Отговори
# 630
  • Горна Оряховица
бих взела Astrea Ortho, защото много ме боли гърба

# 631
  • у нас
Избирам ортопедичния матрак.

# 632
Ортопедичен матрак Тед  Astrea Ortho, понеже често ме боли гърба и кръста и мисля, че ще реша тези проблеми с него.

# 633
  • София
Харесах двулицев матрак  Мемо Оптима, защото смятам, че няма да се събуждам с болки в кръста.

# 634
  • Пловдив
Търсих изцяло латексови матраци, но не открих такива в продуктовата гама на матраци ТЕД.
Спях се на ЛУКСОЗЕН ДВУЛИЦЕВ МАТРАК NORD STAR /НОРД СТАР/

# 635
Бих избрала за себе си ортопедичен матрак на TED.

# 636
Бих избрала МАТРАК ASTREA ORTHO / АСТРЕА ОРТО, ДВУЛИЦЕВ, защото имам проблеми с врата, раменния пояс, кръста и при обикновен матрак имам болки в цялото тяло през нощта, трябва да сменям позата си за сън периодично, съответно сутрин се събуждам ужасно изморена и схваната.

# 637
  • Елхово
Избирам ортопедичен матрак Тед

# 638
Моят избор е този:
https://ted.bg/astrea-ortho
Трябва ми точно ортопедичен, подсилен ,добра циркулация на въздуха и с лесна поддръжка.

# 639
  • Пловдив
https://ted.bg/ted-bed/mattresses/active-plus нашия е подобен  с мултипокет, но не можах да го намеря  в сайта.

# 640
Вкъщи и двата ни матрака са на Тед, за съжаление не си спомням точно какви са, тъй като сме ги купували преди 10на години. В детската стая е с пружини, а в спалнята е без. За годините в които ги ползваме смело мога да кажа, че не са мръднали. Доволна съм и винаги препоръчвам Тед. 🤗🤗🤗

Сега, ако трябва да си купя нов матрак бих избрала ортопедичен матрак на Тед!

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 08:37 от zveti81

# 641
Тъй като в последно време не мога да спя добре ,поради психологическо натоварване ,бих си взела матрак с анти-стрес ефект Адри кул хибрид двулицев ,препоръчан тук от вас.

# 642
 Бих искала да пробвам анти-стрес матрака.

# 643
Нашият е ортопедичен и съм много доволна. Предстои да сменим матрака на детето и съм се ориентирала към същия.

# 644
Ортопедичен матрак Тед  Astrea Ortho

Общи условия

Активация на акаунт