The Ordinarу + DECIEM (Тема № 3)

• 49 450
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Rapunzzell, това е Бъфета с медните пептиди мисля.
В сайта на DEciem e 28.9 EUR, което умножено по фиксинг е 56,52.

# 136
Момичета, гледайте внимателно Simple Smile
Има два бъфета, този с медните пептиди е с 28 Евро цена в сайта на deciem, абсолютно нормално ми се вижда да е 57-8 лв тук. Другият Бъфет, първият, по-базовият, е 15 Евро в сайта на Десием. Simple Smile

# 137
Страхотна новина! Тези дни ще мина да подновя Niacinamide, кожата ми изглежда разкошно откакто го ползвам.

# 138

Ясно ми е, че са ексклузивни, има такси, мита а-у, но цена от 58 лв. за Buffet, която е двойна на тази в Beauty Bay, може силно да ме демотивира да го търся по българските магазини.

Ако стаеа въпрос за бъфет с медни пептиди, той струва 28.90 евро. За толкова го купих и от тукашен Дъглас.

# 139
  • София
Здравейте,
с много суха кожа съм и търся за лятото добра хидратация. Затова бих искала да питам дали мога да ползвам Marine Hyaluronics, а върху него да слагам Natural Moisturizing Factors + HA?
Въобще какво бихте препоръчали от опит за подобна грижа?

# 140
Здравейте,
с много суха кожа съм и търся за лятото добра хидратация. Затова бих искала да питам дали мога да ползвам Marine Hyaluronics, а върху него да слагам Natural Moisturizing Factors + HA?

Можеш да пробваш, но не знам дали Natural Moisturizing Factors + HA ще ти е достатъчен, ако си с много суха кожа, зависи на какво се дължи сухотата, дали е дехидратация или недостатъчно липиди. В краен случай може да пробваш и Сквалана им, той според мен ще се отрази добре на много суха кожа.
И преди съм споделяла, че Сквалана не дразни дори и оперативна рана, аз го ползвам само за шия и деколте. Natural Moisturizing Factors + HA ползвам, когато искам хидратация, а не подхранване.
Да отбележа, че съм по-скоро с нормална към смесена до мазна кожа, зависи от сезона.
Така или иначе и трите споменати в цитата и от мен продукти са безобидни, но вършещи работа.

# 141
  • София
Благодаря за мнението. Над 50г. съм, вероятно и липидите намаляват.
Ретионида в Сквалана го ползвам вечер, търся нещо подходящо за сутринта - самостоятелно или в комбинация.

# 142
Не знам колко ти е мазен Ретиноид в сквалан, но аз имах предвид чистия Сквалан.
https://theordinary.com/product/rdn-100pct-plant-derived-squalane-30ml?redir=1
Зависи наистина колко е суха кожата ти.
Ретиноид в сквалан не съм ползвала. Мажа https://theordinary.com/product/rdn-retinol-1pct-in-squalane-30ml?redir=1.

# 143
Здравейте, кой беше тоника на марката с киселина и каква в цената?

# 144
Здравейте, кой беше тоника на марката с киселина и каква в цената?
https://theordinary.com/product/rdn-glycolic-acid-7pct-toning-so … ion-240ml?redir=1

# 145
Здравейте,

Привет!Аз също съм над 50 г. и сутрин за хидратация използвам CeraVe.Във вечерната грижа съм вкючила Ретинол 1% в сквалан и след 1 час нанасям крем Авия с  био розова вода, Д-Пантенол, алантоин, витамини А и Е, както и Хиалуронова киселина,който попива бързо и намалява омазняването  от сквалана.Ако почувствам, че кожата ми не е хидратирана сутрин и вечер включвам 5%  Urea na Euserin.

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 06:32 от Tatanita

# 146
  • София
Здравейте дами, Buffet може ли да се ползва лятото? Другите продукти с киселини ще ги пробвам есента, но сега взех този продукт, както и серума за около очи с кофеин и се чудя дали би било ок да ги ползвам и сега, със слънцезащита през деня, разбира се.  Thinking

# 147
  • София
И двата могат да се ползват всесезонно сутрин и вечер. Няма при тях драма със слънцето.

# 148
  • София
И двата могат да се ползват всесезонно сутрин и вечер. Няма при тях драма със слънцето.

О, чудесно, много ти благодаря за бързия отговор  bouquet

# 149

Благодаря за отговора. Взех си тоника вече и го използвам 2ри ден.

Общи условия

Активация на акаунт