🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 2

• 24 648
  • 676
  •   1
Отговори
# 600
Моят победител беше Стефан, уникална имитация! Heart Eyes
Петя... Петя си пя като Петя, аз имитация не видях/чух, не знам - аз ли съм зле със слуха, що ли... И спечели, пфу... Imp
Милко не ме впечатли много, вяло беше някак изпълнението му.
Деси беше голям смях.
Дичо мнооого ми хареса, много. Heart Eyes Доста се смяхме, де, но имитацията си я биваше.
Мария - много добра. Тита - също. Heart Eyes
И Папи... Постара се, ама то и песента една... песен... Но пък беше весело. Simple Smile
За бутона на късмета... нямам думи. Tired Face
Поправям се за бутона - явно аз съм пропуснала нещо, щом е известно кой кого ще имитира другия път. Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 10:29 от Ензим

# 601
  • София
Дичо като Сашо Роман ще е цирк, пък и благодатна почва за подигравките на Фънки.
На Стефан ще му лепне Томас Андерс, дано този път го оценят подобаващо.

# 602
  • София
Оф не мога да го харесам този Стефан незнам защо. Ето и сега му се падна по женски глас на Modern Talking Явно може да пее с женски глас, щеше ми се някоя рокаджииска песен да му се падне.

# 603

В образа на Томас Андерс, ако изпипат грима, Стефан ще го изиграе едно към едно. Има страхотен потенциал задачата му.

Да. И заради това пак ще му дадат ниска оценка - защото задачата му е била лесна. Много тъпо!

# 604
Тази година Лили Иванова още не се е явявала като опция.

И да си кажа- на Дара песента беше някакъв ужас за имитация. Папи в сравнение с Калки я направи повече от добре. Но такива имитации очевидно са с цел пародия. То няма начин просто.

# 605
Аз одобрявам да има по една имитация на Мадона и Майкъл на сезон, но толкова. Имало е сезони с по 2-3 Мадони, ми скучно става.

# 606
Още не са имитирали Елвис и Фреди в този сезон. По-добре направо да ги пропуснат, че техните имитации ми причиняват голямо страдание. Simple Smile

# 607
  • София
Снощи имаше цели 3 песни, които никога досега не се бяха имитирали. Което си е напредък Simple Smile
P.S. Всъщност не знам, Уикеда и Кичка падали ли са се?
А дали правилно видях, че и Цвета Караянчева беше в залата? Май и Рачков я спомена един път.

# 608
  • Sofia
Там беше.

# 609
Добрева в стремежа си да бъде забавна, става досадна. Яд ме е, че режат Стефат с оценките. За мен победителят вчера беше той. Каква, сьомга, каква Гага, какви 5 лева?

# 610
Благодаря пак на Mari_Mar. Гледам този сезон благодарение на нея.
Стефан е мой фаворит. Този младеж може всичко - имитатор и страхотно пее. И щом видя Фънки да си отвори уста да коментира, отивам да си налея винце и го пропускам.

# 611
  • тук, на мястото си
Деси Добрева е единствената, която опонира и на Фънки, и на Рачков.
На Стефан му се падна мъж,  даже двама  и то какви мъже.
На Тита - Паша, ами да не тормозят момичето, че е развълнувано покрай баща си.
Дичо пак ще обере негативите.

# 612
  • София
Сменили са Мадоната на Стефан, браво! Убедена съм, че и с Томас Андерс ще се справи блестящо, но за него това отново ще означава ниска оценка. Явно все той ще е порязаният в този сезон.  Confused

# 613
Сменили са Мадоната на Стефан, браво! Убедена съм, че и с Томас Андерс ще се справи блестящо, но за него това отново ще означава ниска оценка. Явно все той ще е порязаният в този сезон.  Confused
Да, като се справя го режат, ако не се справи пак ще го порежат, щото нали, не се е справил.

# 614
  • София
precious, точно! Много мразя такива селски номера. Момчето има огромен талант и ще е наистина жалко, ако до края го оставят в настоящата схема. Фънки по принцип журира просто безумно, но снощи се държа все едно е в ПМС или не си е взел дозата /апелирам Коцето да се вземе в ръце и да се грижи за приятелчето си редовно/. Кичка не била гениална певица. Ами да, така е, но идеята на шоуто е не да се имитират гениални изпълнители, а да се имитира възможно най-добре.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт