Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 768
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Не знам какво сте правили при д-р Денкова, но аз никога не съм имала проблем, а от години ходя при нея. Последното, което бих казала за нея, е, че работи грубо.

Вьзможно е да е била по натоварена или изнервена, когато сьм ходила. Слагала сьм ботокс и мезо конци при нея. Грубото отношение/работа не биха ме отказали да ходя при някой лекар, ако смятам, че е добьр в това което прави. Комерсиалният подход кьм мен, като пациент обаче ме отказва бьрзо

Аз ходя в нейната клиника, но при д-р Георгиевски, но от него винаги срещам изключително приятелско отношение. Доколкото знам и д-р Денкова е така предразположена. Но е възможно и да е била изнервена наистина, всеки си има дни Simple Smile

Интересно ми е - някой от тук, освен мен посещавал ли е д-р Георгиевски от клиниката на Денкова? Той е младо момче, но според мен изключителен талант.
Аз съм ходила и при д-р Георгиевски. Той ми прави тази апаратна процедура (поначало д-р Денкова не работи апаратните). Това, че при мен не забелязах някакъв особен резултат, не мисля, че се дължи на неговата работа, а по-скоро на ефективността на самия апарат, защото виждам от коментарите, че никой не е доволен. Декември правих при него и дълбоката хидратация с Juvoderm, като предварително исках д-р Денкова да ми каже кой от лекарите й на Оборище няма да ме посини. Тя ми го препоръча и мога да потвърдя, че наистина е много добър с иглата и смятам, че като цяло си разбира от работата.  Отношението му също е много приятно. Така, че и моите впечатления от него са само положителни.
Мен и грубо отношение, и груба работа биха ме отказали от кой да е доктор, но нищо от това не мога да свържа с д-р Денкова. Вярно, че мезо конци не ми е слагала, но понеже се споменава и за комерсиално отношение, и такова не съм забелязала. Питала съм я например за тия мезо конци, но тя беше категорична, че не е подходящо за мен. Случвало се е и да отида за ботокс и тя да ме върне, защото преценява, че не ми е време още. Никога не ми се е случвало и да се държи грубо, та дори и изнервено, независимо, че графикът й обичайно е много натоварен. Често са ми предлагали от рецепция някакъв час за след месец, но като й се обадя, винаги е успявала да ме вмъкне в графика си, особено, ако ми е спешно.   

# 241
И аз правих Doublo-S миналия май, но не забелязах никакъв резултат.   Същевременно не се препоръчва, ако имате филъри, защото се разграждат по-бързо. 
А къде го правихте? Май ще се откажа.

В клиниката на д-р Денкова при д-р Георгиевски, но както обясних, не мисля, че той не работи добре, а че просто този апарат и процедура явно не са особено ефективни или поне при мен не са.

# 242

А да попитам друго. Какво е мнението ви за уголемяването на устни с Injector Pen (хиалуроновата киселина се влага посредством "изстрелване", а не с инжектиране). Жената, при която ходя на мигли и като цяло е страхотен професионалист, прави всякакви естетични процедури, е започнала да го практикува и като разгледах резултатите те са страхотни. Но все пак се колебая.

Ето няколко снимки - https://www.instagram.com/p/BvKhvJSBGyU/
https://www.instagram.com/p/BvD59O-BlvM/
https://www.instagram.com/p/BtHL6V-h5M_/
Каза, че трайността била около 6-9 месеца.

Резултатът изглежда много впечатляващ на снимките. Къде работи тази жена? Аз бих пробвала.

# 243
  • Милано
Radiesse е синтетичен филър съдържащ 30% гладки калциев худроксилапатит микросфери с диаметър от 25 до 45 микромол , суспендирани в 70 %  натриев карбометилцелулозен гел - носител .Т.е. това е пълнител с плътна гелообразна структура .
С времето гелът се резорбира , а нов колаген ( осн .функция на Raduesse ) се образува в съответствие със степента с която гела се разгражда .
Radiesse се различава от традиционните пълнители на хиалуроновата киселина като Juvéderm и Restylane. За разлика от тях, този пълнител е направен от синтетичен калциев хидроксилапатит. Това е много дебел гел, който не само добавя мигновен обем и повдига областта, в която се инжектира, но също така стимулира производството на колаген. Заедно тези елементи могат да дадат невероятни резултати за пациенти, които се борят с по-дълбоки линии и бръчки. Radiesse се използва най-добре на места като назолабиалните гънки, тъй като не е подходящ за деликатни бръчки и линии. Тази инжекционна форма работи най-добре под кожата и дава невероятни резултати само в едно лечение.

Основното предимство на Radiesse обемния пълнител е неговата способност да се справи с дълбоките бръчки и гънки, които влияят на външния вид на лицето. Те често са твърде дълбоки, за да бъдат лекувани с по-леки пълнители на хиалуронова киселина като Juvéderm. Освен това Radiesse осигурява по-дълготрайни резултати чрез стимулиране на производството на колаген в зоната за допълнителен обем. Radiesse и Radiesse (+)  при вторият има доп.Лидокаин .
Специален режим след поставяне :
- да се избягва сауна   , парна баня до две седмици .
- да се избягва слънце , солариум , излагане на студ и натиск в третираната зона  за да може материалът да остане "вграден " в тъканта
- ако има възли се препоръчва много лек масаж и то след 24 час за да се постигне по - добро разпределение .
В първите 24ч може да има зачерваване , оток, сърбеж и болка ( при мен ги имаше всички )  , най - бързо отшумя зачервяването .

