СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 3

• 30 302
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Здравей те, бъдещи мами. И аз съм бременна със септември че. 19+5 съм вече с момиченце Simple Smile Това ми е втора бременност, имам си кака на 4 годинки Simple Smile

# 181
Здравей те, бъдещи мами. И аз съм бременна със септември че. 19+5 съм вече с момиченце Simple Smile Това ми е втора бременност, имам си кака на 4 годинки Simple Smile

Добре дошла Simple Smile

# 182

Добре дошла Simple Smile

Благодаря Simple Smile

# 183
Здравейте момичета,

Мина ми прегледът Simple Smile, всичко е наред Simple Smile. Добре се развива бебчето.
Следващият ми преглед е чаааак след 5 седмици, тогава е втората ФМ. Ще има много оооммммм да си повтарям.
Важното е, че  всичко е наред Simple Smile

# 184
Здравейте! Simple Smile
Добре дошла и лека бременност на tani_chka! Simple Smile Ако искаш кажи кога ти е термина, за да те запиша в началния списък.
Видях в няколко сайта се върти, че има Великденски намаления за бебешки неща (baby.bg и dundio.com), ако някоя проявява интерес може да разгледа. И в Лидл в момента има 2-3 неща, ако не са ги изкупили.

# 185
Преди две вечери усетих за първи път движенията на бебето, най-странното чувство, не очаквах! Усещам го, когато съм легнала и често се мести. Най-странното ми е, че се образува една подутина на мястото, на което е застанало, в средата или встрани, според зависи накъде се обърна. Нормално ли е така като застане някъде и да се образува като подутинка?
Много мило чувство❤

# 186
  • Варна
Аз също вече усещам бебето  и ми е първа бременност,наистина е много вълнуващо,
Много ми е удобно с възглавницата за спане - всяка вечер с удоволствие си лягам.

Ronique - имам 10 години разлика с брат ми и наистина е много вълнуващо за дете на такава възраст - осъзнава много неща и е любопитно.Иска ми се и моята майка да ме беше водила с нея Simple Smile

# 187
Момичета, да ви питам малко страничен въпрос...Знаете ли някакви кремове за вече образувани стрии, пресни, червени? Преди време бях чела, че кремовете за белези помагат, също прочетох за шипково масло. Става въпрос за дъщеря ми, която е в пубертет и и се появиха няколко от растежа.
Ще съм благодарна, ако споделите нещо, което знаете или от опит. 😊

# 188
  • Sliven, Bulgaria
момичета покачвам рязко килограми мислите ли.,че трябва да се обърна към друг лекар освен към аг нямам никакъв апетит а килограмите вървят с по 1 на седмица

# 189
Привет, момичета,

vaniliq82, за този период обичайното качване е около половин килограм на седмица, но всичко е много индивидуално. Обърни внимание на АГ-то си, ако се тревожиш и по негова преценка може да ти пусне изследвания за нивата на кръвната захар. Принципно е нормално в едни периоди да наддаваш повече.

Мина вчерашния ни преглед, бебка е добре и категорично върви 2 седмици напред, така че отговаря на 19 г.с. + 5 дни, тежи 300 гр. Много шаваше и махаше с ръчички, голяма радост беше за каката. Бисквитка, права си, че за големите деца е истинско вълнение, защото вече са осъзнати. Моята докторка е израждала и дъщеря ми и й беше приятно да я види. Показа й подробно бебето, беше много мило Purple Heart

# 190
Скъпи мами, някой сега ще ходи ли в събота и неделя в НДК на : https://events.puls.bg/#Tikets    https://events.puls.bg/  ... ?

# 191
  • София
момичета покачвам рязко килограми мислите ли.,че трябва да се обърна към друг лекар освен към аг нямам никакъв апетит а килограмите вървят с по 1 на седмица
А отичат ли ти ръцете и краката? Може да е от това. И с какво се храниш, колко често? Казваш, че нямаш апетит. Усещаш ли повече жажда, особено нощем? Все пак сподели първо с гинеколога си да те насочи при необходимост към друг специалист или поне да пусне по-подробни изследвания.

# 192
Скъпи мами, някой сега ще ходи ли в събота и неделя в НДК на : https://events.puls.bg/#Tikets    https://events.puls.bg/  ... ?
Здравей! Simple Smile
Аз обмислях да ходя, евентуално само в събота.

# 193
Аз се записах за утре - безплатно е, трябва само да се регистрираш на сайта (който иска мога да го изпратя), някоя мама ако иска може да идем заедно  Simple Smile в 9:00 до 10:00ч трябва да сме се регистрирали Simple Smile и има програма на деня с обсъжданите теми !

# 194

[/quote]
Здравей! Simple Smile
Аз обмислях да ходя, евентуално само в събота.
[/quote]

и аз само в събота... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт