Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 290
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 585
  • Bristol
И аз +1 с мнението на Second. Всеки с неговите си плюсове и минуси. Не виждам за какво са тези сравнения и лагери, изпадане в едната или другата крайност. Дъщеря ми е така (точно днес прави 14).

Кейт и Уилям копираха първите две имена на  първородния си син от мен, George Alexander Wink  Както съм повлякла крак, нямам нищо против Мегън и Хари да копират рождената дата от мен, за първоридното си дете 😁 Пък и е в Холивудски стил, "May the Fourth be with you"

Виви, прекрасни и интересни снимки си споделила!

# 586
Защо реши, че говори за потребителите в темата?
Може да говори за инстаграм последователите.
Nature Sparkles Може..но го пише тук не го пуска в IG.. ако напише примерно че не харесва  мургавата принцеса
дали някой ще помисли че визира люксембургската такава.

# 587
  • Sydney
Още една красота:

https://www.instagram.com/p/Bw-OnG0HuMv/?utm_source=ig_share_she … shid=1ps7e1mgmt3a

Ан в Люксембург:

https://www.instagram.com/p/BxCwoFzgvRM/?utm_source=ig_share_she … hid=14amtidxeug1y

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 17:31 от benitabeni

# 588
  • Sydney
За мен София е една от най-красивите, да не кажа най, от всички ройяли... супер усмихната и лъчезарна... с мъжа й са чудесна двойка Simple Smile

# 589
Кой беше мъжа й? Иначе прическата е леко небрежна, с тези свободно кичури, което й придава чар и свежест. Детето до колкото разбирам трябва да е синът й Александър.

# 590
Малко в повече ми идват тия цветни храсти.Хеле пък с панделата в косата съвсем на тьотка го докарва.
Но пък София е хубавка,приятна,сдържана и определено изглежда по-фина  от сестрите на Пепеляшка,накичени в подобни щампи.

# 591
Точно София е пример  че ако искаш и положиш усилия можеш.  Коя е тя ? момиче от народа което се ожени за принц, но по интелигентна. Без напъни да вземе акъла на  аристократите с красота и модни залитания  и без да се залепва за съпруга си  с естествена красота  някой не му харесаха зъбите и . Ако американската снаха беше малко по вече  себе си   с афровизията си  без стремеж да е по бяла от мъжа си  щеше да е по симпатична .

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 18:49 от Любчева

# 592
# 593
Много ми хареса тоалета на София, включително и цветето в косата. Много женствен и романтичен е.

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 18:46 от Не се сърди, човече

# 594
Мери с три от децата си на погребението на децата на милиардера Поулсен загинали при атаките в Шри Ланка https://i.dailymail.co.uk/1s/2019/05/04/16/13087492-6992277-imag … 1556985028441.jpg

# 595
  • София
Харесва ми София, но зъбите й категорично не. Поне малко може да намали разстоянието, не изцяло и ще е супер!

Обаче при шведите и на Виктория мъжа и София са принц и принцеса, нищо че не са родени такива - много симпатично кралство са ми те Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 19:31 от Lana

# 596
  • в сърцето на един мъж...
 Second може и да ти е много подредено мнението, но сравнението със София не е в полза на дукесата, ама никак даже. София е жена, която от снимки със змии се превърна в ефирно, нежно, прекрасно и скромно създание. Последната снимка го показва, докато при сравнението, американската роза губи по точки, при това с огромна разлика. София е пример за това, че ако искаш, може да имаш и любовта на принца, и положение, и любовта на народа, и да изглеждаш добре. А това не е малко

https://www.instagram.com/p/Bw-OnG0HuMv/?utm_source=ig_share_she … shid=1ps7e1mgmt3a

Мери изглежда страхотно класна и стилна на снимката, която пуснахте.
На снимките от погребението - Хуан Карлос изглежда ужасно зле, вярно че бяха казали, че е зле здравословно, но тук изглежда направо грохнал. София също изведнъж побеля.
Ох, четох за датския милионер, боже голяма трагедия, има 4 деца, на почивка били в Шри Ланка Sad Какво нещастие това и трите ти деца да загинат Sad

# 597
Точно София е пример  че ако искаш и положиш усилия можеш.  Коя е тя ? момиче от народа което се ожени за принц, но по интелигентна. Без напъни да вземе акъла на  аристократите с красота и модни залитания  и без да се залепва за съпруга си  с естествена красота  някой не му харесаха зъбите и . Ако американската снаха беше малко по вече  себе си   с афровизията си  без стремеж да е по бяла от мъжа си  щеше да е по симпатична .

Ех, ако беше  и интелигентна...

# 598
Аз живея в Швеция и София е много харесвана от народа след като стана принцеса.  

Малко снимки от 73-я рожден ден на шведския крал Карл XVI Густаф

кратко видео
https://www.youtube.com/watch?v=gj5DUVuXS9c

# 599
  • в сърцето на един мъж...
Ей, ма като кажете така - колко е интелигентна някоя или е тъпа, все едно всеки час си пиете чая с нея Simple Smile

PURE, страхотни снимки, а малкия как е стиснал Виктория за целувка, сладур голям!

Общи условия

Активация на акаунт