Какво повече НЯМА да купя - 15

• 97 796
  • 736
  •   2
Отговори
# 480
"Сирене" от кашу, купих го от Фантастико, някакви българи ентусиасти го правят. Понякога си правя аз и знам колко хубаво може да бъде. Това е кисело и гадно.

# 481
За delishu ли говориш? Ужасно е, да.

# 482
За пръв път чувам за такова сирене, ама така да хабиш кашуто ...

# 483
Има хора, които проявяват непоносимост към лактоза и казеин. За тях това е единствен начин да хапнат нещо подобно на сирене, не е хабене на кашу. Да не гледаме все от нашата си камбанария.

# 484
Съжалявам, наистина не ми е идвало наум да погледна нещата от такъв ъгъл

# 485
Идвам да споделя разочарованието си от Лили ,от много време съм техен клиент,купувам предимно козметика,събрах точки и си взех от промоцията уреда за къдрици на Ремингтон.В последствие се оказа пълен боклук,защипва косата ,дава ерор и косата започва да гори вътре Rage няма никакъв начин да я освободиш освен да дърпаш и да я скъсаш,след два дена зор реших като бял човек ,да я върна без драма ...в магазина разбирам от служителката,че е имало и др.рекламации със същите оплаквания,беше много мила в интерес на истината,но каза ,че трябвало да съгласува рекламацията с доставчика -след разговор по телефона ми съобщи ,че щял да дойде представител на др.ден да констатира повредата и да им разреши да ми върнат парите,защото той им определял политиката.Казах им ,че по закон нямат право на такива договорки ,но реших да изчакам спокойно до др.ден =от тогава минаха 4 дена в размотаване и подаване на пасове от оператори ,служители и доставчици.Вече не ми е за парите ,а за обидата от неадекватното обслужване .На всичкото отгоре в деня ,когато оставих пресата  за връщане купих добавки и козметика за 60 лв.Надявам се този пост да стигне до повече хора малоумници от Лили.Пресата за къдрици на Ремингтън е боклук и е опасна .Обслужването и политиката за рекламация на Лили е неадекватна и незаконна.Ще купувам уреди за коса ,само от лидъл,както до сега ,работят перфектно и можеш да ги върнеш по всяко време без обяснения и нерви.

# 486
Еми защо пак се бутате за РеминтОн и тн. боклуци,що не направят промоция с точки на DIVA примерно?! Grinning

# 487
Аз пък имам такъв проблем с рекламация в Джъмбо. Освен хартиени торби за подаръци и то ако няма друг магазин наблизо, не знам скоро дали бих купила изобщо нещо от тях. Все по-заклет фен съм на Лидл. Именно заради отношението.  

От Ремингтън като марка съм доволна, жалко за тази преса за къдрици, аз също съм я заглеждала, благодаря, че сподели.

# 488

No_frame bitch и друга марки такива уреди за къдръци правят същото ,ако не се използват правилно . Трябва да се внимава с посокота на къдрене , големината на кичура , захващането .

# 489
Да,знам,че трябва да се внимава за посоката и аз внимавах,но трябва да има и опция за пускане  на косата  при фал,а тука няма ....ерор и направо гориш и късаш,така или иначе нямам намерение да си го причинявам,за мен това не е безопасен уред .

# 490
  • София
Еми защо пак се бутате за РеминтОн и тн. боклуци,що не направят промоция с точки на DIVA примерно?! Grinning

Ремингтън за преса за коса са експерти, ползвам ги вече 8г не са мръднали, а косата ми е Тина Търнър на младини и за 15 мин ставам Шер със загладен косъм.

Тези уреди всичките са боклуци, аз на Бейбилис съм взимал и връщах и мен ми захапа косата. Чудя се на Филипс, че е на различен принцип.

# 491
Рафинирано слънчогледово олио ПЛИСКА, с витамини А, Е и омега 6. Не знам ММ от къде го е купил, но е от голяма верига със сигурност.
Вчера реших да овкуся с олиото и червен пипер пилешки крилца и за целта разбърквах с ръка. Като пуснах водата, за да се измия, още студената вода отми от ръката ми всичко без никакъв препарат. Само си течеше струята!
Сега не смея да опитам да пържа нещо, защото очаквам фойерверки от пръски, че това олио изобщо май не е олио.
Иначе крилцата станаха вкусни, но в йенската тенджера и без мазнина все добре стават.

# 492
Филипс и Ремингтон съм имала - маши предимно. Пълна загуба на пари и време. Половин час ми стояха къдриците и косата ми изправяше, а как я изгаряше. Голяма им е рекламата само...

# 493
mims3,

Скрит текст:
От коя маша си доволна? Може и на ЛС.

# 494
Pea, няма такава още. Фризьорката ми ме прави с BaByliss Pro Elipsis 3000, но е преса. Засякох, че 4-5 дни ми държат къдриците, което не ми се беше случвало до сега. Намерих я на промоция, поръчах я и чакам да я получа тия дни. Дано се разберем с пресата. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт