Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 633
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
Аленка, ти къде си правила Intraceuticals, ако изобщо си? Simple Smile

Каква е цената на процедура и колко процедури са необходими за добър резултат?

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 23:03 от Blаck Cat

# 376
  • Пловдив
mamaden, благодаря за отговора! За съжаление е така, аз примерно имам много изявена бръчка между веждите и на челото вече се забелязват без мимика бръчки, а нямам още 30 г. Тези на челото с какво се третират, ако си наясно да препоръчаш някаква процедура. Решила съм да започна с мезотерапии за подхранване и освежаване на кожата.
Аз не съм специалист, а само потребител, не бих могла да препоръчам процедура, това би било редно да направи само доктор/квалифицирано лице. Най-често за бръчките на челото се използва ботокс, но може да се комбинира и с филър, зависи от състоянието. По отношение на мезотерапиите, правила съм на околочен контур. Епидермисът се освежи след три процедури, но определено ефекта не е УаУ. Възприемам процедурата по скоро като вид глезотийка за кожа. Скоро обмислям да сложа Volite, интересно ми е, доста хвален продукт.
пп. И аз като теб още около 30г. имах много ясно изразени НЛ бръчки. На друго място по лицето нямах. Твоите са на челото Simple Smile. Бих взела мерки за да не се задълбочат.

# 377
  • Sofia
mamaden, има ли възраст за ботокса? Т.е., да не се препоръчва слагането му преди 30 г. примерно?
В САЩ нали са малко луди, слагат на някои деца, които участват в детските конкурси за красота. Не че мисля, че е редно. Аз си сложих на 36години за пръв път.

# 378
  • в 1001-та нощ
Аленка, ти къде си правила intraceuticals, ако изобщо си? Simple Smile

Каква е цената на процедура и колко процедури са необходими за добър резултат?

В Persona и в Beauty Point съм я правила. Препоръчват се в пакети по няколко процедури, цената беше около 180 лв. за 1 бр, а  в пакет слиза надолу.

# 379
КРР а при теб как беше поставен филъра?С канюла или игла...и ако може името на филъра?
Аз имам на няколко места (бузи, долина на сълзата, два мезолифта и ботокс). Всички са ми поставяни с канюла (освен единия мезолифт и ботокса). Иначе слагам Juvederm. Сега обмислям подновяване на ботокс, уголемяване на устни с пен (ще споделя снимки и отзиви) и май месец пак мезолифт.

# 380
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, момичета. Интересува ме някоя от вас дали е правила блефаропластика и какъв е резултата от нея?

# 381
Прочетете малко назад.

# 382
Скрит текст:
mamaden, благодаря за отговора! За съжаление е така, аз примерно имам много изявена бръчка между веждите и на челото вече се забелязват без мимика бръчки, а нямам още 30 г. Тези на челото с какво се третират, ако си наясно да препоръчаш някаква процедура. Решила съм да започна с мезотерапии за подхранване и освежаване на кожата.
Аз не съм специалист, а само потребител, не бих могла да препоръчам процедура, това би било редно да направи само доктор/квалифицирано лице. Най-често за бръчките на челото се използва ботокс, но може да се комбинира и с филър, зависи от състоянието. По отношение на мезотерапиите, правила съм на околочен контур. Епидермисът се освежи след три процедури, но определено ефекта не е УаУ. Възприемам процедурата по скоро като вид глезотийка за кожа. Скоро обмислям да сложа Volite, интересно ми е, доста хвален продукт.
пп. И аз като теб още около 30г. имах много ясно изразени НЛ бръчки. На друго място по лицето нямах. Твоите са на челото Simple Smile. Бих взела мерки за да не се задълбочат.

Мда, и аз обмислям волайт (особено за под очи)… Обаче много ме притеснява да не е поредното боцкане за 500 лв., както стана при мен с мезотерапията.

# 383
Момичета, в четвъртък сутринта си сложих пустия ботокс. Сложи ми между веждите, малко на хоризонталните бръки на челото, малко под веждите и малко на пачия крак.  Обаче съм много притеснена, защото между веждите вече се препарирах (доволна съм за сега , имам леко движение), но си вдигам вежите свободно и хоризонталните бръчки станаха много зле Sad Никога съм нямала такива, даже й казах да не ми слага там, защото не ме притесняват.  Сега обае ме притесняват особено над дясната вежда където се появи бръчка с формата на веждата... Мисълта ми е възможно ли е ботокса да е хванал по-бързо между веждите, а за хоризонталните да му трябва повече време или така ще е Sad

На снимките съм с вдигнати вежди.

Последна редакция: нд, 31 мар 2019, 10:17 от Brainbug

# 384
  • в 1001-та нощ
... Мисълта ми е възможно ли е ботокса да е хванал по-бързо между веждите, а за хоризонталните да му трябва повече време или така ще е Sad

Възможно е, изчакай да минат 2 седмици и отиди на контролен за да обсъдите с лекаря.

# 385
Момичета, в четвъртък сутринта си сложих пустия ботокс.
Извинявайте,ако не е тайна.Колко ви излеe като сума поставянето на ботокса?

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 13:24 от bubanka

# 386
  • София
Знам,че е коментирано преди доста време,ама пак ми е на дневен ред - трябва ми нещо ефективно за бричове,горната част на бедрата. Голям проблем са ми,ханша се пеибра,корема се пеибра,задника се постегна,ама не мърдат тези бричове. Искам нещо ефективно,ало може и бързо 😂

# 387
Е, то с вдигнати вежди винаги има гънки, според мен. Независимо дали имаш ботокс или не.
Важното е в спокойно състояние да няма...

# 388
venig79 335 ми излезе тази "красота". Дано поне да не ми вземе пари за корекция.В петък имам рожден ден и исках да изглеждам добре, а ще приличам на шар пей...

# 389
А да не ви казвам аз на какво приличам 1 седмица след поставянето на филъра.Доволна съм, че поне горната устна спадна и изглежда добре, но под дясното око имам огромен хематом, който поне още една седмица ще стои.Изглеждам като жертва на домашно насилие.Под лявото око си личи един тъмен участък, ще чакам да видя разгръщането на фълъра и прекрасния резултат.

Общи условия

Активация на акаунт