Отговори
# 420
Повече време ми отнема да ви изчета, отколкото да гледам филма, но ми е толкова приятно да виждам нови детайли, да се сблъсквам с различни предположения, с различни гледни точки, за толкова неща да се замислям, че ... Че почнах да си задавам разни въпроси, кой от кой по безумен, ама - явно така ми действате. Smiley
Бързам "да си кажа", преди да е започнал поредния епизод - какво ме зачовърка днес. Донка ми е много симпатична - хем миловидна, хем сериозна, изглежда умно момиче и голям професионалист - споделям симпатиите си към нея и желанието си с нея и с бебето и всичко да е наред! Обаче! Връхлетяха ме някакви въпроси и мира не ми дават! А всъщност .... бременна ли е Донка? Ами ако не е? Ако "бременността" е само за прикритие - да буди симпатии, да създава впечатление за безпомощност и в същото време да вдъхва доверие? Тя винаги е на линия, разполага с цялата информация, обучен полицай е, не иска да си седи в къщи, не иска да се пази - тича по чукари и морги, не си взима връхни дрехи - някак леко неглиже подхожда към тая бременност. Далеч съм от мисълта, че бременните трябва да се третират като болни, ама сякаш малко в повечко се спуска  ... Местна е, би могла да има някаква тайна история, от самото начало е пред очите ни. Руфинка вярно якето на Миа(я) хвана, ама човекът под якето беше не друг, а Донка точно. А Кирето? Появи се с оная торба боб - един простоватичък такъв, обикновен - дали не се преструва нарочно на такъв? И повече не го видяхме. Споменява ли се някъде с какво се занимава той?
Ако нарочно ни подтикват всички да се вторачваме в Краси, в Асен, във Филип, в баща им, или в Лазар, а всъщност се окаже най-неочакваното и алогичното?
Никакви, ама никакви мотиви не мога да намеря (поне не и засега) какви биха могли да имат Донка и/или Кирето, нито пък обяснение за обсъжданите неща (рисунката на жената, намерените при Лазар вещи и т.н., и т.н.), но може пък това да е също част от замисъла на този етап.
Дано не съм права! Разсъждавам си и се питам просто. Simple Smile

# 421
Какво имаше на диска, не можах да чуя от ММ и дъщеря ни, решиха да се гъделичкат баш тогава.😧

# 422
Разпит на Мия,как е загинал съпругът й,по време на акция.

# 423
Разпитваха Миа за неуспешна акция, която тя е ръководила и в която съпругът й загинал(барета е бил). Тя каза “Съпругът ми загина. Живея с това”

Абе и аз имам тийнейджърка на възрастта на Диана ама не мога да си представя да ми говори така?! Ко ще да ми е сърдита, че света се върти! Голям психолог ли е каква е, явно е като психолозите от “Женени от пръв поглед”, щом не може да се оправи с дъщеря си!
Пък Диана е достатъчно голяма вече, за да разбира, че майка й има и ЛИЧЕН живот, за който не дължи обяснения...независимо дали й харесва на пиклата или не.

# 424
Гласа ми прилича на този на Филип, а го дават с Диана.

# 425
как се казва тази която играе Диана?

# 426
Страхотен Асен с детето. Heart Eyes

# 427
Павела Апостолова.

Обаче Краси в тая серия съвсем подозрителен стана. Много ще е явно , ако е той..

# 428
  • София
Леле този Асен, страхотен е 😍

# 429
Страшничък е на вид Асен,но ролята му е мъжкарска и печели симпатии.А Владо колко е красив,
но ролята -мекушавец.
Малко ми е нереалистично,Мия все е една крачка пред другите,все всичко й е ясно.

# 430
Защо бащата удари Асен, а Филип не? Беше редно като баща да си зашлеви пикльовците и да си знаят мястото. Защо показва явни симпатии към Филип? Според мен Асен знае кой е убиеца и затова не иска полицаи при придвижването на детето.

# 431
Леле този Асен, страхотен е 😍
Окончателно ме спечели в този епизод. Чуден герой!

# 432
  • София
Защо бащата удари Асен, а Филип не? Беше редно като баща да си зашлеви пикльовците и да си знаят мястото. Защо показва явни симпатии към Филип? Според мен Асен знае кой е убиеца и затова не иска полицаи при придвижването на детето.

Ами защото не е истински баща.

# 433
На вратата, когато отвори Диана май беше Лазар.
Кой беше Недко Рушанов?

# 434
Явно да.
Има ли още някой да смята Асен за сигурен убиец?  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт