Звездни компромати - 402

• 74 281
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
страшен въздухар. той има ли представа какво е да си лекар?
да не би да е завършил медицина в УНСС?

В Софийския е учил.

# 601
Пари да ми дават, аз при д-р Наум Шопов не бих се оперирала.

# 602
Неудобно му е от специалността Гинекология?! Та той ни я преподаде на бърза ръка с клипа си с гаджето!!! Софткор порн.

# 603

В Софийския е учил.

Там има ли медицина? Или само пластична.

# 604

В Софийския е учил.

Там има ли медицина? Или само пластична.
Има, има. Hands V
В медицинския факултет към СУ има най-различни специалности.

# 605
Нямаше начин да не почнат да се гаврят и с Парис.
Доста малоумно точно от TMZ  да се хванат на хорото. Те уж не разпространяваха фейк нюз.

# 606
Нямаше начин да не почнат да се гаврят и с Парис.
Доста малоумно точно от TMZ  да се хванат на хорото. Те уж не разпространяваха фейк нюз.

Ако има клюкарски сайт, на който да се вярва това е TMZ. А и не виждам как ги е опровергала като е написала, че са лъжци и то по най-нецензурния начин.

# 607
Обаче май не са фейк нюз. Случило се е нещо, даже има снимки как се прибира вкъщи. Може просто да й е дошло в повече, дано да не е чак опит за самоубийство. TMZ винаги пускат клюките след проверка, даже се свързват със засегнатите когато ситуацията е по-деликатна. Повечето известни там направо си координират действията с тях.
http://m.tmz.com/#!article/2019/03/16/paris-jackson-hospitalized-attempted-suicide-leaving-neverland-michael/comments/
Когато Клое Кардашиян не беше обявила официално, че е бременна от ТМЗ се свързаха с момаджера и май им казаха, че в името на доброто сътрудничество им дават няколко дни преди да пуснат материал, да си обявяват там. Има го в шоуто им. Както и с последния й изневеряваш приятел - имали са записи месеци преди да гръмне скандалът, но ги пускат едва когато онзи става особено шавлив и някоя друга медия ще ги изпревари.

# 608
Много им се радвам на JLo и ARod. 😊Най-после да си намери тя мъж, който ѝ отива. Ум не ми побираше как ходеше с тия лапетии години наред и Марк Антъни, колкото и да го харесвам като певец на външен вид е като стафида - един такъв изпит и гърчав.
Много добри роли направиха с Марк Антъни в онзи филм...забравих името. Аз го харесвах, а този новия, ако го видя още веднъж, ще се разплача.

# 609
Марк Антъни явно е много шавлив.

# 610
Много им се радвам на JLo и ARod. 😊Най-после да си намери тя мъж, който ѝ отива. Ум не ми побираше как ходеше с тия лапетии години наред и Марк Антъни, колкото и да го харесвам като певец на външен вид е като стафида - един такъв изпит и гърчав.
Много добри роли направиха с Марк Антъни в онзи филм...забравих името. Аз го харесвах, а този новия, ако го видя още веднъж, ще се разплача.

El Cantante - много добър филм определено и страхотен саундтраск има също. На JLo нз защо се гледа като на посредствена актриса, има доста добри роли и там и като Селина, и с Ричард Гиър  в "Ще танцува ме ли?". Ама и аз съм си пристрастна, любимка ми е. 😊

# 611
  • София
... от ТМЗ се свързаха с момаджера ...
Joy

# 612
Може за нещо друго да е била в болница. Цял свят вярва наTMZ и ще е жалко, ако в този случай умишлено лъжат, а аз се надявам да са се объркали.

# 613
Не мога да не споделя тази снимка👑👑
Моника Белучи

# 614
  • До сърцето...

Двете дъщери на Н. Михалков - Ана и по-малката - Надежда (седналата)
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 20:28 от Радика

Общи условия

Активация на акаунт