Звездни компромати - 402

• 74 561
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Даян Крюгер
Скрит текст:
Скрит текст:

# 76
  • София
Даян Крюгер
Скрит текст:
Скрит текст:

Не я харесвам 🤔 Нещо арогантна ми идва 😕

# 77
Много я харесвам, страхотна актриса е и много интересна, несладникава красота има.

# 78
Гледах 2те части на "Напускайки Невърленд" и останах със смесени чувства.Жертвоте доста подробно описват сексуалните посегателства,които е извършвал Майкъл Джексън върху тях.Помня,че от едно време се е натъртвало върху тези му наклонности,а именно пед*филия.Но тяхната дума срещу починал човек.Да видим какво ще излезе в крйна сметка.

# 79
  Не им вярвам. Него го няма да се защити, ще го отнесат децата му.

# 80
За мен филмът и жертвите са достатъчно убедителни. Описаното е класически грууминг.

# 81
  • Gotham City
Аз не знам да вярвам ли, да не вярвам ли. Хем не ми се иска да вярвам, заради уважението, което имам към таланта му, хем цял филм за да има, сигурно има нещо. Помня, че имаше нещо с една от жертвите, който се оказа, че е излъгал, подведен от родителите си, за да спечелят пари. Та какво пречи и сега да е така?

# 82
И аз не вярвам, никога не съм вярвала. Този човек е докоснал сърцето ми с песните си, не искам да вярвам, че е бил такъв.

# 83
Те самите жертви също много добре знаят какво описват. Аз не им вярвам, не им вярвах и преди, ще видим дали ще се получи и тук лавинен ефект някакъв.
Те и сега за пари го правят. Единият е в шоу бизнеса, не знам точно, танцьор или какво е, но след смърта на М.Дж. исиаше да уавства в едно шоу, посветено на Майкъл, не го взеха, сега станал актьор.

# 84
Тази Ирина е толкова натоварваща и фалшива, чак се чудя как изобщо такъв човек има приятели.

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 11:12 от *Виви*

# 85
Интересно ми е невярващите биха ли пуснали децата си да спят в едно легло с идола? Това фенщината е чиста религия. Няма такива факти, които да убедят фена, дори и с очите си да го види.

# 86
Да не дава Господ, детето ми да се окаже в едно легло с някой от моите идоли! На мен М.Дж. не ми беше идол, намирам и аз за безумие това, че тези деца са били пускани да спят с дърт мъж. Права си за това.

# 87
  • Добрич
И на мен не ми се иска да вярвам, че е бил такъв, особено като се има предвид какво гадно и трудно детство е имал с този деспотичен баща. Но пак там в детството му се крие и този ефект
' Питър Пан" -никога да не пораснеш, да си изградиш собствен невъзможен свят- Невърлен.  Абе с две думи- има някои отклонения, ама какви и как, вече е много много късно да се обсъжда, а и не е почтено спрямо мъртъв човек. Защо , ако е истина, са мълчали тогава и до сега? Хайде жертвите са били деца, ама родителите им?  Сребролюбството  голям грях ли е?

# 88
  • Gotham City
Да не дава Господ, детето ми да се окаже в едно легло с някой от моите идоли! На мен М.Дж. не ми беше идол, намирам и аз за безумие това, че тези деца са били пускани да спят с дърт мъж. Права си за това.

+1, на мен също не ми е бил идол, харесвам музиката му, смятам, че гласът му е абсолютно уникален, но чак пък идол не ми е бил.

Започва това да ми напомня на серията "изнасилени" актриски и желаещи да бъдат актриски. Че някои пуснаха жалби и за поглед само, сексуален тормоз им било, или пък се сетили, че преди 20 години някой ги пипнал и хайдееее, сексуален тормоз.

# 89
Те не са си мълчали, разследваха го М.Джей едно десет години, събличаха го, изследваха го, къде ли не му се навряха, и казаха, че е невинен. Той въпреки всичко им плати някакви милиони.

Общи условия

Активация на акаунт