Препоръчайте ми хотел в Банско ТЕМА 2

• 75 510
  • 793
  •   1
Отговори
# 525
  • Сф
Ето я офертата за Регнум на Съни турс, аз го докарвам      https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-cen … sp;     792 със отстъпките. Ясно се казва какво се включва.
Ели, аквапарка, пързалките са до хотела. Термалните басейни са в Село Баня, на 10 км примерно и има шатъл. Обяснявам, защото виждам че се бъркаш.Аз не съм била в Регнум , но доколкото знам може да се ползва аквапарка им (силно казано,)пързалките и от външни. Както и термалния им парк вероятно. Аз също тръгвам за Банско скоро и мисля да заведа 1 път детето на пързалките на Регнум. Там не очаквам да е чак топъл басейна.
 Аз съм се насочила към Иван рилски , че е инклузив и мъжа ми държи. Иначе може да отскочим и до околните села с мин плажове. Зависи кой на какво държи, в момента има доста оферти. По принцип сме фенове на Лъки, но нямат инклузив, а в случая ни е важно. Приятна почивка!

# 526
Наши познати бяха в Регнум и всеки ден ходеха на басейни/плаж в с. Баня,където имаха и обяд /пици, хапки и др леки храни/. Не им беше проблем разстоянието. Ползвах шатъл на хотела. Бяха много доволни, а са хора с много претенции.

# 527
  • Сф
Наши познати бяха в Регнум и всеки ден ходеха на басейни/плаж в с. Баня,където имаха и обяд /пици, хапки и др леки храни/. Не им беше проблем разстоянието. Ползвах шатъл на хотела. Бяха много доволни, а са хора с много претенции.
Е, то всеки е с кола. Аз не искам да се бутам по шатъли в тия времена.

# 528
  • Точно където трябва
Пюрче, не го смятах, но на пръв поглед е много повече. 6 нощувки с храна общо за мен и детето. При положение, че навсякъде но искат 2 пълноплащащи, а аз съм една. Пак не разбирам защо при наличие на басейн на място трябва да ходя до Баня. Пак ще им звъня, но какво е повече там, ако тук водата е наистина топла, макар не и минерална, има пързалка за детето, а там не.
А някой с впечатление тази година от Орфей? Как са стаите, анимацията, храната?

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 14:02 от elliee

# 529
  • The point of no return
Някой да е посещавал хотел Астери в центъра на Банско? Пишат, че предлагат органична храна от тяхната ферма и ревютата са отлични.

# 530
Влизам да дам отзив за "Тринити".Не съм очарована. Още с влизането в хотела ме лъхна мирис на застояло.Бяхме на 3 ет и рядко имахме топла вода.Закуската беше доста оскъдна.В стаите климатици няма , а настоящите Т бяха и са в порядъка на 35 градуса...Ресторанта им е затворено помещение без никаква градина и вход към улица.
Добрите страни на хотела са вътрешния басейн,големите стаи /със старо обзавеждане обаче/ и хубавите бани с тоалетни.Близо е и до центъра.
Хотела е 4 звезди,но със сигурност не ги заслужава !! Не бих отишла отново.....

# 531
Влизам в темата с молба за отзиви за Реденка.
Резервирах вила. Гледах, гледах, гледах и понеже не мога да си представя да отида на планина и да гледам огради или да нямам градина, спрях се на Реденка вили. Свързвам такава почивка с простор и зеленина. После срещнах коментари, че имало недовършен хотел/строеж в непосредствена близост до комплекса и изтръпнах - чудна гледка. Как стоят нещата?
Другото, което ме притеснява е отдалечеността от град Банско. Гледах го на картата, но късно. Май е невъзможно да се отиде някъде без кола?
Резервирах през Букинг само закуска. После видях, че предлагат пакет закуска и вечеря. Предполагам, че може да се доплати на място, но дали си струва? Как е храната? Вечерята на блок маса ли е или на сет меню?
А за басейните какво можете да споделите? Температура на водата, чистота?
Всякаква друга информация ще ми е полезна.
Благодаря предварително.

# 532
  • София
Мога да кажа само за отдалечеността от Банско - без кола няма как да стигнете до него - намира се на поне 10-12 км от Банско. Евентуално такси, ако сте без кола, или за попитате м хотела за шатъл.

# 533
Наистина е отдалечен комплекса от Банско както е вярно и това,че в близост има нелицеприятна гледка.

# 534
Благодаря за отговорите!
А нещо повече можете ли да кажете за комплекса? Басейни, помещения, чистота, храна, вода и т.н.?

# 535
Канехме се да ходим в Регнум ,но август за безплатените басеини в с.Баня искат миним. 6 нощувки,а басеина към хотела не го харесвам.
Нови отзиви от Иван Рилски?Басеина ми се вижда малък,но поне заниманията за деца интересни ли са и храната хубава ли е ?

# 536
  • София
И аз да попитам за Иван Рилски, водата наистина ли е минерална?

# 537
в Банско цялата минерална вода пристига с цистерни-водоноски от с.Баня и се зареждат с нея басейните.

# 538
  • Сф
Скоро отивам, ще пиша за ИРилски.

# 539
  • Варна
Имате ли отзиви за Терра или Роял?

Общи условия

Активация на акаунт