Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - Тема 9

• 29 605
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
  • на пясъка при черупките от миди
Според мен сам родител е такъв, в чието домакинство е той+деца. Ама така си го разбирам аз. Иначе всеки има право да коментира, все още сме свободни Hug

# 601
Добре, излизам Simple Smile

# 602
Не излизай, че остават трима човека дет ще си пишат.

# 603
  • Буркина Фасо
Според мен сам родител е такъв, в чието домакинство е той+деца. Ама така си го разбирам аз. Иначе всеки има право да коментира, все още сме свободни Hug
аз пък правя разлика м/у сам и самотен. за някои няма разлика.

# 604
  • на пясъка при черупките от миди
аз пък правя разлика м/у сам и самотен. за някои няма разлика.

Именно, затова съм написала сам, а не самотен Rolling Eyes

# 605
  • shumen
Благодаря,момичета.
Дайк,мен ме е страх като изляза от упойката как ще съм и ще мога ли след това като се прибера да се грижа за детето.
Уондър,да се маха този камък от мен и от тук нататък май ще трябва повече внимание наистина да си обръщам.
Ние от утре сме отново в джаза.Аз на работа,детето на училище.И понеже съм много умна цял ден не отворих фейса,за да видя,че класната им е качила,че имат промяна в програмата и сега гладих и приготвях екип по физическо и слагах платненки в раницата.
Фиорелла,не се отегляй.Аз също съм сама и не искам за сега друг мъж до мен.

# 606
Че като имаме засега нови партньори, означава ли, че те ни ги гледат децата? Не резбирам, пречи в темата ли, като се виждаме с някой? В крайна сметка тук основно се обсъжда как децата се разбират с бащите, как ние се разбираме с тях, как раздялата се отразява на децата... Сама си водя децата, сама си ги прибирам, сама си ги лекувам... Каква е разликата, че има човек, който да ми угажда на нуждите като жена

# 607
Не де връзвайте толкоз на провокации. Госпожата, която пусна мухата си има мъж и не знам чий го дири в темата.

# 608
  • София
Има една единствена читава тема в тоя форум, и това не е тази!

# 609
Тука стана малко като детската градина Joy

# 610
  • София
От вчера до днес е станал някакъв огромен проблем/провокация.....кой какъв е? що е.......
Аз се включих в темата докато ми течеше развода, а с времето срещнах нов човек и живеем заедно, НО РЕШНИЯТА ЗА ДЕТЕТО ВЗИМАМ АЗ! АЗ СИ Я ГЛЕДАМ КАТО Е БОЛНА, АЗ И ПЛАЩАМ ВСИЧКИ РАЗХОДИ + БАЩА И И ИЗПЛАЩА ИЗДРЪЖКА.
Не мисля, че сме повече или по малко сами! Това, че някои от нас по лесно/по леко са преживели развода не ни прави по различни от другите. А и тук споделяме неволи/радости относно децата ни и отглеждането им след развода! А и защо трябва да се зачеква темата за втори брак/връзка след развода??

Моля Ви, наистина без провокации и обиди. Не се чувствам нито повече, нито по малко от другите жени в тази тема. Полезна ми е, приятно ми е да ви чета и като остава време да споделям.

# 611
  • София
Тук наистина се е завихрил излишен спор.  No Mouth

Дани, не я мисли много операцията. Напълно разбирам страховете ти, но погледни от гледна точка на това, че какъвто и да е дискомфорта след операцията, той ще отшуми бързо и после нещата ще са ОК, а ако не я направиш, ще става все по-зле и по-зле. Аз съм същата като теб. Все си мисля как ще се справя с детето, ако еди какво си. Ами ще се справя някак. Решение винаги се намира. Важно е да се опитваме да мислим положително.

Питала си ме дали това с малката не е било от храна в ДГ. Мина ми през ума и на мен, но в менюто нямаха нищо различно, а и когато звънях в ДГ да ги информирам за събитията, казаха, че няма болни деца в групата. Каквото и да беше мина, а сега се боря с нея да я подсиля, че много отслабна за тези две седмици, а каквато е капризна на храна виждам зор. Иначе докато лежахме в болницата ни посети една служителка от Регионална здравна инспекция, за да ми задава въпроси относно здравния статус на хората в домакинството ни, относно храни, които детето е консумирало преди заболяването. Вероятно са посетили и ДГ, защото ме пита в коя градина е. И в крайна сметка ни изписаха с диагноза Вируна инфекция, неуточнена. Едно момче студент последна година пък дойде да си пише домашното с нейния случай. Laughing При перфектни изследвания такова жестоко разстройство.

Относно приятелите след раздялата ... Аз също тогава разбрах кои са истинските ми приятели. Време за срещи някак не ми остава. От части причината е, че работя на график и често съм заета уикендите, а приятелите ми тогава са свободни и не успяваме да се стиковаме. Но си пишем във вайбър и месинджър. Не ми е скучно, защото винаги имам какво да свърша. Дори да ми доскучае по някаква причина, хващам да чета книга, да гледам филм в интернет или по ТВ, слушам музика...

# 612
Извинявaйте, че повдигнaх темaтa, може би не трябвaше дa cе обaждaм 🤔 Aз cтaнaх член нa групaтa кaто caмотнa мaйкa, cлед кaто cе ожених cпрях дa пишa, зaщото cмятaм, че тaкa е редно и коректно cпрямо оcтaнaлите мaми, които ca caми (caмотни??).  Рaзбирa cе може и дa бъркaм. Инaче вcеки може и трябвa дa пише и cподеля кaквото нaмери зa добре, тaкa е по-интереcно.

# 613
  • София
Литъл, а що дириш тук тогава? Пак ли се разведе?

# 614
  • Буркина Фасо
Извинявaйте, че повдигнaх темaтa, може би не трябвaше дa cе обaждaм 🤔 Aз cтaнaх член нa групaтa кaто caмотнa мaйкa, cлед кaто cе ожених cпрях дa пишa, зaщото cмятaм, [size=150]че тaкa е редно и коректно cпрямо оcтaнaлите мaми, които ca caми [/size](caмотни??).  Рaзбирa cе може и дa бъркaм. Инaче вcеки може и трябвa дa пише и cподеля кaквото нaмери зa добре, тaкa е по-интереcно.
стига с таз дискриминация ....Smiley

Общи условия

Активация на акаунт