GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 719
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 975

По този повод вчера го прехвърлих набързо саундтрак листа, но не можах да разбера от коя песен е музиката, която звучеше при приближаването на КН към Бран и убийството му от Аря. Някой знае ли?

Не знам, но мисля, че музиката е на Рамин Джавади. Поне в голямата си част. И аз днес слушах саундтрака и установих, че е почнал да се повтаря. На моменти много напомня музиката на "Западен свят", която също е писана от него.

# 976
  • Вестерос
А аз не очаквам тя да умре. Мисля, че ще се ожени за някой от младежите, примерно Джон. Вероятно поради скрити козове от нейна страна и за доброто на народа от негова. Тирион за Санса, Дани да мре, а може да я оженят за Джейми или друг оцелял, и да населят пак кралствата с аристократи. То никой не остана.
Вещицата й казва, че ще има нова кралица, по-млада, по-хубва, за да я свали от трона и да й отнеме всичко, на което държи. Не се споменава за по-малкия брат. Мисля си, че има три кандидатки за нова кралица - Дани, Санса и Бриен (нали я наричат The beauty).
Но няма как да остане жива Церсей или да се омъжва тепърва.
Младата кралица беше Марджери

# 977
Младата кралица е Дани - по-млада кралица ще те измести. Марджери в крайна сметка не успя да измести Церсей, тя е мъртва

Аниш и да се смееш, и да не се смееш - това е положението. Косата на хората расте различно бързо. Знам хора, на които расте по-бързо от мен, и по-бавно от мен, но не познавам човек, на който косата да му расте цели години. Ако си я пусне свободно в най-най-най-най-лошия случай ако супер-бавно й расте косата за около десет месеца ще й е до раменете.

# 978
Марджери се провали. По-младата трябва да и вземе всичко, а Церсей все още има трона. Остава Дани. Мисля си и за Санса. Тя беше тази, която косвено уби Джофри. А и е единствената, която има предистория с Церсей.

# 979
  • Вестерос
Но се омъжи за Томен и стана любимка на народа и на двора , а Церсей стана кралицата -майка Wink

# 980
Тифани, по-младата трябва да я измести от трона. Народа не е фактор.

"кралица ще си, докато по-млада и по-красива те измести" Нищо не се споменава за обичта на народа.
Да, Санса е възможен кандидат, но Дани има повече ресурси.

# 981
Така е, но е мъртва, а Церси - не. Може пък и да е сборен образ новата кралица. Стане ли дума за пророчества ми се въртят всякакви сценарии.

# 982
  • София
Би било добре Тирион да се обърне срещу Денерис, която в 7х05 каза "Im not here to murder" и после изгори двамата Тарли. Според мен ще тръгне в посока mad queen, като осмисли, че престолът не ѝ се полага. Някой (забравих кой) каза много правилно на Джон, че той се е отказал от престола, за да защити хората си и заради всеобщия мир, а тя дали ще го направи, ако е на негово място. Май беше Санса.

# 983
  • София
Марджери се провали. По-младата трябва да и вземе всичко, а Церсей все още има трона. Остава Дани. Мисля си и за Санса. Тя беше тази, която косвено уби Джофри. А и е единствената, която има предистория с Церсей.
А и Санса.. Много искаше да стане Кралица, като беше малка. Но след стеклите се събития в живота и, едва ли още го желае.

# 984
Сам му го каза. Съгласна съм.

# 985
  • Вестерос
Тифани, по-младата трябва да я измести от трона. Народа не е фактор.

"кралица ще си, докато по-млада и по-красива те измести" Нищо не се споменава за обичта на народа.
Да, Санса е възможен кандидат, но Дани има повече ресурси.
Нито с изместване от трона, а че ще я измести. Цялостно! И какво като е мъртва, сбъднало се е, те и децата й са мъртви.

# 986
Не знам как ви хрумва брак Джон-Церса. Как си мислите, че Джон с неговия непреклонен характер /и в сериала, а в книгите още повече/ ще вземе Церса?! Изключено.

# 987
# 988
Тиф, народа не е никакъв фактор. Народа в началото вървеше след Робърт, после след Джофри. Народа първо викаше на Ура Тирион, срещу Станис, а после го оплюваше. Народа бе зад Маджери, но ако бяха я прекарали през площада като Церсей и нея щяха да я освиркат.
За трона е важно да имаш армии.За да бъде изместена Церсей трябва новата кралица, да стане кралица.
В първата част на предсказанието се говори за валонкара и це Церсей трябва да бъде убита. Във втората - че ще я измести новата кралица

Очевидно е, че новата кралица трябва да седне на ЖТ

# 989
Не знам как ви хрумва брак Джон-Церса. Как си мислите, че Джон с неговия непреклонен характер /и в сериала, а в книгите още повече/ ще вземе Церса?! Изключено.
Това са по-скоро майтапи според мен, щото нали ДиД трябва да ни шокират.
Ама тогава защо Тирион и Церсей да не се вземат в стил Таргариен? :DDD

Общи условия

Активация на акаунт