Професионални серии за коса - тема 125

• 59 531
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
Моля за компетентен съвет, понеже никога не съм ползвала професионални продукти, а скоро  ми излезе една реклама на Афоджи и от тогава само това мисля, направо като ви чета откривам нов свят.
Косата ми е рядка, мека и тънка, цъфтяща и късаща се от често боядисване. Скалпа се омазнява бързо. Бих искала да я възстановя с нещо, но не мога да подбера сред многото. Бихте ли ме посъветвали кое ще е подходящо? Мислех за двете стъпки на Афоджи, но не знам тази мостричка дали стига или трябват две...

# 361
Casual И двете основни системи са двустъпкови та не схващам за коя маска на Олаплекс говориш. Втората стъпка и на Олаплекс и на Колорплейс са балсами  newsm78.

и аз не схванах за това питам Nerd  -> това е от поста от 2 април:
При Олаплекс няма видим ефект след терапия освен ако косата не е супер зле. Козметичния ефект там идва от Маската,която се нанася за финал на терапията. С времето ефекта обаче е видим. Косата се държи и изглежда все едно никога не е боядисвана.

# 362
Какво мислите за тези продукти?
ALFAPARF Keratin Therapy Maintenance Shampoo и Lisse Design Keratin Therapy Rehydrating Mask

# 363
Здравейте момичета, досега не съм полагала грижа за скалпа си и изобщо не знам какво да взема. Какво ще ми препоръчате и също така какъв финиш ползвате Blush

# 364
  • Пловдив
След терапията Олаплекс се завършва стандартно със Ш и М. Измива се със ДПШ, нанася се ст. 1, стои се определено време, върху нея се нанася ст. 2, пак се стои, да речем поне 30 мин, след това се измива с избран Ш и се нанася М или Б, кой каквото предпочита.

# 365
  • Добрич
Искам да попитам, като нанесете маска и сложите шапка за баня за половин час, за по-добър ефект, маската не се ли разнася по скалпа? Пробвах веднъж, но скалпа ми се раздразни, появи се пърхут. Сега си взех нова маска, хидратиращата на Маракеш и искам да пробвам  пак с шапка, но дали няма да се раздразни отново?

# 366
  • Пловдив
Косата ти къса ли е?
Ако не е, слагаш маската само по дължините на 10 см. от скалпа...не е я вдигаш  и не я връзваш нагоре а си я остави пусната. Шапката за баня слагаш отдолу нагоре и така си стоиш... Тогава няма как да попие в скалпа

# 367
  • Добрич
Всъщност да, това беше важно уточнение, косата ми е къса, късо каре, докосва раменете.
Може би наистина, ако вържа опашка и нанеса на нея?

# 368
  • Варна
 Убедена ли сте,че дразненето е от маската  newsm78?
 Маракеш са добри продукти и силно се съмнявам да Ви навредят.

Casual
извинявам се за начина на изразяване  Hug. *dreamer* е обяснила какво имам предвид,а то е ,че козметичния ефект след терапия Олаплекс идва от използваната маска след като сме измили терапията. Тя не е част от нея и може да бъде всякаква. Аз например обовавам да завърша с маските на Ланза или Лалга. Косата става уникална. Може разбира се да се вземат техния Ш и Б даже ще е супер,както и стъпка 3,която е преуош и се ползва между терапиите. Може и да го направя някой ден  newsm78.

# 369
А какъв шампоан за дълбоко почистване ползвате? Аз май нямам опит с такъв продукт,нали все внимавам да не си доизсуша косата...Joy

# 370
Здравейте, момичета! Simple Smile
Направих вече няколко терапийки с Олаплекс и определено ми харесва. Със сигурност ще стане постоянна грижа поне 1 път в месеца. Ползвам го като терапия, а при боядисване ползвам Колорплекс.
Искам да попитам стъпка 3 от Олаплекс как точно се използва. Мие ли се преди нея с шампоан или не, на мокра или суха коса се нанася? След нея как се процедира? Благодаря предварително Simple Smile

# 371
  • Варна
 Олаплекс 3 е преуош терапия. Нанася се на влажна коса и стоиш колкото имаш възможност. С други думи колкото повече толкова по-добре.

# 372
  • София
А какъв шампоан за дълбоко почистване ползвате? Аз май нямам опит с такъв продукт,нали все внимавам да не си доизсуша косата...Joy

Аз в момента ползвам на Milk Shake, но не ми харесва. И аз бих искала препоръка по същия въпрос.

# 373
Моля за компетентен съвет, понеже никога не съм ползвала професионални продукти, а скоро  ми излезе една реклама на Афоджи и от тогава само това мисля, направо като ви чета откривам нов свят.
Косата ми е рядка, мека и тънка, цъфтяща и късаща се от често боядисване. Скалпа се омазнява бързо. Бих искала да я възстановя с нещо, но не мога да подбера сред многото. Бихте ли ме посъветвали кое ще е подходящо? Мислех за двете стъпки на Афоджи, но не знам тази мостричка дали стига или трябват две...
Някой би ли се отзовал и да помогне със съвет?  От Златна рибка не отговарят

# 374
Никога не съм ползвала Афоджи/не знам и така ли се пише/,но като начало чудесна работа би ви свършила балансиращата серия на Керастаз-Хроноложист-това е мързелива серия за заети жени като мен-с минимални усилия-получаваш максимална грижа за косата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт