Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 151 316
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 805
  • Ilkeston
Като говорим за haul-ове, аз нямам против да има такива, но по-интересно поднесени. Аз следя няколко английски влогърки, които пазаруват предимно от poundland, poundstretcher и други евтини магазини, но правят страхотни неща с евтините покупки. В повечето случаи дават много хубави съвети за евтини и ефектни подаръци, както и евтин начин да си направиш сам хиляди полезни неща. Има и такива, чиито идеи са изтъркани, но има и много добри попадения. Ключовото в случая е създаване на нещо ново и полезно.
В този ред на мисли, не се сещам за хубав български градинарски/ цветарски влог. Повечето актуални девойки залагат на изкуствените аранжировки.
За Пепе и дежурната ѝ усмивка дори не ми се говори - дори в радио-интервюто се усети как се усмихна заучено.

# 2 806
Джефри и Джеймс не са ли приятели?
Джефри е приятел и с Тати,та не знам...май ще запази неутралитет.
Мин.година захапа Лора Лий и му се върна.
Смееше се яко,сега малко се поотрезви с тази кражбичка за 4 000 000.Не ме разбирайте погрешно,обожавам го,но яко лапаше мухите.

# 2 807
Пепе е изтъркана плоча вече, нещо свежо дано прелети, че не ми се пише вече за нея, просто се омаза тотално.  В началото я гледах точно тип социален експеримент и не закъсня резултата, даже си мислех, че поне още две три години ще си вярва, че и ние на нея.
Джъмбо на няколко пъти ходя с мисълта че ще си купя цяла торба минимум, Еми не, всеки път едвам съберем нещо да не ни е срам без нищо да излезем през касите Simple Smile То пластмаса, миризми, брокати, не стават за нищо сериозно, няма да си купя никога изкуствени цветя или каквото и да е от тези им клипове, вече го имам за спорт да Не купувам, и не е минимализъм.

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 15:02 от passionbiojuniper

# 2 808
Кое е това,което обожаваш у един непознат индивид като Джефри Стар?
"драма куин" видеата му,показноста и превзетоста,измислиците с цел сензация?Също толкова фейк е,колкото изкустени са косите и ноктите му.

# 2 809
Смееше се яко,сега малко се поотрезви с тази кражбичка за 4 000 000.Не ме разбирайте погрешно,обожавам го,но яко лапаше мухите.

Имам усещането,че е повече приятел с Тати, не знам. Джеймс малко като от типажа на Мани и Лора, дето се умилкват около силните на деня и като им порасне работата почнат с някакви драми и простотии. Ама Джефрито е старо куче и не си оставя магарето в калта и е предпазлив към използвачите. А тая кражба, според мен, не беше толкова лош ПР в крайна сметка. Нали има застраховка, все тая. Но доста шум се вдигна Simple Smile

# 2 810
Колко тъжно. Моята любимка не се отказа след Тъпизмас миналата година, че реши и да го повтори.
Представям си с тия сухи шампоани какво й представлява скалпа. Това ми е толкова отблъскващо. Като Hello october едно време, която обясняваше, че никога не си мие лицето с вода, щото ползва сами хай енд мицеларна вода.
Мърли.

# 2 811
  • София
В Джъмбо има доста добри попадения - много често съм засичала по разни лъскавки магазини за подаръци точно купени неща от там, на които са забравили да махнат етикета и препродават на цена по три. Ходим там обикновено за неща за арт-работилници, които организираме и се намират чудни нещица.
Купувала съм си и някакви порцеланови неща, памучни тениски и пижами - също много ОК.  Но съм убедена, че блогърките ни надали показват нещо такова, а и по-качествените неща са по-скъпи.

Не разбирам модата на сухите шампоани. Бях си купила един да видя що е то - ама то такова лепкаво чудо оставя по косата... отврат.

# 2 812
  • София

Джефри уж го е захапал вече, беше пуснал един туит.

Джеймсчето май ще върви надолу. От вчера и феновете го захапаха по друг въпрос. Щял да прави турне и пуснал билети за 500$ за ВИП, изядоха го с парцалите

# 2 813
  • София
Попаднах на готино великденско видео от Джеферович. Не, че е нещо непознато, обаче ми е празнично Simple Smile

https://youtu.be/BqLEaPDLhGI

# 2 814
Във видеото на ВалериЕ с великденски покупки отново събития, събития, показност и Джъмбо разбира се.
Направи ми впечетление, че за пореден път споделя с нас, че няма време да ходи на маникюр. Даже си е взела щипки, сама да си маха лака вкъщи.
Аз колкото и да съм била заета, винаги съм намирала час и половина през 3 седмици, за да посетя маникюристката.
Но така са истински заетите хора.. от събития, почивки и фризьор кога да отиде човек на маникюр? Grinning

# 2 815
Кое е това,което обожаваш у един непознат индивид като Джефри Стар?
"драма куин" видеата му,показноста и превзетоста,измислиците с цел сензация?Също толкова фейк е,колкото изкустени са косите и ноктите му.

Аз също го обожавам. Гледам от близо 4 години, преди да направи доку поредицата с Шейн и да е във вихъра си. За толкова време си е останал същият - с пиперлив език, саркастичен и страхотен професионалист. Много се зарадвах когато се събра и с Нейт, защото преди това не е бил влюбен и определено му е липсвало. Козметиката му е една от най-добрите, камо ли на цените които е. Без значение състоянието не се е надул и подкрепя много хора без да има изгода и е лоялен към приятели.

Целият You Tube се гради да драма и сензация, но има хора на които им се получава леко (Blair walnuts - Бисера ми е симпатична по същата линия, но знам че не харесва тук и си трая 🤭).

Ако съдех хората по фалшивата коса и нокти, да съм останала с 3 приятелки. Всяка втора е с изградени нокти, виж екстеншъни не чак толкова.

# 2 816
Уважаеми съскащи искам да ви кажа, че съм впечатлена от ушенцата на ВалериЕто и бих искала да си закупя същите,„Като ги гледам те са универсални и мога да си ги ползвам по много поводи, за разни  костюмчета, за нощни забавление с мъжО, така че ако знаете откъде да ги закупя ще съм много благодарна.
Скрит текст:

# 2 817
Уважаеми съскащи искам да ви кажа, че съм впечатлена от ушенцата на ВалериЕто и бих искала да си закупя същите,„Като ги гледам те са универсални и мога да си ги ползвам по много поводи, за разни  костюмчета, за нощни забавление с мъжО, така че ако знаете откъде да ги закупя ще съм много благодарна.
Скрит текст:

Е как от къде...от Джъмбооооооо! Joy

# 2 818
Скрит текст:

Джъмбооо 😄

# 2 819
Невероятни сте дриймърииии Laughing
Паля колелото и отивам до джъмбооооо докато не са се изчерпали.
Толкова се радвам, че открих тази полезна темичка и вие сте толкова милички Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт