по-мързеливо е от захар и масло, което ти е универсалният вариант.

Общи условия

Активация на акаунт