Пазарът на недвижими имоти-какво се случва реално? - 35

• 44 731
  • 811
  •   1
Отговори
# 405
Скрит текст:
Що бе, ако следваме логиката на форума, реалната цена е такава, на каквато се сключват сделките. Така като гледам колко хора са сключвали сделки на ниски цени в Изток... Grinning
Е, колко да са - една шепа политици на фона на стотиците апаратменти на Артекс, нямат и 1 процент вероятно предвид големината на Диамнтите и Златните векове (те не са в Изток, ама пак са в скъп район).
Скрит текст:
Нещо като разделно хранене, ама за едни кюфтетата, а за други зеленчуците.
Точно Simple Smile
Ми една шепа, една шепа, за сега са реално единствените достоверни данни, за отаналите можем само да предполагаме на какви цени са купили. Ако вие имате лични примери за хората около вас, вероятно и те не са повече от 5-6 човека. Така че за какво говорим?
В кръга на шегата е, сега да не ми скочите всички как Артекс били най-добрата и качествена фирма и продават само и единствено качество. Как в Изток били най-скъпите цени в цяла София и т.н.
Ами с вероятност, близка до 100 %, мога да кажа, че останалите  са купили на цената, обявена в сайта им Simple Smile Ама ако си убеден, че Артекс на всички без теб продават на 600 е/кв, в това няма как да те разубедя. Това пак в кръга на шегата.

Последна редакция: пн, 25 мар 2019, 17:32 от Анонимен

# 406
А дали официално са купили на тези цени?

# 407
Артекс сами предлагаха на времето да се плаща час от сумата кеш, за да се плати само половината ддс - говоря за ул. Киприян. Знам 3-4 случая. Сега мисля, че са спрели с тази практика.

# 408
Е Попея излагаш се, нали обичаш да говориш с факти. Давай примери, познати, ала бала. Такива вероятности близки до 100% има бая сгрешени.

# 409
Е Попея излагаш се, нали обичаш да говориш с факти. Давай примери, познати, ала бала. Такива вероятности близки до 100% има бая сгрешени.
Ами те Артекс не са благотворителна организация, а от друга страна, тези цени в сайта им едва ли са там за украса. А пък ти разбираш, че няма как да направим проучване сред стотиците клиенти на Артекс на колко са купили, а на всеки познатите не са представителна извадка и няма как да са надеждни като информация. И от там, моята преценка е тази.  Но пак казвам, че ако ти вярваш, че на всички продават на 600 е/кв,  а само на теб - на 2000 е/кв, аз няма как да те разубедя.

# 410
  • В планината / На морето
Дали на Американския не се признава?
той пък е най-задръстен
В Европа се подсмихват, като чуят американско образование , в Америка е обратното - много уважавано е европейското

Последна редакция: пн, 25 мар 2019, 18:22 от RichiRich

# 411
Ричи, да не си станал с г....за нагоре? Младост било гето, Американския не го признавали .....

А Артекс често изповядват не на пълната цена, регистърът е абсолютно публичен и на всяка сделка се вижда материалния интерес, все някой ще си направи нелекия труд да провери повечко сделки, засега търсят известни лица. И обзор ще има.

# 412
Именно, изведнъж ще се окаже според регистъра, че и простолюдието купува на ниски цени. А и не само от Артекс най-вероятно.

# 413
То да не се и окаже вярно, че цената в Изток е два пъти по-ниска от цената в Дружба тогава.

# 414
То да не се и окаже вярно, че цената в Изток е два пъти по-ниска от цената в Дружба тогава.
Няма начин, защото те и в Дружба масово изповядват на данъчна, другото - под масата, а данъчната в Дружба е много по-ниска от тази в Изток. Та съотношението пак ще си е подобно, само равнищата ще са други.

# 415
Няма начин. Цените в изток са 3к. Тая работа с политиците е измислица. Grinning Grinning Grinning

# 416
Айде ,търсещите да почерпят - цените паднаха !
Фирмата на жената на Лозан Панов,
купила от "Артекс" четиристаен апартамент и два гаража
за 225 евро на квадрат
http://www.budnaera.com/201901f/190116021.html

# 417
  • София
Айде ,търсещите да почерпят - цените паднаха !
Фирмата на жената на Лозан Панов,
купила от "Артекс" четиристаен апартамент и два гаража
за 225 евро на квадрат
http://www.budnaera.com/201901f/190116021.html
Ами , значи още падат пустите цени
Аз ще изчакам още да паднат.... все ще се появи някой купил на 100 долара... Thinking или направо с подарък за спечелването на изборите например...  Grinning

# 418
И шефът на Антикорупционна комисия
с имоти на ниски цени!
http://www.budnaera.com/201901f/190116000.html

# 419
Това за Панови съм почти сигурен, че е фейк новина между другото.

Общи условия

Активация на акаунт