Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 386
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 360
Всъщност нямам нищо против Кейт просто ми е безразлична. Иначе ми харесва понякога и именно заради безличността си, мисля, че е подходяща за крал сем. Не я противопоставям на Меган, просто случайно това е мнението ми. Но никога не бих се изразила толкова грозно и злобно, каквито коментари видяхме вече

# 361
Аз не винаги харесвам тоалетите на Кейт, да не кажа в повечето случаи. 
Но я разбирам. Имам 16 чифта дънки- нося 2, преки усилия 3. Чувствам се най-комфортно в тях. Ми скучна съм.

# 362
До сега не видях, да е коментиран на Меган акълът  newsm78
Коментират се неща като поведение, начин на обличане....
За да коментираш на някого акълът предполага , че го познаваш лично, и имаш възможност да прецениш акълът му. При условие, че преценка как функционира мозъкът на някой се прави от специалист, със специализирани тестове, предполага, че лицето поставило оценката е компетентно да го направи

# 363
  • На топло
Кейт е минала вече на друго ниво. Дрехите са просто дрехи. Приоритети се нарича!

Друго е да изпълзиш от гетото и единственото което да те интересува е, каква марка ще облечеш и колко снимки ще сложиш после в Инсаграм.

# 364
Не мисля, че трябва да се противопоставят Кейт и Мегън. Тук е форум и всеки може да има мнения и за двете, но не бива да бъдем крайни в коментарите си.

# 365
Темата заприлича на ...на пейката пред блока....

# 366
Е то всъщност за никой от кралското семейство не може да се твърди, че е някакъв голям интелект. Нито са много изучени, нито са някакви професионалисти, учат ги да водят разговор, да са сдържани... такива работи. Дори за кралицата не можем да знаем колко е интелигентна,  за да можеш да кажеш няколко приказки на всякакво събитие всъщност не се изисква да си експерт по всяка тема, нейната роля е нищо да не казва и показва директно, а това може и да е защото по-добре да мълчиш и да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения. А пък останалата част на фамилията всички са само "роднините на баба".

# 367
Нека се разберем - Кейт е скучна, сбръчкана, суховата, с посредствен акъл. Мегън е модерна, красива, винаги е прекрасно облечена  и е изключително умна и интелигентна!
Хайде да се ражда бебока,  да го видим и Мегън да си ползва майчинството (10-12 месеца), та да се успокоим и се спре с тия обиди.

# 368
  • На топло
За Хари мога да кажа със сигурност, че е най-умен и ерудиран от цялата рода. От него струи интелект на талази (като погледнем и каква жена си е избрал😂).

# 369
  • Някъде там
Аз пък ги харесвам и двете.Да ви е яд 😁.
Да, харесвам повече Кейт като начин на поведение и външен вид,но харесвам и Меган, най- вече, че по никакъв начин не се опитва да подражава на Кейт а има свой "стил" и като казвам стил говоря за това да не копира тоалети, обувки, бижута и прически и начин на поведение от тази с която всички я сравняват.
Кейт е стилна и елегантна,излъчва финес. Научи се да има правилно поведение и изпълнява задълженията си с лекота,личи и че е умна и интелигентна.
Симпатична ми е и Меган в лицето,харесва ми усмивката и.
Повечето и тоалети харесвам.
Тя се държи все още типично американски,но за разлика от тези които не я харесват аз вярвам, че тя с времето ще се научи и гафовете ще са малко.
Прекалено малко време е в кралския двор, че да може дори малко да се доближи до това което е Кейт.Дори на нея и трябваха няколко години да го направи.
А и при нея не е нужно да е перфектна като при Кейт.

# 370
Не мисля, че трябва да се противопоставят Кейт и Мегън. Тук е форум и всеки може да има мнения и за двете, но не бива да бъдем крайни в коментарите си.
Напълно съм съгласна с това и не знам как винаги се получава така, че каквато и тема да се захване накрая няколко човека я обръщат на Меган. Имам чувството, че стават и лягат с нея, друго обяснение е трудно да се види. И за крайните коментари съм съгласна, а видяхме прекалено много такива.
Както и да е изместваме темата, надявам се поне в тази да се объждат и други неща освен Мегън, най-вече бебето, каквото е и заглавието. Аз лично се надявам да е една малка сладка девойка, както ми се струва, че и родителите предпочитат (от случайно чути коментари, но и момче да е едва ли ще го върнат Grinning )

# 371
  • На топло
Какво има да му се обсъжда на едно бебе? 🤔

# 372
  • Някъде там

А на това му личи от сега какво ще е,дано не го изгуби или не го принудят.❤️

# 373
Хм, интересно щеше да е ако Шарлот се беше родила първа - по пътя на наследяване един ден Англия можеше да си има за кралица Бети номер 2 Grinning Ужасно ме е яд, че Джорджи я изпревари Joy

# 374
Харесва ми как се облича Кейт, дрехите и са просто дрехи, не цели да шашне масите, а просто да е подходящо облечена за положението си. Все пак един ден ще става кралица, от нея се очакват някои неща, които обаче не са чак толкова задължителни за жената на шестия за трона или двете сестри - клоуни, живи и здрави да са. Забележете, че когато я снимат в парка или на някое частно семейно излизане с децата, е облечена като всички нас - дънки, маратонки, ватенка, носеше и някакви симпатични макси рокли през лятото.

Който я нарече с посредствен акъл, сигурно много отблизо я познава, че така категорично да се изказва. Евала за близкото познанство!

Общи условия

Активация на акаунт