Златна колекция вълшебни приказки на Дисни

• 124 594
  • 574
  •   1
Отговори
# 255
И аз сега ходих. На две места нямаше или поне така казаха, на третото ми казаха, че имали 5 броя и всички били запазени. Това е за Бургас.

# 256
Здравейте! Някой да има идея къде мога да открия днешната книжка във Варна? Много трудно с тези книжки.....

# 257
Здравейте! Някой да има идея къде мога да открия днешната книжка във Варна? Много трудно с тези книжки.....
1. Делта планет мол Варна,  сто пъти казах, че там зареждат над 10 бр.
2. Аз се отказвам от книжките , днес последно я взимам. Мога да ти кажа на лично от коя ЛАфка да ги вземеш занапред, да ти отстъпя моето място. Но само сериозно отношение, не искам да разочаровам и да губя доверието на жената !

# 258
Някой ако види в Бургас за е останала днешната, моля, да сигнализира. На повече от 10 места проверих. Някъде била свършила още в 6 ч...ай стига. Егати вървежните книжки.
Ако не я намеря и аз спирам да ги взимам. Тя страшна колекция като ги намериш през една.

# 259
И аз я взех. Предната книжка "Дъмбо" е адски много съкратена и на моменти дори си губи смисъла, не си заслужава 6-те лева. И тази сигурно ще е в много съкратен вариант.Но като цяло не са лоши и ще си ги събираме. Поне за сега не съм се отказала. Следващата е 101 далматинци.

# 260
Някой ако види в Бургас за е останала днешната, моля, да сигнализира. На повече от 10 места проверих. Някъде била свършила още в 6 ч...ай стига. Егати вървежните книжки.
Ако не я намеря и аз спирам да ги взимам. Тя страшна колекция като ги намериш през една.

Напълно сте права... Душата ми излиза всеки път, ако ще е така няма смисъл. Ами да пуснат повече бройки. Колекция, когато имаше късмет да ти запазят или просто да намериш.. омръзна ми сякаш вече да ходя да търся по 2 часа

# 261
Здравейте, ще може ли като излезе 101 далматинци някой да ми я вземе. При нас има 3 будки за вестници и още сутрин от 7вече няма бройки... Ще съм благодарна. ❤️

# 262
Някои имали тел за връзка с издателството

# 263
Момичета , изпуснах "Дъмбо" , някой знае ли дали и кога ще излязат допечатки на 5-ти брой . Доколкото разбрах след 20-ти април ще има от 1 до 4 брой допечатки , но за Дъмбо незнам . Моля ако някой има в повече нека се свърже с мен , ще се радвам да не пропускам нито една книжка

# 264
Досега само четях, но реших да се включа. Дъмбо в Пловдив не я открих, но в края на седмицата ходихме до Велинград. На първото място я нямаше, на второто я намерих.
Днес рано беше свършила книжката за Аладин. И тъй като "чопля" ОЛХ видях как я има в много бройки на двойна (поне) цена. Аз оттам няма да я купя, защото жестоко се дразня на подобен тип печалбарство. Получава се точно същото явление, както преди време с билетите за по-атрактивни концерти. Решила съм да пиша едно съобщение до модераторите, пък да видим.
Що се отнася до самите книги - купувам избирателно, че някои ги имаме в няколко варианта. Снежанка например така и не съм я срещала в пълната версия с панделката, с фибата и чак тогава с ябълката.

# 265
Сигнализирайте за тези обяви в олх, да видите как ще им секне бизнеса. И аз забелязах, че са снимали по няколко бройки...пък ние шматките да обикаляме да търсим.

От издателството уж са отговорили, че допечатка от 5 до 7 книга ще има на 26 април. Тогава ако успея да взема Аладин добре. Ако не, оставам със закупените до момента.

# 266
Тази вечер ще зареждат с първата книжка Цар Лъв. Пак са малко бройки. Само за Люлин мога да кажа, че най-много бройки ще са за Inmedio-то в Кауфланд. Ако някой я е изпуснал може да я потърси утре и в Lafka.

# 267
Здравейте, наясно ли сте точно кога ще пуснат отново тираж от книжките 1-5? Първа е излезнала днес, видях я, но ми трябват Бамби и Дъмбо, които изпуснах, защото се отказах да ги купувам, а сега детето ги иска... От издателството ми бяха писали на 19, пък на 26, пък не знам си какво ...

# 268
Здравейте.
А някой знае ли в Варна кога ще ги пуснат?

# 269
Добро утро, момичета!! В София, бул. Дойран (в нон стоп-а, който е до ФрешМо) има поне 4-5 книжки "Цар Лъв".

Общи условия

Активация на акаунт