Спам тема (Пролет пукна, ние - не) от 01.04 до 30.04.

• 43 905
  • 2 837
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Не близвам аз вече,преди до бутилка го докарвах.

# 346
  • над кукувичето гнездо
аз сега ще гледам Дъмбо на 3D Joy

ще водя дичата в събота на тва, да кажеш дали става или да се приготвя за дрямка Simple Smile
Бих препоръчала да си приготвиш нещо за пиене преди това за успокоение на нервите. Лично на мен твърде зловещ, стресиращ и дарк ми дойде тоя филм. Бях се подготвила за бебешки, дори анимационен филм, но психиката ми е разбита от тъмни сцени. Joy
Актьорският състав е чудесен, но всичко е преекспонирано яко. Силно пресолена манджа...чак умишлено гротескно на моменти, което хич не ми се струва детско. Просто не знам какъв дебелокож сензорен инвалид трябва да е човек, за да са му нужни толкова интензивно негативни визуални стимули, че да му отключат емоционалните реакции. Дублажът на български осакатява и Дани Де Вито, и Майкъл Кийтън, и Колин Фарел, и намацотрената мандама, и дребната хубавица, приличаща на Диляна Попова, каквато я помня от ученическите години.
Това е първото кино на дребния, надявам се да не сънува кошмари нощес, ако изобщо успее да заспи. Друг път по-внимателно ще селектирам детските филми. Може и в моя телевизор да е проблемът и да съм старомодна в това отношение, но смятам, че децата не трябва да ги бомбардират по този агресивен начин.
Отивам да си налея нещо и да се успокоя, докато кръчмата не е затворила, че май всички водят с по обиколка поне.

# 347
А стига бе. Бях обещала на детето да я водя да го гледаме. Трябва да измисля нещо, тя е много чувствителна като става въпрос за животни, не искам да се разочарова.

# 348
  • над кукувичето гнездо
Не знам...н мен ми дойде too much. Инак е с хепи енд, ама...един парк на ужасите има, в който държат лошите животни, с вход с формата на зловещ череп със светещи очи, едни клоуни, намазани почти като ТО, както и самото слонче е гримирано така в някакув момент. После го качиха на една висока платформа и всичко под него се подпали, накрая имаше огромни пожари, мама слонка я оковаваха, бутаха, канеха се да я убиват... Бррр, очаквах жизнерадостен филм, но съм силно озадачена от това на какво казват "детско". Ник Кейв пасти да яде...

# 349
защо изобщо решихте че това е детски филм. има си анимация дъмбо за децата

# 350
Оковават, палят, бутат 😩 Не. Детето това няма да го издържи. Няма шанс. Ще си ходим на Кралското корки.

# 351
  • На топло в неговото сърце.
Добър вечер спамаджии, доста сте изписали. Пия бяло вино, изгледах ГОТ, а за вечеря това:

# 352
Ммм, Дени, мн вкусно изглеждa. Нaпрaво ми идвa дa нaминa към вaс, нищо, че съм вечерялa.

Пп Лекa от мен, бaндa. До утре, с нови сили. И дaно ни очaквa един хубaв ден.

# 353
  • На топло в неговото сърце.
Всичко се изяде, аз изядох две, но без сос. Има и добра страна Дюкан 😂

# 354
  • SHOOT ME 10 $
Тамара нещо липсва от манежа...😜

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 22:53 от midkoо

# 355
тук съм. кекеккекеке. закъсняла първоаприлска шега

# 356
  • SHOOT ME 10 $
Хахаах...приема сее...😜
минава за...откровение по-скоро 😜. Айде лека ви и сладки сънища

# 357
лека нощ другарю

# 358
  • Варна
Добро утро!

Чета в нета някаква прогноза, че април ще е дъждовен, дано са познали, нямам търпение. Искам оня теч на покрива да се активира и да гледам сеира на самозвания ни домоуправител и на комшията на последния етаж, на който първо му протича и който се прави на важен и саботира събранията ни за да "не си трови нервите".

# 359
ДУ! 😁 Влизам в тренда и аз.

Сакън Хайче! След две седмици отиваме на екскурзия с приятели, дано не ни вали.

Общи условия

Активация на акаунт