На море в България 2019! - 2

• 49 181
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе
Довечера ще изоробваме ресторанта на Мапи.

Мапи работи ли? И дават ли апартаменти под наем? Може ли да проучиш?
Благодаря
Работи, да. Ние бяхме сами в ресторанта. Доста посредствен, но пък с подобаващи цени. За апартаменти не мога да кажа, но предполагам че дават, защото имаше цена в Букинг, когато аз търсих нещо на Каваци.
Утре съм в чуденка дали да опитаме това Sweet Bar and Grill. То някъде на плажа ли е?

# 676
Здравейте, моля за мнение и препоръки между два курорта-Несебър и Поморие😊
Бих се радвала и ако някой сподели мнение и за някоя къща за гости, благодаря предварително 😊

Аз предпочитам Поморие за почивка, а Несебър само за разходка.

# 677
[quote
Работи, да. Ние бяхме сами в ресторанта. Доста посредствен, но пък с подобаващи цени. За апартаменти не мога да кажа, но предполагам че дават, защото имаше цена в Букинг, когато аз търсих нещо на Каваци.
Утре съм в чуденка дали да опитаме това Sweet Bar and Grill. То някъде на плажа ли е?
[/quote]
Какво имаш предвид под "подобаващи цени"? Може ли да разкажеш малко повече за качеството и вида на предлаганата храната, както и за цените.
Интересувам се т.к. синът ми най-вероятно и този август ще почива в Созопол и ще прави плаж на Каваци  и Смокиня.

# 678
Здравейте, може ли да ми препоръчате хотел с хубава детска анимация на български език независимо къде по морето, че се видях в чудо....

И аз препоръчвам Белла Виста , Синеморец . Анимацията е много добра и за деца , и за възрастни .

# 679
  • Русе
[quote
Какво имаш предвид под "подобаващи цени"? Може ли да разкажеш малко повече за качеството и вида на предлаганата храната, както и за цените.
Интересувам се т.к. синът ми най-вероятно и този август ще почива в Созопол и ще прави плаж на Каваци  и Смокиня.
[/quote]
Имам предвид, че цените не съответстваха на качеството, според мен. Иначе за пример - Капрезе 10.50, пъстърва 14 лв. (беше намазана с маргарин ), шопска салата с необелени краставици и други. Порция миди е 10.80, Карбонара - 10.50.
Ще видим довечера къде ще седнем и ще дам отзиви.

# 680
Здравейте, търся инфо за 'Бора' Лозенец и за плаж Корал.

# 681
  • София
Някой ако има отзив за Блу Ориндж Созопол, от тази година , да пише?
Ние август ще сме там. Сега ходихме до Гърция за една седмица и "умряхме" от жега, та много не ми се мисли за море тъкмо в момента... но август е далеч все още... поне сме подготвени с инфо Grinning

# 682
И аз питах, но никой не писа. Ние сме там от 20.07. Само положителни неща четох, освен комарите. Жената, с която разговарях, беше доста любезна .

# 683
И аз питах, но никой не писа. Ние сме там от 20.07. Само положителни неща четох, освен комарите. Жената, с която разговарях, беше доста любезна .
Чакаме включване Simple Smile

# 684
здравейте някой би ли ми казал актуален телефон на к-г Каваци.Благодаря предварително!

# 685
  • София
Айде де, кой беше от 01.07. в Сънрайз, обеща актуално инфо!?

# 686
  • Трявна
Влизам само да пиша, че за Бялата лагуна - корпуса до морето има нова оферта във Визит БГ- допълнителна още 10% отстъпка - вече общо 35 % става + 3% от туроператора за редовни клиенти.Тъкмо резервирах...
https://www.visit.bg/hoteli/bialata-laguna-balchik-380/

Ами и с тези намаления за двама възрастни и дете на 12 навършени години (приблизително две седмици преди настаняването) ми дава 332.50 лева на ден в студио. Мисия невъзможна. Иначе много ми харесва

Интересно...Заради детето може би е...
Аз резервирах за период 23.07 -27.07 - 4 нощувки - 2-ма възрастни и дете на ненавършени 12 год. за 980 лв. - 245 лв. на ден на студио излиза / с допълнителната 3% отстъпка на Съни турс за редовни клиенти/
От вчера вечер забелязвам, за този период и че Алгара Бийч е с двойно по-голяма отстъпка - беше 15% - сега е 30% за същия период,,,че и него следих за евентуална резервация.
Догодина и ние ще сме в дилема с навършване на 12 години на детето.

# 687
Момичетата, които сте на морето, има ли почиващи? В сутрешният блок даваха уеб камера на живо от Слънчев Бряг, че то нямаше плажуващи?!

# 688
уеб камера на живо можеш да си гледаш и в нета. няма нужда да чакаш тв.

# 689
  • София
Навсякъде из фейсбук плъзнаха снимки на празни плажове, така ли е наистина или ги снимат сутрин рано?
Ако е вярно, и по-големи отстъпки могат да направят, наистина цените са прекалено високи.

Общи условия

Активация на акаунт