МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 46 тема

• 43 805
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
Честита! Откакто я купих много и се радвам и обмислям да си купя и розовата.

# 646
От кой продукт на Ести се доволни като грижа за околоочния контур?

# 647
Някой пробва ли вече Clinique iD? Намалението -35% важи ли и за бутиците или е само за Сефора?

# 648
Някой пробва ли вече Clinique iD? Намалението -35% важи ли и за бутиците или е само за Сефора?
Важи в бутиците. Аз купих комплект с Дей уеър 50мл и съм много доволна. Редовната му цена е 99лв. Запасих се и с 2 парфюма.

# 649
  • София

Пробвах лилавия, но не мога да споделя впечатление от две нанасяния. Нямам бръчки или линии, така че наистина не можах да преценя.
Пазарувах в бутика на Витошка, харесвам професионалното им отношение.

# 650
Момичета, въпросът ми не е точно за тук, но не сетих къде да попитам.
Имам тъмни петна под мишниците, пробвах да ги оправя с лимон и сода, но не става нищо. Има ли продукт, който би ги премахнал?

# 651
  • София

И аз взех лилавия с gelly-то, но още не мога да споделя конкретни впечатления. Първото усещане е на приятно овлажняване и освежаване при нанасяне. Ще следя за ефекта и ще споделя по-нататък.

# 652
  • Варна
Заредена ли е в България вече колекцията на МАС Electric wonder? Много искам едно червило от нея, което не успях да поръчам онлайн.

# 653
От кой продукт на Ести се доволни като грижа за околоочния контур?
В момента ползвам тези 2 и съм доволна (44 год) - първият е по-сериозен:

Следващият на листата ми е този:

# 654
  • София
Имате ли впечатления от измивните продукти на Клиник и Ести? Свършват ми гела и тоника и се оглеждах по намаленията сега за продукти, но първо реших да попитам тук за съвет  Hug

# 655
От кой фиксиращ спрей сте доволни? Simple Smile

# 656
Имате ли впечатления от измивните продукти на Клиник и Ести? Свършват ми гела и тоника и се оглеждах по намаленията сега за продукти, но първо реших да попитам тук за съвет  Hug
виж и Glamglow

# 657
От кой фиксиращ спрей сте доволни? Simple Smile

От too faced hangover за суха кожа и Urban Decay All nighter за фиксиране на грим.

# 658
Имате ли впечатления от измивните продукти на Клиник и Ести?
Съвсем скоро привърших розовата измиваща пяна на Клиник - Thake the day off. Харесвам я, но не съм я подновила, защото имам други неотваряни. Иначе изкарва много дълго. Взех обаче почистващата пудра с вит. С, както и тоник Perfectly clean на ЕL. Пудрата приятелка я похвали много. За тоника отзиви още не мога да дам.

# 659
Някой пробвал ли е тоникът на Пикси с витамин С?
А прахчета и буустъра на Клиник с витамин С?

Имате ли някакви отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт