Звездни компромати - Април'19

• 236 594
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 2 325
  • софия
Emily Ratajkowski, не не никой не позира за папараците
Скрит текст:
Zac Efron & Lily Collins,  ужасен е с тази коса
Скрит текст:
Taylor Swift
Скрит текст:
Dakota Fanning с майка си
Скрит текст:
Amal Clooney
Скрит текст:
Britney Spears
Скрит текст:
Bradley Cooper
Скрит текст:
Charlie Hunnam...привързан е към тези джапанки явно Simple Smile
Скрит текст:

# 2 326
  • Чужбина
Така и не успях да разбера, какво в Амал харесва г-н Клууни. Прилича на травестит.

# 2 327
Бритниту защо по ягодите се вре в тия възкъси роклета?! Не и подхождат на фигурата, на визията, на нищичко.

# 2 328
Така и не успях да разбера, какво в Амал харесва г-н Клууни. Прилича на травестит.
Положението й в обществото, близостта й до кралското семейство, връзките й и прочие. Без нея щеше да си остане готиният доктор от "Спешно отделение".

# 2 329
  • София

И аз това се чудя. Аз съм толкова по-хубава (все пак сме в бг мама Joy), а ако държи на годините й, даже сме наборки с нея Joy Много си го обичам аз него Heart

# 2 330
  • Чужбина
И аз това се чудя. Аз съм толкова по-хубава (все пак сме в бг мама Joy)

Повечето жени са по-хубави от Амал.

# 2 331
  • Варна
Джони- еднодневка и Благо- секси/красив употребени заедно са си абсолютен оксиморон! И двамата имат проблеми- видно е! Джони е уникален, автентичен!

# 2 332
  • София
Аз много харесвам Амал. Страхотна жена е за мен.

# 2 333
Явно само на мен ми харесва Амал. Малко е клощава за моя вкус, но има страшно излъчване и стил - въобще класа от всякъде. Даже мисля Клуни не ѝ е на нивото - цял живот по някакви 20годишни сервитьорки ходи, добре че му дойде акълът да направи семейство с такава жена. Той е печелившият във връзката за мен.

Не проумявам как пък масово се харесва Мелания, куха като лейка, един език не може да научи като хората за 20+ години в Сащ (не говоря за акцент, а чисто граматически). С тоя змийски поглед и филъри наблъскани до ушите, никаква емоция не показва и ми се струва доста надменна. Да не говорим за избора на мъж(sugar daddy) пък. Колкото и стилно да се облича ми евтинее и прилича на ескорт.

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 14:03 от Emiliana V55

# 2 334
И аз много харесвам Амал, изобщо няма сравнение с Мелания. Дори и да се абстрахираме от външния вид (според мен и двете изглеждат добре, но Амал е по-елегантна), само на база образование и постижения са два различни свята.

# 2 335
Аз много харесвам Мелания, особено сега, в зряла възраст. Но Мелания е имала епизоди, в които е изглеждала провокативно, но и евтино, може би чак вулгарно. Докато се обзалагам, че Амал Клуни никога не е изглеждала евтина. И ми се струва, че има мозък. Аз много уважавам умните жени и това ми е първото, по което оценявам една жена. Мъжете не ми е важно да са много умни!

# 2 336
И двете ми харесват, но Мелания ми е по-интересна. Най-малкото сама е стигнала там, където е сега.

# 2 337
И двете ми харесват, но Мелания ми е по-интересна. Най-малкото сама е стигнала там, където е сега.

Ъъъъ сериозно ли? Те понеже изборите бяха за първа дама, не за президент. По тая логика и Моника Валериева е супер успешна и борбена жена. 🤭

# 2 338
Аз май харесвам повечето недолюбвани в темата 😁
Амал много ми хареса. Има страхотно излъчване.
Мелания пък ми е супер противна. Облича се страхотно има хубаво тяло, но ми изглежда като ужасен човек.
Джонката е невероятен актьор и като млад ми беше доста привлекателен.
Папи Ханс също ми харесва. Различен, интересен  и находчив млад човек. Предлага продукт търсен от младата публика.

# 2 339
Абе, ако не може онзи изпечен морков, щеше да гледа през крив макарон полянката на Белия дом.

Общи условия

Активация на акаунт