След написаното от Алена  , аз също изчетох много от написаното в анг.и амер.форуми и това което пуснах тук е от сайта на Radiesse и от опита на водещи анг.дерматолози които логично имат по - голям опит от нашите с този продукт .А и в началото в Бг.имаше доста грешки при поставянето у нас .

Напълно подкрепям написаното от теб!...а и аз съм една от"злощастните жертви"на не правилно поставен Радиес(писала съм за това)...

# 244

Скрит текст:
А да попитам друго. Какво е мнението ви за уголемяването на устни с Injector Pen (хиалуроновата киселина се влага посредством "изстрелване", а не с инжектиране). Жената, при която ходя на мигли и като цяло е страхотен професионалист, прави всякакви естетични процедури, е започнала да го практикува и като разгледах резултатите те са страхотни. Но все пак се колебая.

Ето няколко снимки - https://www.instagram.com/p/BvKhvJSBGyU/
https://www.instagram.com/p/BvD59O-BlvM/
https://www.instagram.com/p/BtHL6V-h5M_/
Каза, че трайността била около 6-9 месеца.

Резултатът изглежда много впечатляващ на снимките. Къде работи тази жена? Аз бих пробвала.

Този Injector Pen мисля, че е коментиран няколко пъти по темите тук и то отрицателно - всички казват, че ефектът е само временен (веднага след процедурата, от раздразнението на тъканта). В нета също е пълно с подобни твърдения (но пък от дерматолози, които е нормално да си защитават инжекциите). За мен лично не изглежда особено надеждна процедура...

# 245
Някой ще каже ли добра дума за Каляшева? Много ми е удобна като местоположение, но не ми харесва тя самата на какво се е направила от интервенции..

# 246
  • Велико Търново
Някой ще каже ли добра дума за Каляшева? Много ми е удобна като местоположение, но не ми харесва тя самата на какво се е направила от интервенции..

4 от моите колежки пътуват редовно до София за да се разкрасяват при нея. Всичките правят устни/едните са майка и дъщеря/, а две от тях /малко след 40 те години са и двете/ попълват бръчки. Доволни са много и не изглеждат както нея, и пациентките, които качва в инстаграм.

# 247
Аз мога да кажа само положително за Каляшева. Ходя от една година при нея и всичко което ми е правила е пофесионално изпипано. Благодарение на нея смалих десетилетие от лицето си. Правила ми е ботокс цяло чело и пачи крак, филър в скули, устни и назолабиални. Никак не ми личи да е работено по лицето. Целях естественост и я получих. Около мен всички се чудят как изглеждам толкова млада и свежа. - 45++++  съм.

А как изглежда докторката си е нейна работа, сигурно така се харесва. Това нищо не пречи на уменията й. Отиваш и казваш какво искаш. Тя е майстор в занаята си. Нямам страх, че ще ми изкриви лицето с ботокс или ще ми направи патешка уста.

# 248
K.Lera, сподели моля какво се получи при теб и при кой доктор го прави?

# 249
Благодаря ви, момичета! Ще си запиша час при нея.
С Ванеска не сполучих - много изоставаше с часовете, чаках, чаках и в един момент си тръгнах.

# 250
  • София
Някой може ли да ме ориентира в цени за премахване на белези с Venus Viva ориентировъчно,че нямам представа тези процедури как вървят Simple Smile

# 251
  • София
Все още не съм била пациент на др.Каляшева,но по това което виждам с очите си,тя прави едни от най-красивите устни и не само устни. Peace

# 252
Здравейте!Някой да е правил пилинг с трихлороцетна киселина 30% с цел свиване на пори?Колебая се между него и микронидълинг.Ще се радвам да споделите мнение!

# 253
  • София
Здравейте!Някой да е правил пилинг с трихлороцетна киселина 30% с цел свиване на пори?Колебая се между него и микронидълинг.Ще се радвам да споделите мнение!

Много пилинги с трихлороцетна киселина 30% съм правила, освежава кожата, но за порите не съм видяла разлика. А микронидълинг не съм правила. Някой друг може да се включи....

# 254
Здравейте дами!
В момента съм на 46 г. да споделя и аз какво съм си правила по лицето.
Първият път 2010 г. филър в устните и назолабиални. След това 2011г малко ботокс глабела. После по веднъж на година или на две години устни, но да кажа моите са тънки и без изразен контур. 2016 г слагах конци, 2017 г под очите с канюла филър заради хлътналост и сенки. Правила съм и мезотерапия.
И скоро като се загледах в огледалото реших, че е време пак да направя нещо след като има отново свличане  в долната част, нужда от филър в устните, пак сенки под очите/ но не са както преди/.
Днес си правих устни 1 мл и НЛ също 1 мл. Малко имам оток на горната устна и малко синки, въпреки приема на Арника, но не се учудвам защото винаги посинявам. Чакам да минат 3-4 дни и да видя резултата. Наливам се с вода както и трябва да видим. След 10 дни съм на преглед да видим има ли нужда от корекции.
Успех на всички които са се престрашили. Аз по принцип не съм страхлива и не ме е страх от болката, а от резултата дали ще се харесам.

Общи условия

Активация на акаунт