Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 13

• 51 961
  • 932
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте😊най после да се запиша преминала шофьорският изпит успешно с  4 наказателни точки😏
До сега беше лесната част,вече всичко зависи от нас✌
Успех на всички които им предстои Събитието🤞

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 11:15 от mara70

# 541
  • 1st floor
Еееее, видя ли, че ще се случат нещата! Честито и безаварийно!

# 542
Здравейте ,да ви питам ...вие правите ли някакйв подарък на инстуктора ви?една приятелка подарила кошница с алкохол,бонбони....🤔

# 543
  • 1st floor
Не съм! Simple Smile

# 544
  • гр. София
Здравейте ,да ви питам ...вие правите ли някакйв подарък на инстуктора ви?една приятелка подарила кошница с алкохол,бонбони....🤔
Не. Въпреки, че с инструктора и жената в офиса накрая станахме близки. Доста ми се проточи курса, а и изпита не взех от първия път.

# 545
Моя директно си поиска водка от скъпа марка.

Имам два маршрута до работа - единия по главен булевард, другия по двулентови квартални улички с един светофар накрая. Втория има всичко за придобиване на шофьорски умения - неправилно спрели, ляв завой с наклон, ГТ, много странични улички. Като км е еднакво, като време - втория е по - къс с 5 мин. Обикновено избирам втория. По големия булевард ми е скучно.

# 546
Да попитам дамите, попадали ли сте на инструктор, който да не си е искал секс?

# 547
Моя си иска на няколко пъти. Отрязах го.

# 548
Е как така ще си искат?!

# 549
  • 1st floor
Хахахах, е, този въпрос ме разби! Laughing
Не, не е искал! Но и аз не съм давала предпоставки, а  и той ме познава от години и знае, че ще взема правата лопата! Smiling Imp

# 550
Е как така ще си искат?!
Почти всички си искат, бих се учудил, ако някой не го е направил.

# 551
Е как така ще си искат?!

И това нормално ли е? Почти всички си били искали? Няма ли кой да ги контролира тия?

# 552
Е как така ще си искат?!

И това нормално ли е? Почти всички си били искали? Няма ли кой да ги контролира тия?
Искането не става съвсем директно, а по заобиколен начин при това на 4 очи и няма как да се докаже. Познавам много инструктори и всички са женкари. Ти май не си карала шофьорски курс?

# 553
The Stranger, бях бременна когато карах и щеше да е малко странно да ми прави такива намеци. Освен това не беше първа младост човекът.
Чувала съм за такива практики, но не знам защо все си мислех, че са измислици.
Знам един случай, едно младо момиче има дете от инструктор, той може да ѝ е баща, а тя лудо влюбена. Явно е имало такова нещо, възползвал се е. Извинявам се за спама,това не е целта на темата, просто много се изненадах.

# 554
Да попитам дамите, попадали ли сте на инструктор, който да не си е искал секс?
ееее това пък не го бях чувала,но щом казвате😏

Общи условия

Активация на акаунт