Откраднат живот 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 78

• 27 793
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  Перфектно играе майката на Пепе - презрение, злоба , все повече не мога да я понасям ,и ми дожаля за Кая .

# 646
Чудя се кои са по-досадни - Захариеви, Тасев или Грънчарови

# 647
Малкият Герасков много слабо.

# 648
  • София
Банков хубаво дава акъли, ама сам не може да си оправи живота. Честно, тъжно ми стана за него, много. В един момент тази самота започва да тежи, дори и сам да си я избрал.

# 649
Между Тасев и Ина никак не върви. Горката ще се побърка, само проблеми са й на главата, пък и Боби никак не й помага на моменти.

Галя и тя все едно предишния ден нищо не е било. Идва и "здрасти Пепи". Grinning

# 650
  • русе
Банковият надзорник май си пада по Фотева😊

# 651
На Табаков щеше да му замине носът, като го вре в Кирилова. Joy

# 652

Табаков всеки го наритва, съчувствам му 😂

# 653
Давай, Костюмароооооов!!!
Абе кабинетът на Ина как може да няма прозорци?

# 654
Костюмароооооов!!!!! Йес, дано дано наистина има нещо 😊

# 655

Табаков всеки го наритва, съчувствам му 😂
Аз по-голям неандерталец в тая болница още не съм срещала, нормално е да го наритват Grinning

# 656
Moски, ще се оправи той, Зорница ще го вкара в правия път. Grinning Много са ми забавни как си правят сечено, като някакви деца са. Ако това е началото на любовна история, значи ми харесва.

# 657
  • София
Не знам за вас, ама на мен тоя сезон най-интересни са ми сцените с Инчето и Костюмара Grinning Дано стане работата там. Явно все по-често ще се появява, ето утре ще чуе неудобен разговор.
Жал ми е за Пепе... и все повече се убеждавам, че любовта, която ще лекува Банков този сезон ще е именно към дете.

# 658
Moски, ще се оправи той, Зорница ще го вкара в правия път. Grinning Много са ми забавни как си правят сечено, като някакви деца са. Ако това е началото на любовна история, значи ми харесва.
На мен поведението на Табаков ми идва в повече, но да го видим докъде ще го докарат Grinning

Само не разбрах Пепе как от мононуклеоза стигна до операционна, но може би утре ще ни стане ясно.

Галя е просто жалка.
Ина се е оплела жестоко, за нея ми е мъчно, на никого не може да разчита за помощ.

# 659
Ина като се засили си мислех, че ще му мацне някоя целувка Joy

Честно казано не знам кой е по-смотан - Табаков или Темелков Joy първият дърпа опашките на момичето, а вторият пък се прави на айсберг с власт пред своето момиче.

Общи условия

Активация на акаунт