GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 191
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 210
  • HH
Вечерница, може ли линк към немската група. Млже и на лични.

# 211
Много благодаря Тифче  Hug

# 212
  • Чужбина
Че какво общо има майката на драконите с техния брак... Иначе идеята му ми харесва 😁

Скрит текст:
Санса казва, че са щели да възникнат проблеми заради раздвоената/разделената лоялност.

# 213

Я раздуйте за Тирион и Санса, че нищо не схванах.
Скрит текст:
Гледаха се прочувствено когато ги насвиха в криптата, а Тирион и цунка ръчицата.
В допълнение - картинка:
Скрит текст:

# 214
А това гледахте ли го?
К@тя, ще ти пиша ЛС

# 215
Скрит текст:

Много ме кефят магиите , честно !
В началото,  много ми хареса , че Мелисандра наистина помогна и направи магиите с огъня , защото бяха обречени и нямаше да запалят рововете. Жалко, че огъня не спира мъртвите, а мислех, че умират от огъня. Другото , което ми направи много силно впечатление е , че Мелисандра  знае повече и помага повече като вещица , отколкото Бран , като врана. За мен Бран е много безполезен, защото нищо не знае.
Стана ми тъпо за Дотраките , затриха се вече и те , няма да има дотраки. Стана ми тъпо и че Дани толкова години събира армия , една от най-добрите и многобройна и за секунда изгуби всички или поне много голяма част от тях. Защо казвам, че са най-добрите ? Защото предсказанието и крал Робърт се страхуваха от дотраките ако пресекат моретата , а то какво излезе !
Ще е изключително гадно , да махнат всички вълци и дракони, дано останат живи....
Много плаках за Джора,  много ми е любим , обаче страшно много се гордея с моята любимка Аря.  Дано остане жива докрая на сериала !
Само не разбрах таз Мелисандра защо точно умря.
От тук нататък мисля , че вече ще е битката за трона и така ще свърши сериала. Това е сезонът на всичките отговори,  на въпросите зададени през седемте сезона.
Не беше толкова тъмен екрана , аз видях всичко, защото затворих всички щори и беше тъмница в стаята , хах !
Дано някой ме отрази и да размишляваме , хехе Simple Smile)))

# 216
  • Вестерос
О инсайда, мерси, чаках го

Елорка, допълних.

Бътерфлай, защото си изпълни задачата и се изчерпа преносно и буквално.

# 217
И аз гледам сега Simple Smile Мел и Сив червей ми харесват Simple Smile  Битката е доста тъпа

# 218
  • Вестерос
Аз не мога да разбера ЗАЩО
Скрит текст:
Дух беше с Джора на първа линия! .... Много тъпо

# 219
  • Чужбина

И на мен на личен.

Значи са знаели още преди 3 години.  Crazy

А аз патката се спуках от мислене и от четене на предсказания.  newsm78 newsm78 Thinking smile3538

Ще препрочета главите за Аря още от първата книга.  smile3547

Искам Джакен! И то най-късно следващата неделя.

# 220
Скрит текст:
Сега се сетих , какво бях забравила да вмъкна в цитата. Мисля , че Аря ще убие Церсей с друго лице и после ще го свали,  както уби Фрей,  за да те изпълни предсказанието.  Не се сещам за друг човек с зелени очи.
Но пък ще е много очаквано.
Очаквано е и , че един от братята на Церси ще я убие.
Точно затова започвам да мисля, че някой друг ще убие нея , но кой ли ще е той ? Само дано не е чак в 6 епизод и да ми разтягат локуми, че наистина не я понасям Церси.

Дано Джакен се появи, много го харесвам. 

# 221
  • Вестерос
В инсайда казват, че преди три години са решили кой ще убие НК и са се чудили кой да е, значи Мартин НЕ им е казал и в книгите ще е друг сигурно.

И казват, че Бран знае какво ще стане, демек казват, че си вижда и бъдещето.

# 222
Скрит текст:

Много ме кефят магиите , честно !
В началото,  много ми хареса , че Мелисандра наистина помогна и направи магиите с огъня , защото бяха обречени и нямаше да запалят рововете. Жалко, че огъня не спира мъртвите, а мислех, че умират от огъня. Другото , което ми направи много силно впечатление е , че Мелисандра  знае повече и помага повече като вещица , отколкото Бран , като врана. За мен Бран е много безполезен, защото нищо не знае.
Стана ми тъпо за Дотраките , затриха се вече и те , няма да има дотраки. Стана ми тъпо и че Дани толкова години събира армия , една от най-добрите и многобройна и за секунда изгуби всички или поне много голяма част от тях. Защо казвам, че са най-добрите ? Защото предсказанието и крал Робърт се страхуваха от дотраките ако пресекат моретата , а то какво излезе !
Ще е изключително гадно , да махнат всички вълци и дракони, дано останат живи....
Много плаках за Джора,  много ми е любим , обаче страшно много се гордея с моята любимка Аря.  Дано остане жива докрая на сериала !
Само не разбрах таз Мелисандра защо точно умря.
От тук нататък мисля , че вече ще е битката за трона и така ще свърши сериала. Това е сезонът на всичките отговори,  на въпросите зададени през седемте сезона.
Не беше толкова тъмен екрана , аз видях всичко, защото затворих всички щори и беше тъмница в стаята , хах !
Дано някой ме отрази и да размишляваме , хехе Simple Smile)))

Butterfly:3,

Скрит текст:
Умират от огъня. Но първите редици стъпкаха огъня и умряха в него, а следващите използваха телата им като пътека. Аз така го видях.
И на мен ми е мъчно за дотраките.
Бяха отдадени и внасяха страшна екзотика. Но някои оцеляха. Тези, които тичаха обратно.
Денерис надделя над Санса като изява.
Беше в битка. Използва дракона си на границите на възможностите му.
Санса е хубава и умна, но не може да поведе хората в битка, ако се наложи.
Денерис е подходяща за кралица.
Дори и актрисата да има някои недостатъци.

# 223
Изгледах го.
Скрит текст:
Ако се разглежда епизодът като нещо отделно, имаше си силните моменти. Казва се "Игра на тронове" сериалът, а не "Песен за огън и лед". НК им послужи за спойка на повечето от героите, които можеха да видят по-далеч от носа си. И нищо повече.
Ще намеря сили да им простя на ДиД, защото все пак книгите не са завършени.
Но това категорично не е краят, замислен от Мартин. Ако е това, бая време съм си загубила в четене.

Та вече започвам и да се чудя. Мелисандра защо възпламени само дотракските оръжия?

# 224
  • Вестерос
Хахахах

Скрит текст:
Let's take a moment to thank Melisandra for lighting up the trench and allow us to watch the battle

Общи условия

Активация на акаунт