🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 652
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
То само ръцете да са му на Шоповчето....
за мен е твърде метро или както там се определят такива женчовци.

Иначе за Владо виж в Инстаграм, доста снимки има, където се вижда.
Но предвид татиуровките му стои добре.
Като цяло е в пъти по-мъжествен от много  мъжки кифли, каквито и неща да се говорят за него.

# 571
Стига, бе! Сериозно? Къде да я видя?
Е снимка нямам, но като съм седяла на първите редове на някоя постановка, съм го виждала.

# 572
Мъж кифла -
1. Изтъкват на преден план своите физически прийоми – плочки, бицепси и всякакви други мускули.
2. Оскубани вежди и следи от солариум
3. Показно размятат скъпите си часовници, коли и други момчешки играчки.
4. Остават изгубени в модните тенденции, без да изградят свой стил.

Това са характеристики на тази група "мъже". Не съм ги измислила аз.

# 573
Хахахах то това си е баш определение за Наумчо. 😀
Добре, че поне разкара прическата тип килнат ананас 😄

# 574
Но предвид татиуровките му стои добре.
Като цяло е в пъти по-мъжествен от много  мъжки кифли, каквито и неща да се говорят за него.

На мен Владо също ми харесва като мъж и в случая не виждам нещо кифленско в епилираните ръце.
Има голяма разлика между него и Наум.

Килнат ананас хахахахахахаххахахаха

# 575
  • София
Килнатия ананас много ме развесели Simple Smile
На мен Вергов ми харесва!

# 576
  • София / Пловдив
Вкараха Вачев и го умориха набързо...

Перличке, аз приемам постовете на бим-бам, като шегичка и внасяне на веселба в темата...

Всъщност проф.Вачев беше замислен като съвсем епизодичен образ още в предишния сезон. Присъстваше само в две серии първоначално, колкото да въведат Мишето 😉 Но екипът хареса актьора - Петър Тосков, от Пловдив и дописаха ролята му и в миналия и в този сезон.

Иначе се радвам, че ви развеселих 😄
Колкото до пропастта - тези дето ги изреждате, няма да са заедно и по едно и също време там всички. Ей, така, за веселбата го казвам 😜

# 577
Е, значи много са го харесали, щом се появи в два-три епизода. 😂

Сори, че го казвам, но аз все си мисля, че хората, които са навътре в нещата имат малко уважение към колегите и работата си и не биха разнасяли такива подробности във форум, въпреки че на нас като зрители са ни любопитни спойлерите.

# 578
Бим Бам, я кажи ще има ли други нови герои този сезон? Такива, които изобщо не са взимали участие до сега?

# 579
От сериала, като мъже ми харесват Велислав, Вергов (сериозен) и Юруков.
По темерутести, но с нежни души.Stuck Out TongueStuck Out Tongue

# 580
  • София
Един по-един ли ще скачат Simple Smile

# 581
  • София / Пловдив
Бим Бам, я кажи ще има ли други нови герои този сезон? Такива, които изобщо не са взимали участие до сега?

Ако питаш за по-големи роли, до момента не. 

...хората, които са навътре в нещата имат малко уважение към колегите и работата си и не биха разнасяли такива подробности във форум...

Е, нали си измислях?
Сега пък съм изнасяла подробности 🤣🤣🤣
Последно?

# 582
На мен мисто визуално ми харесват само Вергов и Карамазов.
Иначе като излъчване ( а и като екранни образи) ми харесват Велислав, Юруков и Димо Алексиев, определено имат харизма въпреки че не са красавци. Особено Димо преди ролята на Калин ми беше откровено грозноват и противен, може би заради предните му роли.

Наскоро гледах Христо Шопов в театъра, не бях забелязала каква голяма прилика имат с Наум визуално. Но само това, друго каквото и да кажа, няма да е в полза на Наум.

П.П. не помня да съм казала, че си измисляш. По-скоро точно заради горното ми мнение подхождам със съмнение към казаното от теб.

# 583
Те ще се свършат, бе!

# 584
Мел, тревожиш се, че няма да останат герои за осми сезон ли? Joy

Общи условия

Активация на акаунт