Пазаруване от LC WAIKIKI тема 2

• 68 179
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
И на мен се появи веднъж, явно ако повечко зяпаш без да поръчаш Joy

Явно Joy

Аз понеже зяпам на работа като имам време и така отива цял ден отворен сайта.
Може би ако вече е използвана някаква отстъпка и не може да се ползва. На мен не ми дава да го ползвам отново. Пак че го видях случайно преди да поръчам и си го записах.
И аз поръчах в сряда или четвъртък и днес нещата ми са тук. Ще си ги взема понеделник, че съм дала служебния адрес.

# 541
Здравейте, с коя куриерска фирма изпращат и може ли да заявя до офис на куриер , а не до адрес?

# 542
Само Спиди, до офис пристигат поръчките. До 4 дни идват, ако не са забравили да я обработят.

# 543
  • София
Добро утро, има малко намаление при детско/бебешкия сектор, също и при мъжките тениски.

# 544
Добро утро, има малко намаление при детско/бебешкия сектор, също и при мъжките тениски.
това във физическите магазини ли? Аз онзи ден поръчах намалено онлайн бебешко

# 545
  • София
За сайта говоря и специално секцията бебе/момче.

# 546
  • София
https://www.lcw.com/bg-BG/p/skirt-0SE724Z8-CRP
Изненада ме много приятно. Памук, плътен, не прозира, за жегите ще е супер.

# 547
Мин. седмица получих поръчка - хавлии малки за ръце и средни. Доволна съм, не са най - плътните като от English home, но и цената им е като за средно плътни. Меки и с красиви бродерии са:
Скрит текст:
.
И други

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 10:54 от *Камея

# 548
Здравейте. Някой вземал ли е мъжки слипове? Отговарят ли си? От Н&М вземам Л размер, дали и тука трябва да взема същия? Благодаря ви!

# 549
  • Бургас
Само веднъж преди няколко години купих слипове и бяха уголемени. Но може вече да не са така или просто такива да съм уцелила. Да не те подведа.

# 550
На моя мъж му бяха точни. Даже може би една идея по стеснени бяха боксерките. И сега ги дебна ако пуснат нещо изгодно да взема.

# 551
От три дни искам да пусна поръчка, сайта е потресаващ .......

# 552
На моя мъж му бяха точни. Даже може би една идея по стеснени бяха боксерките. И сега ги дебна ако пуснат нещо изгодно да взема.
Може ли да споделиш кой номер взимате и кг и височина на мъжа ти, ако е удобно. 😊 Благодаря!

# 553
Номера е М. 73 кг. Висок е 187.

# 554
  • София
И на мен се появи веднъж, явно ако повечко зяпаш без да поръчаш Joy

Явно Joy

Аз понеже зяпам на работа като имам време и така отива цял ден отворен сайта.
Може би ако вече е използвана някаква отстъпка и не може да се ползва. На мен не ми дава да го ползвам отново. Пак че го видях случайно преди да поръчам и си го записах.
И аз поръчах в сряда или четвъртък и днес нещата ми са тук. Ще си ги взема понеделник, че съм дала служебния адрес.

Сложили са ограничение за времето - 2 часа.

Общи условия

Активация на акаунт