Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 583
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
И аз мисля, че е от монтажа. Все си мисля, че сеира ще е при попа и чалга звездата😂

# 331
  • София
Василена е състарена от постоянното си цупене. Явно и в живота все мрънка за нещо и този негативизъм избива нанякъде.

Много грозно впечатление ми направиха погледите на нейните приятели при вида на младоженеца, дано е само монтаж за промото.

# 332
А въйх, доста кофти ситуация за утре...Или поне така представиха промото
 А младоженеца като шушляк някакъв Joy Булката пред припадък, че не се харесва, а после бързо разбра, че нЕма смисъл да се ядосва..Май, май на мига приключва всичко Confused А реакцията на един от гостите беше нещо от рода на- мале квой тва Joy

# 333
Промото за утре с Василена и Никифор е достойно за "Съдби на кръстопът"

# 334
Тези двамата са ги избрали за сеир само май

# 335
Записвам се да ви следя.
Утре ще е най - интересено, поне за мен.
Дали Василена няма да се откаже от сватбата утре ?
Тя започна с фасоните още докато я гримираха. Дори да не се откаже, не мисля, че те имат шанс за успешен брак.

# 336
  • Terra incognita
Май са ги събрали по антипатичност. Тоя смотльо за пръв път го видях тази вечер и ако ми го пльоснат за кандидат- съпруг, ще тегля заем за неустойките.
Възпротивен е.

# 337
А някой знае ли какво стана с двойките от 1 сезон?

# 338
  • Terra incognita
Кой от къде е, по живо- по здраво 😂

# 339

Всички са разделени. След това не съм следила какво се случва с живота им.

# 340
w00x, видя ли от какво си се спасил. Това истеричното утре можеше да ти се падне на теб.

# 341
Пълничката булка не работеше ли за бебе с младоженеца? Явно съм се заблудила.
За другите беше ясно, че няма да ги бъде. 😅

# 342
Тези двамата да не би да се познават Rolling Eyes

# 343
Наско и Антония уж работеха за бебе, ама се оказа, че Тоца теглила голям заем, който не плащала и заплатата ѝ под запор. На Наско му дошло нагорно да издържа нея и родата ѝ и се разделили.

# 344
Светозар нещо дървен философ ми се стори- не му се получават шегите.  Мен лично подобни мъже, които смятат, че са много оригинални с шеги за бетон, ме отблъскват- очаквах повече от него. Таня обаче май е много на зор, защото си го хареса и ще му ги търпи, в целуването май пак тя беше по-напориста.
С третата двойка май няма да се получат нещата- за това й не ги даваха много. Да не се окаже сега, че двамата са се виждали служебно- нещо на митница например!😀 Василена е лигла- то е ясно, но пък от друга страна- ако е възмутена от човек(особено, ако го и познава), защо да не си каже жената още в началото?

Общи условия

Активация на акаунт