🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 2

• 24 655
  • 676
  •   1
Отговори
# 525
  • Брюксел / София
Хилда е голяма лицемерка, Фънки се прави на интересен...
Рачков няма никакъв такт, халтураджия, изобщо не знае кога трябва да спре с неуместните шеги:(

# 526
На Милко му е толкова добър грима че и да беше изпял пиленцата си пак щеше да е за 10 точки

# 527
Забелязвам, че и в трите лайфа дотук нито един колега не даде точките си на Стефан. Не го харесват май.

# 528
  • Брюксел / София
Тези са се наговорили да подкрепят бездарието и посредствеността. Не го разбирам!

# 529
Защо не повториха изпълненията с телефонните номера? Много тъпо. Аз искам да пусна смс за Стефан, но не му знам номера

# 530
Толкова бутане на тоя Папи, а той най-големият некадърник. С кой спи за Бога?

# 531
  • тук, на мястото си
Стефан ми прилича на София Джамджиева Grinning

# 532
Не мога повярвам, че Стефан и Тити 😁 са толкова назад. Доста ги подценяват май, особено Стефан, който е невероятен талант. Егати лицемерието просто. 😐😐

# 533
  • Испания
Димитър Маринов /оценява по съвест/

Деси - 3, Тита - 4, Стефан - 5, Дичо - 6, Петя - 7, Константин - 8, Мария - 9, Милко - 10

Хилда

Деси - 3, Константин - 4, Тита - 5, Дичо - 6, Петя - 7, Стефан - 8, Мария - 9, Милко - 10

Фънки

Константин - 3, Деси - 4, Милко - 5, Петя - 6, Стефан - 7, Дичо - 8, Тита - 9, Мария - 10

Гласуване на участниците:

Стефан на Милко, Деси на Петя, Мария на Петя, Дичо на Мария, Милко на Константин, Петя на Мария, Тита на Константин, Константин на Петя

След приравняването:

# 534
Най трудно беше на Петя!

# 535
Фънки защо така се мазни на Мария?
Не съм съгласна да се оценява според трудността, на някои всичко им е трудно. А други са толкова добри, че отстрани изглежда, че е много лесно, а не е. И в живота е така. В депресия съм от това шоу Simple Smile

# 536
Фънки защо така се мазни на Мария?
Не съм съгласна да се оценява според трудността, на някои всичко им е трудно. А други са толкова добри, че отстрани изглежда, че е много лесно, а не е. И в живота е така. В депресия съм от това шоу Simple Smile
И все пак Купър и Гага са в пъти по- трудни от Найденов, нали!?

# 537
  • тук, на мястото си
Димитър Маринов каза, че оценява по трудност.

# 538
Обаче поне зрители сме на едно мнение. Поне те оцениха момчето.

# 539
Как тъй петя... Тъпо. Стефан наистина беше перфектен. Наистина си беше кичка

Общи условия

Активация на акаунт