👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 3

• 30 941
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Всички сме гледали предаването

# 707
Аууу, че грозен скандал! Татяна много ми падна в очите, за Чилева по принцип нямам добро мнение. Значи, както жените можем да се скараме, мъжете  никога няма да го направят. В мъжкия отбор имаше екстремни ситуации, ама с по 2-3 изречения се разбраха. Обаче жените..Много грозно🙄😐 

# 708

Ще чакам с нетърпение да видя Гичка, като оценяващ!

Голям купон ще е Wink
Ох и беше!
Как се пулеше шеф Ангелов, когато Гичка даваше по-малки оценки и от него.😀

# 709
Гичка е много зле. Чубрица, та чубрица. Защо имало месо в спаначена та супа, защо супата била патешка? Много е зле горката

# 710
  • Sunshine state
Гичето ми е много симпатична, сладурка! 😃 Наистина ги поряза обаче с оценките.
Петкозавърът все някой трябва да го обучава, че даже и този някой бива мъмрен, ако не го прави. Що за глупост?! 🙄
Светлана е тотално неадекватна, а Татяна с това скандалче си навлече само негативи.

# 711
  • Ню Йорк
Гичка е много зле. Чубрица, та чубрица. Защо имало месо в спаначена та супа, защо супата била патешка? Много е зле горката

Тая Гица какво  толкова си е повярвала  Shocked  Злоба, злоба и пак злоба.

# 712
  • ГО
Татяна нали отърва оранжевата престилка, какво се дуе. Тя нали сама си прави тестото втория път, пак не ѝ се получи, не е само Чилева виновна. Имаше кофти ден, както и Светлана. И двете трябваше да са номинирани.

# 713
Някакси не ме учуди избухването и злобата на Татяна. Очаквах го от нея - спокойствието, което демонстрираше не ми се връзваше със злобния ѝ по принцип поглед.

Гичка - доколкото разбрах вече беше родила, т.е. тук още не ѝ се беше изприбрал корема, а не че всеки момент ще роди. Шефа накрая каза - "Поздрави на децата".

Петко си мисля, че ще вземе черна куртка, а от мъжкия отбор ще отпадне Цветелин.

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 10:56 от pepi_r

# 714
  • Варна
Гичка как странно оценява... Уж колко вкусна супата на Петко и оценка - 2. Laughing Може и да става за някое кръчме, но не е за тази кухня Пецата. На мен Цецо ми допада, не искам да си тръгва.
А от жените освен Варта, другите са ми много злобни. Ралица нещо се скатава напоследък, не се набива на очи, Чилева все се оправдава с другите, Светлана ме дразни, а Таня снощи направо ме втрещи с този махленски скандал. Мисля, че победител този сезон ще е Никола, Тихомиров или Веско.

# 715
Аз защо ли си мисля, че Гичка предварително е била инструктирана да реже глави. Чааак пък такава критика, айде нема нужда. Личеше си от километри че се чуди какъв кусур да намери на супите, за да смъква оценката си.

# 716
Според мен Гичка не е инструктирана, просто нищо не разбира, щом единствения ѝ критерий е супата да има чубрица! И трите месеца седяне в хелс китчън не ѝ и помогнаха да го ошлайфа този столови вкус! Smiley

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 11:01 от mimi.7299

# 717
  • Пловдив
Ми тя Гичка и не ядеше в техния сезон. В смисъл, не че е стояла гладна, но не искаше, да опитва нови и непознати неща. Малко в стил „мен мама такава манжа ми не е готвИла“.

# 718
  • Другата България
Да "порежеш" супа, само защото е патешка.... ooooh! newsm09  Stop айде молА ви сА.
Много си е повярвала Гичка, взела се е за голямата работа и вижте ме сега. Нямало чубрица - ами то и аз не слагам чубрица в супа, как е възможно индивидуалните предпочитания да са определящи за това добра или не е една супа? Thinking Тъпичко беше това с Гичкиното оценяване. Ама то само това да е...
Заслужена номинация на Светлана и заслужено избухване на Татяна. Не сме видели всичко, но за да се изцепи така явно е имало предистория. Затова не бих я съдила.
През целия епизод обаче Ралица ми беше абсолютно незабележима. Когато камерата я фокусираше, беше или статична, замръзнала в някаква поза, или опулена и гледаща в нищото. Тя участваше ли изобщо в процеса на готвене или беше за пълнеж?
В потрес съм колко храна се изхвърля от всички. Само клоунът колко яйца метна в кофата по време на 123456789-те си опита да ги направи забулени...

# 719
Гичето за една година не е мръднала, все същата консерва си е. Това не ядяла, друго не обичала, трето не си го представяла така...Smile
За нея професията готвач е колкото да си изкарваш прехраната. Да е жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт