Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 613
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 1 125
Вафличка, поне на снимка казват (аз не съм видяла) стои по-добре от останалите. Пък и е възпитан и премерен, дори спрямо нас в мненията си. Със сигурност е имало доста по-подходящи кандидати. Пак щеше да има "сеир", но някак по-добре поднесен. Пък и това, че се държат възпитано не значи, че няма да имат проблеми, различия, емоции. Не е нужно да обсъждат световния мир, но може би щяхме да гледаме нещо хем по-весело, по-стойностно, по-драматично дори. Ако харесваш някой човек и искаш да е с теб, ако се влюбиш и искаш да го впечатлиш то... става всичко по-друго според мен. Би ми било интересно на живо да видя един симпатичен мъж, как ухажва една жена и обратното, за да останат заедно. Не че по филмите го няма, но тук са реални. Може и да са по-палави, по-дейни, повече движение, емоции, срещи с други хора на сватбата (магазини, заведения), повече майтапи, шеги... така си го представям поне аз. Всичко е или дървено и статично, или някакви превземки и простотии, или гледаш как една само набива и вечно е размъкната. ( извинявам се, ако имам грешни съседни букви)

# 1 126
  • Тра-ла-ла
Сериозно ли се обсъжда "Яз" ? ooooh! Laughing Значи е време за новите епиозоди

# 1 127
  • SF
Никифор  и  Васлена във всеки кадър са на маса. Голямо ядене падна!
Аз не съм виждала човек да яде храната си с такова настървление  като Василена. Гребе яко с вилицата, бута в устата и говори. Позата й е с глава наведена към чиниите. Концентрацията й е изцяло там. А ръката с вилицата не спира да работи. Силно впечатлена съм от начина й на хранене. Не знам как да го нарека даже - наяждане, набутване на храна в устата. И пак, и пак, и пак.... Ужасна работа за гледане!
Не бих искала вечерята ми да минава в компанията на толкова заинтересовани от нахранването си хора. Когато тя се храни, друг свят за нея не съществува.
Представям си, ако му сервираш гурме на това... Дай й там пържени картофки да тъпче в устата, да ги топи в майонезата и в крайна сметка да стане от масата нахранена.

# 1 128
Ами правилно- човек като се храни, трябва да е концентриран в храната, за да протича добре храносмилането.

# 1 129
  • SF
Ами правилно- човек като се храни, трябва да е концентриран в храната, за да протича добре храносмилането.

Абе, моля ти се!
Хранене!
Някакво вършеене с вилицата и дъвкане с интензитет и преди да е свършило, следващата хапка е в устата.
Значи аз не познавам хора, които се хранят правилно.
Просташки начин на вечеряне.
Да седнеш на масата с някой по време на обяд или на вечеря, целта съвсем не е да се намуаш с храна.
Правило било!
Грозна работа.
Щом се впечатлих, не е чак толкова правилно и разпространено сред правилните.

И не критикувам Василена - да яде както може и както й е сладко!
 Ако четете само първия ми пост, ще видите, че просто съм с широко отворени очи от нещо, което виждам за първи път. Така си представям, че се хранят хората в социалните кухни, в джамиите. Сега тази тема продължава не с "голямото хранене на Никифор и Василена", а като мое повторно впечатление от това, че на Нина пък й било правилно! Добре, Нина, може! Бон апети! Дано не се запознаем на някоя вечеря.

# 1 130
  • Тра-ла-ла
Не взимате предвид, че това не е обикновено лежерно хапване в приятна компания.

# 1 131
Храненето на Василена е истерично, като цялата ѝ натура. Сякаш има пристъп на хиперфагия...тъпче, за да се успокои..

# 1 132
Мисля, че постът на Нина беше ироничен Simple Smile

# 1 133
  • SF
Не взимате предвид, че това не е обикновено лежерно хапване в приятна компания.

Взимаме го.
Това си е нейният маниер на хранене. През цялото време на епизода се хранеха на различни места. Едва ли е усвоила нов начин на интензитет на мушене с вилицата от притеснение и от свит стомах.

Ти не взимаш предвид, че пред камера, снимачен екип, микрофон с дълга дръжка над главата ти, труден събеседник, несвойствена ситуация, камера! - Работи!, едва ли сядаш и нищо друго не съществува около тебе, освен картофките на масата.

Но, хора, нямам спор с вас. Ако това ви се струва правилно, нормално, ако вие така се храните, ако познавате достатъчно хора във вашите семейства, приятели, които го правят, окей. Аз съм тази, която се втрещява от глупости. Да ми имате проблемите, както се казва!

# 1 134
  • София
И аз мисля, че кандидатите са били доста повече от 50, не защото предишният сезон е бил УАУ, а защото има много хора които искат да се гледат "по телевизора" . По-малко биха отишли с идеята, че ще им намерят точния партньор, но и такива има.

# 1 135
  • SF
Мисля, че постът на Нина беше ироничен Simple Smile

Дано!

# 1 136
  • Тра-ла-ла
Отделно там има камери, от тях се изисква да играят някакви сценки с човек, който им е неприятен, а те трябва да се напъват да не изглежда чак толкова зле положението. Само голям психопат ще може да запази самообладание и да не му личи. Или голям непукист.

Ивана е по същият начин. Тя си е суйна-буйна с рогата напред. Такова е и яденето й. Няма как някой меланхоличен тип да бродира здраво с вилицата. Натюрел...

# 1 137
Топло, топло инфо по телефона. Мъжът ми и Мерал се озовали в една спортна зала в момента, и понеже ми звънна да каже, че разрешил проблема с колата, който имаше вчера, ми каза: и момчето от онези женените, потвърди, че така и така (за колата му) да не влизам в подробности. Кое момче бе? Ми турчето. Ооо, Мерал значи. Да.
След което ми каза "абе, колко слага камерата отгоре?", той изглежда супер, въобще не е пухчо и е много готин и усмихнат. Не може да говори за формата, защото и другите момчета във фитнеса го питали, но бил весел и усмихнат, както и много приятен и казал: гледайте, нататък по-интересно става.
А пък мъж да каже нещо хубаво за мъж, още повече моят, дето въобще не се впечатлява от такива формати, а ги знае случайно, защото аз гледам, значи Мерал и на живо си е сладур и готин.

# 1 138
Аа, не съм съгласна с последното, друго щеше да си е, ако жена дава информацията Sunglasses

# 1 139
Ооо не знаеш как ги "храни" като гледам Гласът на България или нещо друго. Даже му правя забележки, че е супер краен.

Общи условия

Активация на акаунт