GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 614
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Бургас
Абсолютно съм съгласна с Вечерница!

Щом аз на моя стар телевизор с кьоравите си очи видях всичко без проблем,значи не е толкова тъмен филма.
Рупайте моркови,драги колежки и колеги! Laughing

# 1 756
Аз гледах на голям модерен телевизор с плосък екран в затъмнена стая и поне половината от детайлите не се видяха. След като си поиграх с настройките и изсветлих образа максимално, видях всичко. Точно като във видеото отгоре, изсветлената част. Огромно разочарование НВО да дават с такова лошо качество.

# 1 757
  • Вестерос
Aз както писах, гледах на лаптопа си в 5:30 сутринта на изгасено и всичко видях без да пипам никакви настройки

# 1 758
Аз пък много мразя по филмите когато нощите са фалшиви , мен супер много ме изкефи тъмнината в този епизод. Видях всичко що ми бе нужно.

# 1 759
Бе можеха повечко да се постараят.

# 1 760
Като дразни сюжета, вече и неща като тъмнината дразни. Даже това с дотраките в началото ме изкефи много като ефект, а впоследствие като ме ядоса сюжета, го отчитам като глупост Wink

# 1 761
Постарали са се колкото им е гот, толкоз. Недоволни винаги има и ще има , за всичко. Какъв е смисълът да се мърмори при свършен факт.

# 1 762
Какъв, наистина. Дай да сложим направо край на темата. Гледайте и си мълчете.

# 1 763
Не, бе, няма проблеми, нека напляскаме още 100 коментара колко е бил тъмен епизода и кой какъв телевизор има Simple Smile
Анкета да пуснем ако искате.
1/100

# 1 764
🤣🤣🤣
Тя темата ни е отдушник. На кой друг да разправям за GoT?
И на мен ми беше тъмно, но аз го гледах на лаптоп. Предполагам на телевизор е по - добре. Спирах да оправям яркостта и като цяло видях важното. Детайлите около умиращите живи и немъртви и без това не ме вълнуват много.

# 1 765
  • Вестерос
Всеки коментира каквото си иска. Сякаш 200+ коментара как летяла Аря не бяха досадни по едно време...

Аз нямам с кой друг освен вас да коментирам, край мен никой не го гледа Grinning

# 1 766
То за съжаление почти се изчерпа какво да се коментира...за 3 епизода няма да покажат кой знае какво...зарязаха сума ти сюжетни линии и герои( мрънкахме бая и за това) и просто нищо не остана. И все пак ако 80% от хората се оплакват от едно и също, значи има основание.

# 1 767
  • Вестерос
Да, така е, затова и писах в началото , че всеки да си коментира каквото си иска свързано с темата.

# 1 768
Aз както писах, гледах на лаптопа си в 5:30 сутринта на изгасено и всичко видях без да пипам никакви настройки

Тиф,аз  гледах, на доста модерен лаптоп, SSD, видиокарти, резолюции, глупости , гледах го в 11 ч следобяд- и половината кадри не ги видях, въпреки че 7 пъти спирах да превъртам. Може би си имала очила за нощно зрение. Сцените, в които зомбитата нападат , а нашите се отбравяват директно през ЗХ, абсолютно нищо не се вижда. По нищо не разбирам кой умира зомби ли е, от нашите ли е, само гледам някакво мазало.

# 1 769
Щом сте рекли , аз пък да измърморя, че трайно ослепявах от синият огън на Визерион Grinning Animal See No Evil

Общи условия

Активация на акаунт