GoT 34 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Нищо не е вечно

• 18 176
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
  • Чужбина
   Обяснява доста неща и ми изглежда аргументирана тази теория.
Какво казва? Че съм мега зле с езика...

# 691
  • Вестерос
Не може ли Дани да има двама братя...
Няма нужда да гледаш, напиши в гугъл Таргериан и ще ти излезе всичко за тях щ, както и радословно дърво

Не вярвам Кастър да е тарг

# 692

Благодарности на Елеонора за превода на спойлерите. Над 200 нови поста, не мога да ви изчета, но изчетох някои от последните.

Горната снимка ме разби. Трансформация на напетия красавец от 1 сезон в брадясалия и изморен мъж в 8 е потресаваща.

# 693
   Обяснява доста неща и ми изглежда аргументирана тази теория.
В общи линии, че принцът, който е обещан, е обещан, за да наследи КН.
Благодаря за спойлърите, Елеонора.

# 694
Стареене му се вика...Joy

# 695
  • Русе

Скрит текст:
КН  има нужда е новородено момче с кръв на Старк или Тарг, за да създаде новия КН. Това обяснява, че Джон и Дани отървават кожата, колкото и да е напечено. КН може да зеленозрящ и да предвижда бъдещето и съответно детето - Тарг и Старк.  Е изпуснал е да вземе Джонито. Затова изчаква раждането на детето.

# 696

Това за Крастър е интересна теория, но защо КнН не си е взел Бриндън Ривърс, който освен Тарг, е и със северняшка кръв (майка Блекууд), и май и варг. Дядо си седеше внедрен в дървото, колко му е на КнН да си го вземе...И преди това е бил Лорд Командир на Вала. Лесна плячка.

Не работеха ли заедно Чадата с КнН и Бродниците? Или Бродниците са в бунт срещу създателя си? Започнах да забравям....

# 697
  • Чужбина
В общи линии, че принцът, който е обещан, е обещан, за да наследи КН.

Има много логика в това нещо.

Но от друга страна, ако Джон е АА ..., как, по дяволите, се връзва с всичко останало?

Другият вариант е КнН да се цели в бебето и затова да не убива Джон.

Третият вариант е КнН да си вземе Дани за Кралица.

Принципно и 3-мата - Дани, Тирион и Джон са трагични образи на Мартин. Аз така мисля. И на тримата майките са починали при раждане. И 3-мата има яко сбъркана съдба. Може би накрая ще се разделим и с 3-мата по един или друг начин.

Това, което ме притеснява, е, че в сериала няма да станат ясни много неща. И ще трябва да се четат всичките книги.
Много искам да покажат Безликите и тяхната роля в цялата тази игра.

Между другото, не съм чела стари теми за сериала, както и темите за книгите. Но обсъждали ли сте, каква е съдбата на Стара Валирия?
Според вас, Мартин не е ли взел идеята за Валирия от Атлантида?

Или Бродниците са в бунт срещу създателя си?
КнН, а оттам и бродниците, които се явяват нещо като сателити на КнН, са точно в бунт срещу създателите си.

# 698

И аз искам. Джакен не беше случайно в тази клетка. Съвсем умишлено беше дошъл да подмами Аря.

# 699

Скрит текст:
КН  има нужда е новородено момче с кръв на Старк или Тарг, за да създаде новия КН. Това обяснява, че Джон и Дани отървават кожата, колкото и да е напечено. КН може да зеленозрящ и да предвижда бъдещето и съответно детето - Тарг и Старк.  Е изпуснал е да вземе Джонито. Затова изчаква раждането на детето.
Скрит текст:
Нещо не се вързва. НК се опита да убие и Дро, докато Данчето беше на гърба му с останалите от тайфата, но без Джонито. Ако беше нацелил дракона (ма умен тоооой, веднъж вече целен със скорпиона и помниии), Денерис чисто си отиваше мърцина.

# 700
Има много логика в това нещо.
Но от друга страна, ако Джон е АА ..., как, по дяволите, се връзва с всичко останало?
Толкова теории съм изслушала, че вече ми е пълна каша.
Със сигурност звучи много по-добре от теорията в сериала.
За Валирия - възможно е. Още не съм прочела "Огън и кръв", а и там май не се коментира въпросът.

# 701
С Безликите май приключихме в сериала. Няма време. Simple Smile

# 702
Аз пък загледах и други видеа от този канал.
Скрит текст:
В някакво интервю по време на снимките на 8-ми сезон Николай Костер Валдау бил казал, че много от героите ще станат бели бродници и се опасява, че Джайм е сред тях. Някой чел ли е такова нещо? Че те понякога руснаците са големи фантазьори.

На мен ми звучи логично това, което казва. Сетих се за погледа, който хвърли КнН на Джон при първата им среща. Не помня в кой точно сезон беше, но беше този, в който участваше Бахаров. Сякаш му каза: Изпуснах те Joy

# 703
Аз пък загледах и други видеа от този канал.
Скрит текст:
В някакво интервю по време на снимките на 8-ми сезон Николай Костер Валдау бил казал, че много от героите ще станат бели бродници и се опасява, че Джайм е сред тях. Някой чел ли е такова нещо? Че те понякога руснаците са големи фантазьори.

На мен ми звучи логично това, което казва. Сетих се за погледа, който хвърли КнН на Джон при първата им среща. Не помня в кой точно сезон беше, но беше този, в който участваше Бахаров. Сякаш му каза: Изпуснах те Joy

Скрит текст:
Лъже Николай. ББ се правят от бебета, не от дъртаци  hahaha hahaha hahaha

# 704
НК нали са го направили чедата, като оръжие срещу първите хора.  Преди всякакви старк и таргариен. От какъв зор да му дреме за Старк и таргариен. Евентуално ако те имат магия от чедата- затова могат да са варгове и да яздят дракони, някаква много далечна кръвна връзка.  Но не са единствените и това не е единствената възможност, която му се е отдавала за хилядолетия. Освен това едва ли иска само да ги убива, вероятно- надявам се - иска друго. Какво?

Общи условия

Активация на акаунт