Парфюмни размисли и страсти - 225

• 69 011
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Хаха, Йоан Владимир, разбила си ги на пух и прах Герлен с цялата им креативност.  Rolling Eyes

Кажи какво ти е интересно на пазара (излязло или предстоящо)? (явно няма да е Герленско  Innocent )

А Кокосовата Аква Алегория дали я има за тест по нашите парфюмерии? Пробвал ли я е някой и как е като трайност, а и въобще?

Има я в Бюти Зоун. Аз я тествах тази вечер и не е това, на което се надявах. Мирише съвсем реалистично на бутилирана кокосова вода - млечна и кисела. Аз друго не долових. Не е сладък, но не е и свеж. Ефектa сода не го улових също. Колкото до интензивността и трайността, аз харесвам леки водички, но тази се усеща само ако пристинеш нос към кожата си. Няколко часа по-късно обаче си стои на кожата по същия начин. Сам по себе си ароматът не е лош, но се притеснявам лятото в жегите тази млечна киселинност на какво ще прилича. Смятам, обаче, че е новаторски аромат - със сигурност различен от мейнстрийм кокоса в плажните аромати - и ще намери своите почитатели. Но аз, като луд почитател на кокоса, няма да я купя. Моля, ако имате идеи за парфюми, в които кокосът е главен герой, различни от бронзовата богиня, споделете ги.

Благодаря много за споделеното мнение! Ще гледам да мина през някой МОЛ и да я тествам тоя уикенд.

Тествай кокосовите аромати на Том Форд Soleil Blanc u Eau de Soleil Blanc. Иначе се дадоха няколко странички по-назад в тая тема и идеи за два варианта на Мансера (но така и не знам Манцера има ли я някъде в София за тест, и ако да - къде?).

# 106
  • Пловдив
Сетих се за златни ; Монтал суит ванил, Just Cavalli  
...и много  съм щастлива днес си получих Роша Мадмоазел Котюр- Денс пак благодарение на теб🌹 мноого благодаря страхотен е и траен най-вече! Получих и номер две на единствения Долче и Габана сега като имам двата варианта съм много доволна - единия на виолетки другия на горски плодове направо съм ХЕПИ❣
Добавям и Задиг&Волтер no Rules също го получих вчера приятно съм изненадана от мекия и леко кремест аромат. Остава Ели Сааб Форевър да взема и съм готова за лятото👌🏻

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 12:04 от astravera

# 107

Благодаря много за споделеното мнение! Ще гледам да мина през някой МОЛ и да я тествам тоя уикенд.

Тествай кокосовите аромати на Том Форд Soleil Blanc u Eau de Soleil Blanc. Иначе се дадоха няколко странички по-назад в тая тема и идеи за два варианта на Мансера (но така и не знам Манцера има ли я някъде в София за тест, и ако да - къде?).

Не харесах Солей Блан от първия път, но може да му дам втори шанс. Има един Долче Гардън - в розово шише - той е много кокосов, но и доста сладичък. Не съм виждала Мансера по софийските магазинчета, но и аз искам да ги пробвам.

# 108
Eau de Soleil Blanc и Soleil Blanc с риск всички да ме намразят ми мирише на напикано на котка 😟😟😟 за сметка на това лятото обожавам олиото към ароматите..мирише ми на силно слънце,мокър бански и горещ пясък🥰

# 109
  • Sofia
Долче Гардън не е за хора със слаби сърца и лесно преддизвикани главоболия. Grinning Много кокосов, много сладък, на моята кожа е адски траен, един от любимците ми, но не е за всеки. Simple Smile Мансера може би ще има на ул. Париж парфюмерията, аз отдавна не съм ходила там, така че не съм на 100% сигурна. Simple Smile

# 110
Мансера има в MG perfumery -срещу Кемпински в сградата на бул инс и в този срещу Халите ,но почти няма тестери.
От магазина на ул. Париж си бях взела Рози и Ванилия , но нямха голям избор.

# 111
Влизам да се похваля с нова придобивка .Открих своя лек ууд. Бях го пробвала преди години, но тогава въобще не ме впечатли - може би защото беше много горещо и жегите определено не са за него. Сега обаче много ми хареса - не, че е нещо невиждано в огромното море от удови аромати, но на моята кожа стои прекрасно - европейски, градски, изискан и прибран, някак меланхоличен и прозрачен. Стои близо до кожата, но се усеща през деня много шик - точно каквото търсех. Опушен в началото, с прозрачен цветен букет от магнолия и малко роза в средата. Чаят се усеща, може би Earl grey, с малко пачули и нещо като брезов катран, откъдето идва според мен удовата и малко тютюнева нотка. Всичко това съвсем прозрачно и елегантно. Пробвах и новия Intense със златния етикет - много по - добра трайност и излъчване, но още по - опушен и по - подходящ за мъж. След два часа са почти напълно еднакви. Много добре се съчетава и с други парфюми с рози. Взех си 150 мл. и ще има да си пръскам.
   Между другото шоурума на Долче и Парфюм е вече с нов адрес ул. Иван Вазов 22. Направили са страхотно елегантен офис, всичко е много по - красиво и удобно представено

# 112
  • Sofia
Офисът им определено изглежда като бутикова парфюмерия, а не като склад за арабски ментета. Grinning

# 113
Офисът им определено изглежда като бутикова парфюмерия, а не като склад за арабски ментета. Grinning
От къде имате тази информация? Това са официални магазини и могат да бъдат проверени по всяко време.

Днес пробвах Bouсheron Еn rouge, много ми хареса. Малина, пачули и муск остана при мен. Трябва да го пробвам хубаво, че така на китката само не мога да преценя добре. Малина съм имала Лейди Милиън на Пако Рабан, но беше доста по-сладка, лепнеща чак.

# 114
  • Sofia
За каква информация говорите? Пазарувам от магазина и направих сравнение, че изглежда много по-добре сега, отколкото беше преди. Разположение, пространство и подредба. Не приемайте нещата толкова буквално.

# 115
Аз реших, че според вас продават арабски ментета... нещо не съм в час днес... извинявам се.

# 116
И аз така реших....Joy Явно напълно погрешно.

# 117
  • Sofia
Не, не, въобще не си мисля, че продават ментета, аз също си пазарувам периодично при тях. Grinning Ама предишното им място е като складче сравнение с новото. Сега влизаш и ти става едно готино, все едно си влезнал в някакъв много скъпарски магазин, това имах предвид. Simple Smile

# 118
  • Бургас
От къде имате тази информация? Това са официални магазини и могат да бъдат проверени по всяко време.

Днес пробвах Bouсheron Еn rouge, много ми хареса. Малина, пачули и муск остана при мен. Трябва да го пробвам хубаво, че така на китката само не мога да преценя добре. Малина съм имала Лейди Милиън на Пако Рабан, но беше доста по-сладка, лепнеща чак.
Bouсheron Еn rouge,ммм много шик парфюм,голяма красота,отдавна така не ми беше въздействал парфюм.Най-добрият за мен от тази линия.Само го дебна още никъде не е зареден,айде действайте онлайн магазинчета,ПРИБАВЕТЕ тази прекрасност да ме зарадвате.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 119
Златни нямам. А, "Aqva Amara", доколкото може да мине за златен - по-скоро кехлибарен...
Да питам нещо - хем е и по темата - за един "златен" парфюм - Poême Lancôme. Харесвате ли го, много ли е ретро според вас и би ли се харесал на жена, която носи Amarige примерно?

Общи условия

Активация на акаунт