Отговори
# 435
МАЙ ще набутат Лазар зс убиец, гледайки промото за следващия епизод така изглежда.

# 436
  • на пистата
А Недко кой беше?Първата жертва при когото Амена е била ли?Изгубих им дирите

# 437
  • Варна
Приличаше на Лазар този пред вратата, да
Подозирам, че в следващия епизод ще го преследват и него и накрая и той ще отпадне като вероятен убиец.
Дано не познаят жълтурите за Краси...

# 438
Аз мисля, че Чанов обича Асен дали е истински негов син или не е без значение. Удари него , защото той беше отгоре брат си, ако Филип беше отгоре щеше на него да се кара.

# 439
Краси чакаше зарядно, не му стана чудно, че е голяма кутията.

# 440
Недко е човека от помашкото село, който уж разпозна Амена на снимката в телефона на Мия.

Страхотен Христо! Не знам дали това е голямата роля на Карамазов, но Асен определено е страхотен образ изигран по страхотен начин. Браво!

# 441
  • Варна
Предполагам ,че с Амена приключихме май. Обаче защо човека от селото я посочи като жената от рисунката на Асен не е ясно.
Не разбрах и защо Асен е крил детето и какво е смятал да прави. И съвсем наникъде ми се видя как  е погребана майката в гората.
И аз не помня Недко, кой от всички беше, но мисля, че е първата жертва, този с Амена.

# 442
  • Берлин
Шамарът - мъжкар удря мъжкар,а не някой п@тьо маринкин. Филип до момента е в тази роля. Асен - адмирации към артиста.

# 443
Недко е човека от помашкото село, който уж разпозна Амена на снимката в телефона на Мия.

Недко не е ли вече труп (последно намерен и първи убит)?!

# 444
Майката Чанова.
Сега блесна като много манипулативна, не търпяща противоречие. Готова на всичко, за да запази семейството (бият се, арести, а тя Вечерята е точно в 8!). Канейки бившата приятелка ясно показва, че Филип трябва да се събере с нея, а не със софиянката. Диктува в семейството всичко, въпреки че изглежда че уж е съпругът й.
А ако тя убива, за по “висша цел”-да запази семейството си, понеже нещо го застрашава? Щом е успяла да опази тайната от Филип-значи е способна на всичко. Точния мотив не знам какъв е, но нея вече определено ще я държа под око!

# 445
Все пак жената от снимката прилича и на Чанова. Дали няма да се окажат роднини с биологичната майка на Aсен и затова да са го осиновили. Имам усещането, че тази история по някакъв начин ще се окаже свързана с убийствата.

# 446
  • София (Възраждане)
Жената, която гледа детенцето - Цанка, е местна актриса. Разпознала съм само двама местни актьори-нея и Пашов (от рекламата на Бор Чвор Simple Smile)

# 447
Я коврата от талибани в повече булка на Филипо. Таткото на "Ало Банов съм" също ми е досаден с присъствието си по всички сериали, но не може да се отрече, че има най-много артистични качества от всичките си колеги по сериал взети заедно. Остава да разберем, чий син е протестъра, кой го е осиновил него и от какво ще спасява света, вместо да си купи нов кон и да си живее живота? Вероятно и той няма да е убиеца. Само да не са решили да си играят на убиец, имитатор и т.н. и накрая да се окаже някой неразкриваем като зодиака и да има още 100 сезона като другия "шедьовър" ...

Извън темата: Банков/Вергов е свободен да заснеме няколко епизода на "Дълбокото гърло". Изстрадалата българска аудитория има нужда от малко качествена пародия, че хамериканците съвсем го затриха този жанр покрай филмирането на комикси

# 448
  • София
Все пак жената от снимката прилича и на Чанова. Дали няма да се окажат роднини с биологичната майка на Aсен и затова да са го осиновили. Имам усещането, че тази история по някакъв начин ще се окаже свързана с убийствата.

Грешките в миналото....
И аз това си помислих, дали това няма да е една от грешките в миналото, които водят до убийствата.

# 449
Краси беше супер изненадън от ножа, едва ли е той. Но щом им връща ножа едва ли ще има повече  жертви?

Общи условия

Активация на акаунт