🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 638
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Майче, добре измислено, но на мен Юруков продължава да ми е безкрайно неубедителен. Не разбирам какво се случва, а като знам каква роля прави в Лисичета, моноспекаткъла му също е много добър. Тук обаче не се получава и това е.

# 646
Тази реплика "Извинявай, разбрах." така казана звучеше малко дърварски. Grinning Не знам Юруков ли го изигра така или просто Табаков трябваше да го каже по тоя начин, защото толкова си може предвид характера му. Ще се направя, че не съм го чула и ще му кажа едно "Браво!". Показа се като мъж най-сетне. Засега...

# 647
Реакцията на Табаков беше добра, но наистина реплика не беше удачна.
Можеше просто да я прегърне и да замълчи.

# 648
Абе добре беше, можеше да го пропуснат това с “разбрах” и да каже просто “извинявай”, но като цяло ми хареса.

# 649
Табаков ще се покаже като мъж, когато направи нещо повече от извинение. За едно извинение показва, че може би не му липсват първите седем години.
Много бързо забравяте лошото му отношение към Зорница.

# 650
  • Разпиляна във въображението
Оооо, я стига бе! Вече имахме подобна сцена между Зорница и Марио заради аборта. Той я гушна и успокои. Аман!

Съгласна съм - пореден епизод боза за мен. Да не говорим за бабката, която бяга гътнали на леглото с шапка и напълно облечена, с подпъхнати жици под булчинската й рокля.

# 651
Мириел, не беше същата - там Зорница беше в профил към Марио, тук беше в анфас JoyJoyJoy

# 652
Жекова голяма палавница ще излезе 😁

# 653
Много бързо забравяте лошото му отношение към Зорница.
Ами и ние като Зорница не сме толкова злопаметни. Grinning И все пак човекът се извини, не може да го подминем просто ей така.

# 654
Всъщност Марио не се извиняваше, а само успокояваше Зорница. Аз пък не виждам какво друго можеха да направят след предходната ситуация.

# 655
Магда нещо ревнува. Май се увлече и забрави, че Цонев пита за Кръстева.

# 656
Абе каквото и да направи Табаков, все ще е една крачка след Супер Марио 😁 не е ли ясно.😌

# 657
Магда нещо ревнува. Май се увлече и забрави, че Цонев пита за Кръстева.

Това е странно - нали Владо П каза, че не е искал общи сцени с Марта, а сега нов триъгълник?

# 658
На мен Табаков не ми хареса за пореден път. Държи се сякаш са му длъжни и благодарни за това, че е в болницата. Бил се извинил за поведението си и самозабравената си преценка(ами като знаеш причината е много лесно да се държиш нормално) - явно това е пътят да ги сближат.

Жекова е във вихъра си, при нея няма изненади.

Врабчев и Мазов разведряват обстановката с хапливи реплики.

Но нищо ново и интересно като цяло.

# 659
Айде сега и Блатечки. Нали ще го раздава пожарникар от септември по Нова?
Може ли, за тези дето си подат по по-грознички да има и някой като за нас - Деян Донков, Иван Бърнев, Валери Йорданов, Христо Петков, Велислав Павлов, ако е възможно да върнат. Аман от се*с символи с голямо его.

Роси, като гледам имаме абсолютно еднакъв вкус за БГ актьори. 
Хъмбъл, не с крачка, а с цяла дължина!

Общи условия

Активация на акаунт