GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 585
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 2 070
Защото Дани бърза да си вземе трона. Церси може да си стои и с години в КЧ без да праща армии към Севера.

# 2 071
Защото Дани бърза да си вземе трона. Церси може да си стои и с години в КЧ без да праща армии към Севера.
Ами да си стои. То цялото кралство е в руини, те за тронове мислят.

# 2 072
Добре, защо им е изобщо да ходят в КЧ? Там Церсей се е окупирала, подготвила е капани. Да си стоят, където са, и да възстановяват, ако Церсей се изнерви, най-много да прати армията си срещу тях, а тогава с двата дракона нещата са прости.
Кой е казал, че ще ходят в КЧ? Логично е да се приберат в Драгонстоун.

# 2 073
Кой е казал, че ще ходят в КЧ?
Право рече, май са си мои спекулации. Може и да не отидат.

# 2 074
Трябва да се съвземат първо. Да съставят план. Сигурно първо ще отидат до ДК и после ще нападат.
Емилия беше казала, че 5ти епизод бил по - голям и от 3ти. Сигурно тогава ще е битката с Церси.

# 2 075
  • Чужбина
Някой бе писал, че Дани-то управлявала цял халазар.

Oh, please!

Какъв халазар? 100 човека - болни, стари и деца.

Добре че бе Джора да й подскаже да отидат в Ащапор да купят Неопетнени.

И като измами търговците, получи камшика и каза на Неопетнените, че вече не били роби. OMG! И те заживяха мирно и щастливо до края на дните си.

Голяма свобода, няма що! Премахна робството Дани-то. Но после пусна Неопетнените срещу зомбитата. Егати свободата, честно!

# 2 076
Така са фактите, но е представено така,че да й симпатизираш. Като при Нед. А за Джейми обратното. И с времето като се замислиш и ги " опознаеш" Wink ....

# 2 077
Мисля, че се имаше предвид халазара, който я последва в 6ти сезон или пък беше 5?
Там са доста, но едно 90% умря срещу КН и зомбитата.

# 2 078
Мисля, че се имаше предвид халазара, който я последва в 6ти сезон или пък беше 5?
В 6-ти са всички халазари, нали ги подбра от Ваес Дотрак, където се бяха събрали.

# 2 079
  • Чужбина
Обаче никой не ми симпатизира на идеята, че Бран isn't a good guy!  Embarassed Embarassed Embarassed

Thinking

Поне няма ли да признаете, че е useless (безполезен) и utilized (неоползотворен)?

Не ви ли седи цялата история малко като ампутирана?

Или го отдавате на липсата на време за повече?

В 6-ти са всички халазари, нали ги подбра от Ваес Дотрак, където се бяха събрали.

Ах, да! Ок, mea culpa.

# 2 080
Обаче никой не ми симпатизира на идеята, че Бран isn't a good guyEmbarassed Embarassed Embarassed
А, аз я споделям, не му е чиста работата напоследък. Simple Smile

# 2 081
Съгласни сме, 100 пъти се писа това,но за някои е нормално и не очакват повече. Аз лично се надявам да има още нешо

# 2 082
....Ария (нарочно го пиша така!)....
Нали? И за мен си е Ария, и аз така писах веднъж, видях го, но не редактирах. Не ми харесва това изчанчване на имената, от къде Питър стана Петир, Джейми - Джайм, Денерис - Дани, като отлично Дени си се чува от устата на актьорите? Дали е лоша интерпретация на преводача на книгата и от там и преводача на сериала продължи с утвърдените имена, или в самия сериал са ги променили?

# 2 083
Щеше да е интересно да има нещо повече, но няма голям шанс. Д&Д явно нямат времето, а и уменията да доразвият историята с КН и Бран.
Неговата роля беше да се увери, че Аря ще нанесе финалния удар.
Бледолилава,
Мартин е казал, че е А - ря. И аз това чувам в сериала.

# 2 084
  • Чужбина
Приятели, понякога забравям, какво се е случило в 6-ти и 7-ми сезон. Извинете ме.

7-ми сезон ми бе супер безинтересен, честно казано.

Да, Дани управляваше голям халазар - много хора, много чудо.

Но тя се справя добре с диваците. За съжаление, във Вестерос е като слон в стъкларски магазин. Не го може това нещо тя, не е израстнала сред лордове и ройълс.

Как една жена, която свикна да има секс с пред очите на цялото племе, ще се впише във Вестерос?

Тя няма понятие от домовете, историята им, обноските, интригите, скритите послания, задкулисните игри. Не става! Нейните подчинени бяха диваци, които грабеха, разрушава културни паментици и символи.

Не че Джон има повече понятие, но поне е роден и израснал във Вестерос.

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 19:01 от Eleonora_27

Общи условия

Активация на акаунт