Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 18

• 31 445
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Смогнах, момичета. Изгледах серията тъкмо на време за новата порция забранени ябълки Wink

Не ми хареса финалната сцена. Пресилена , изсмукана от пръстите и лошо изиграна...

Елиф ще е следващата психопатка в сериала. Като нищо да е сестра на Зейнеп... Ще видим...

Хайде приятно гледане !

ПП: Това с кръвната група беше тъпо. Поне някоя по-рядка да бяха измислили, нали..пак клише, но все пак... И аз съм А+ Trollface Фили, да знаеш, че нещо роднини ще да сме с теб... Satisfied

# 496
Марси Hug определено сме роднини, и то  не само ние двете , а всички дружки тук Smiley
Не ми се вярва Елиф да е роднина на Зейнеп , ще са като в онзи стар култов филм дето А.Шварценегер и Дани де Вито са братя - близнаци Stuck Out Tongue Winking Eye
Моят сценарии ,че Зейнеп да е на Ендер не се осъществи , слава Богу , още разчитам Зейнушка да е на Халит дете Smiley , ама от къде толкова акъл да ме послушат СЦ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 497
Фили Hug,Марсия Hug,и аз съм ....А+! Wink Е,не напразно сме в тази тема! Laughing Мислех да пиша,когато изгледах епизода и забравих! Peace

Новичка-ZeyAl  Two Hearts

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 20:25 от Zlatina3

# 498
 Може, но ми се струва , че крепостта, която ще превзема е именно Зейнеп. Все пак нямаше никакви мераци към Алихан, когато ни я показаха, а в тази серия по-скоро около Зейно нещо се овърташе... Аз така или иначе рядко познавам, какви са ги намислили СЦ, с изключение на задушвачката Гьонюл де, но това е друга тема , но реших да си кажа, какво ми дойде на ум Simple Smile

Оф...аз се заредих да гледам по старото време Satisfied Сега още един час озет, нали ?

Забравих да кажа, че много се смях с епизода - всички ги ръсеха едни... Особено Халит за Зехра : ' Какво? ЖЕни ли се ? " Satisfied

Злати, да Hug

# 499
Марсия Hug,да и аз съм се смяла на тези репликите ! Laughing

Е,имаше точно 15 мин. реклама!

Тази снимка я пуснаха по няколко начина-сега се вижда,че Зейно е с панталон....

# 500
  • Варна
wavey Момичета - радвам се ,че сте тук

Много сладка тази последната снимка : ))))

Марси и аз се смях на последната серия. В колата разговора за децата беше много смешен : ))))

И сега с превода по-добре ми звучи Зейнеп след като го прегърна за разговора за Лила и каза, не че е грубиянин и че ще го променят, а че е малко многознайко и ще го поправят : )))))

Хахаха и  аз съм А+, ама не съм дете на Кая - хахахахахаха

Нямам търпеие за новия епизод. Отивам до магазина и ще пусна сега промото, че да не почнат преди да се върна : )

Сега гледам обяснението, пак й казва ,че я обича , а тя до сега нито веднъж не му е казала.

# 501
Поне една мистерия разкрихме- и аз съм от тези с А+. Явно така са ни приели в групата. Или сме дъщери на CEO- та, които пият кафе и клюкарстват?

# 502
Ние тук много сестри се оказахме и май не сме деца на Кая Stuck Out Tongue Winking Eye
Гледах сега преди малко Ендер и Кая на приема .Наистина Шевал не се спрвя добре .Иска да покаже ,че Ендер е нервна в присъствието на Кая , но не и се получи въобще . Представям си в тази роля Нургюл Йешличай - майкооо , щеше да е огън Ендер .Да сме я намразили сигурно наистина , но и да е внесла малко чар , а тази тук просто предизвикива у мен само едно неприятно чувство Persevere .Но все пак Ябълката не е толкова скъп проект ,че да си позволи Нургюл ... Сещам се ,че Небахат Чекре също би се справила чудесно с ролята на Ендерица  , но преди 20-30 години есетествено ...
О, и Вики е А+ , браво !

# 503
И аз си доглеждам серията на български и се хиля като зелка.
Тъкмо гледах срещата на Алихан с Кузей/Гюней и после спора между нашите сладури за бъдещите им деца. Алихан обеща да се промени и смекчи, само и само да не приличат децата им на Йълдъз. Joy Joy Joy

Много ми хареса сладки смях на Зейно, когато Ал й каза, че прилича на пиленце с жълтия костюм.
Толкова е хубава любовта им и така автентично ни я показват и двамата.

Рускините вече имат предложение как би изглеждала сладката дъщеричка на ЗейАл.

# 504
  • Burgas, Bulgaria
Опааа, и аз съм се наредила на първия ред. Heart Eyes
Добър вечер дружки!
И докато тече озета, да си кажа и аз кръвната група, че ако нещо се наложи.... Stuck Out Tongue Winking Eye Дружки, и аз съм А, ама отрицателна. Моята сестра обаче е А+, а сме близначки, представете си. Blush Така че, това с кръвните групи хич нищо не доказва.

# 505
 Ехааа Небахрат Чехре омъжена за Алихан Stuck Out Tongue Winking Eye  Joy Щеше да е чок интересант Satisfied

Фили, ето това е проблема на Ендер в последните епизоди, който ме гложди - Шевал не може да изиграе нужните емоции . Някак на сила става работата и не се получава в крайна сметка. Мъка е за гледане.

* Дъга, не си ли наша, сестро ? Stuck Out Tongue Winking Eye За групата - нищо не казваш ... Hug

# 506
Ето ме и мен, момичета, Hug Hug Hug

Добра да ни е вечерта и безпроблемен нета Joy Joy Joy

Много, ама много сте писала, а аз отсъствах и едва смогнах сега да ви чета. bowuu bowuu bowuu

Прекрасни и остроумни сте. За кой ли път доказваме, че в тази група има интелигентност, толерантност, уважение и не на последно място много талант и въображение за красота и сценарии. bouquet bouquet bouquet

Повече коментарии след сватбата.
Дано поне за сега ни спестят изненади и неприятности.

Към сериала.....

# 507
Мами , и А - приемаме тук . Наистина сега има ДНК тестове не като едно време кръвни тестове , а в миналото са гледали формата на дланите , на стъпалата , ушната мида ,после  носа и разбира се цвета на очите ... А по ирония на съдбата обаче много често децата ,   със съмнителен произход много издават чии са с очевадната прилика с истинските си роднини  . Това обаче с ухото е вярно - като се роди сина ми първото , което забелязах , беше че ми е ''откраднал '' ушите .
Марси , казах Небахат преди години когато е била по-млада инче става много бабофилско !

# 508
Цитат
* Дъга, не си ли наша, сестро ? Stuck Out Tongue Winking Eye За групата - нищо не казваш ...  
Ха, ха, Марси  Hug, пропуснах да се отбележа. В кюпа съм и аз, в "А" отбора тоест, само че съм отрицателна.

Хайде, почваме.

# 509
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, току що научих: Disappointed Relieved
Скрит текст:
Малеее, не знам как ще гледам серията тази вечер. Една тъжна новина от Париж - Катедралата Нотр Дам в Париж е в пламъци. Един от символите на Франция е на път да изчезне. :

Общи условия

Активация на акаунт