GoT 34 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Нищо не е вечно

• 18 315
  • 767
  •   1
Отговори
# 435
Искам да попитам, а какво стана с великаните. Помня, че някои умряха, но останаха и живи....

Великаните са при НК. Има няколко.

Мийра се прибра при семейството си, каза, че иска да е с тях накрая, нещо от сорта.
Бенджен спаси Сняг и Другите го повалиха, но не даваха, че го убиват.

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 22:19 от Miss Fairy

# 436
Благодаря за великаните😀 Сетих се за тях от Тормунд, Убиеца на великани😂
Епизодът много ми хареса, наистина се чувстваше напрежението и затишие пред буря.
Иначе някак си мислех, че Бран и Джайм ще разменят реплики веднага, ме знам там ми се искаше малко повече...

# 437
Благодаря за великаните😀 Сетих се за тях от Тормунд, Убиеца на великани😂
Епизодът много ми хареса, наистина се чувстваше напрежението и затишие пред буря.
Иначе някак си мислех, че Бран и Джайм ще разменят реплики веднага, ме знам там ми се искаше малко повече...

Да, и аз усетих този леден полъх на наближаваща гибел, явно ДиД не са се сгромолясали чак толкова.
Бран и Джайм какво да си кажат повече освен:"сгреших", "прощавам" и това е. И двамата са били такива в предишни животи все едно. Обаче само на мен ли ми се струва, че Николай е много остарял в сравнение с началото. Или нарочно така са го направили...

# 438
Нарочно са го направили. В първите сцени на осми сезон изглежда сякаш косата му е побеляла, като е пред огъня си е руса. Освен това има брада в сравнение с първите сезони и изглежда сякаш има  поне десет години отгоре спрямо първи сезон, ако не и петнадесет

# 439
изглежда сякаш има  поне десет години отгоре спрямо първи сезон, ако не и петнадесет

Е...8-9 години все пак минаха откак е сниман сезон 1 Simple Smile

# 440
Егати! Не мога да намеря гемата, 1 час я търся, то всичко затворено и заключено.... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Тааа да се запиша и аз.
Много ми е интересно какво ще се случи.
Силно се надявам, вълците, драконите и Аря да останат живи. Церсей дано да умре , но едва ли , щом си седи кротко на трона....

# 441
  • Варна

9 часа мина, Хексе, давай какво искаше да обсъждаме за Тирион Simple Smile
Денерис го пита какъв е: глупак или предател? Той й отговори, че е глупак.
Вие вярвате ли му? Laughing

# 442
Гледам, гласували сте за Сам , че ще оживее. Той сам пожела да присъства в битката,  а всички знаем,  че не може да се бие. Според мен - умира. Ако остане в криптата при Джили , може и да оцелее.

# 443
  • Варна
Гледам, гласували сте за Сам , че ще оживее. Той сам пожела да присъства в битката,  а всички знаем,  че не може да се бие. Според мен - умира. Ако остане в криптата при Джили , може и да оцелее.

Не съм сигурна.  Twisted Evil
Криптата реално е костница. Какво ще стане като КнН вдигне мъртвите?
Най-застрашени са тези в криптата Thinking

# 444
  • Вестерос

9 часа мина, Хексе, давай какво искаше да обсъждаме за Тирион Simple Smile
Денерис го пита какъв е: глупак или предател? Той й отговори, че е глупак.
Вие вярвате ли му? Laughing
Не, в никакъв случай.

# 445
ММ не беше гледал сериала, наскоро го започна и гледам и аз с него. Та тъкмо е на онзи епизод в Мирийн, където Тирион пак обърка нещата. Сив Червей и Мисандей толкова го предупреждаваха, че на господарите не може да вярва и да не се мисли за по-хитър от тях, ама той - не. И точно това си помислих, та той от самото начало като съветник на Денерис само гаф след гаф прави. Та глупав е, да. С онази глупост на ерудираните и благородни хора, които съдят за другите по себе си (то това всички го правим). В такъв смисъл глупав. Не може да прозре противника, когато има насреща си кофти играчи.

# 446
Според мен трябваше да изпратят всички жени ид еца на юг, вместо да ги тъпчат в криптата. На Юг поне им дават някакъв шанс.

# 447
  • Вестерос
Дамм, защото отново няма подложено за това от Мартин.

Змимка, няма време да го пращат, зиме е все пак също/.

# 448
Гледам, гласували сте за Сам , че ще оживее. Той сам пожела да присъства в битката,  а всички знаем,  че не може да се бие. Според мен - умира. Ако остане в криптата при Джили , може и да оцелее.

Не съм сигурна.  Twisted Evil
Криптата реално е костница. Какво ще стане като КнН вдигне мъртвите?
Най-застрашени са тези в криптата Thinking

Какво значи КНН?

# 449
  • Вестерос
Кралят на нощта

Хексе, кости не може да вдига.

Общи условия

Активация на акаунт