Звездни компромати - Април'19

• 236 503
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
Гледам Тита в Капките. Преди време тук доста се коментираше бюста й, даже някой категорично се изказа, че си го е правила. Е, няма начин. Нейн си е. Blush

# 2 101
  • софия
Аз гледам Петя като Тита......с извинение ама тая жена буквално грам достойнство не й е останало - такова лизане на д-та падна лудо....беше ми неудобно да я гледам и слушам

# 2 102
Роклята на Деси Тенекеджиева й стои прекрасно и някак звездно. Осанката й е изваяна и е жена, която винаги ще забележиш в тълпата, защото е жена с присъствие.

Не ми хареса роклята на Плевнелиева, тези рокли с дантелени ръкави и то черни, са ми много бабешки и депресарски. Сякаш всеки момент тази дантелена ръка ще отвори скърцащата секция и ще извади бонбони "Амфора" с изтекъл срок да се почерпим...

# 2 103
  • София
И аз с глас "за" роклята на Тенекеджиева, много е хубава и ѝ стои много добре. Наистина е много характерна Деси, не е красива, но ще я запомниш.

# 2 104
Аз гледам Петя като Тита......с извинение ама тая жена буквално грам достойнство не й е останало - такова лизане на д-та падна лудо....беше ми неудобно да я гледам и слушам

Петя има една популярна песен, за баба й, и само за нея намила.... На младите изпълнители може да им се прости ,ама на тази   "баба" НЕ! Посредствена певица, взела се на сериозно....

# 2 105
Бритни с гаджето:
Скрит текст:

# 2 106
Тази със синята рокля ми е по-нелепа от Тенекеджиева.
О, тази рокля е супер за циганска сватба.

# 2 107
Наталия Гуркова заприличала на една по-ранна версия на Николета Лозанова.

# 2 108
  • Sofia, Bulgaria
пораснали са рязко Wink
Скрит текст:

# 2 109
  • София
Не изключвам да са пораснали внезапно, но със сигурност без скалпел. Само един естествен бюст може да подскача като желе, ако ме разбирате.

# 2 110
пораснали са рязко Wink
Скрит текст:
Сигурно е прекалила с бозата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 111
И за мен Тита има естествени гърди, аз също съм с голям бюст, личи си когато са правени. Тя все пак е на 19, на снимката горе виждам 2016, напълно нормално е момичето да се развива. И при мен стана рязко, даже имам няколко стрии там още от тийнейджърски години, защото стана по - набързо. Не съм надебелявала, просто явно хпрмнолано ли и аз не знам дръпнаха изведнъж. 😆

# 2 112
  • софия
               23 април
Roy Orbison (1936-1988)
Michael Moore, 65
Скрит текст:
Judy Davis,64
Скрит текст:
Valerie Bertinelli, 59
Скрит текст:
Melina Kanakaredes, 52
Скрит текст:
Kal Penn, 42
Скрит текст:
John Cena, 42
Скрит текст:
John Oliver, 42
Скрит текст:
Jaime King,40
Скрит текст:
Daniela Hantuchova, 36
Скрит текст:
Jesse Lee Soffer, 35
Скрит текст:
Dev Patel, 29
Скрит текст:
Gigi Hadid, 24
Скрит текст:
Prince Louis, 1
Скрит текст:

# 2 113
Ех, защо и на мен така не ми пораснаха гърдите? Несправедлив живот.

# 2 114
Що не се подстриже този Дев. По-хубав е с по-къса коса.

Общи условия

Активация на акаунт