Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 267
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 630
Меган прави всичко възможно да не се напасне към семейството, а дори и към Англия.
О,ще се напасне.Или ще изхвърчи.От векове правят така.
Подозирам обаче,че едно напасване ще й струва собствената личност,а изхвърчането няма да е по холивудски.
Умишлено я гаврят.Иначе отначало се споменава,че ще присъства дни след раждането на първото си дете.

Едно пресно интервю с гръцкия принц Мишел,отказал се от престола (но е бил последен в списъка за него) за да се ожени за обикновенна жена и това в далечната 1965 година.
Ако имаш възможност,преведи още.Звучи като интересна гледна точка.

# 631
Трудно ми е да пиша от телефон, но ето един приблизителен автоматичен превод
https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1& … JK22Lja5MINBbh23g
Времена и род са пообъркани,но в общи линни е коректен.

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 10:39 от Анонимен

# 632
За мен София е много нежна, много.

# 633
Хм колко интересно Simple Smile направих си труда да зачета първите теми, във връзка с първото раждане на Кейт 😉 едно съвсем рандъм мнение:

# 634
  • Бургас
Ето доказателство, че термини бе се съобщават. А не както скоро се писа, че на Кейт термините били ясни от началото и нямало такава истерия

# 635
Не се съобщават дати, но месеци да. Когато се каза Юли, беше Юли, когато се каза Април, беше Април. Щото пролетта е три месеца, пък изглеждаше, като че няма и да я дочака, а то стана Май... такива работи.

# 636
Точна дата не са, но при Кейт казваха от БД, че е в началото на 2 месец. И прости сметки....А не точно и ясно - през пролетта... Joy

# 637
  • в сърцето на един мъж...
София може и да е от 10 години в това семейство, ама нито някой я видя да си стиска корема, нито някой я видя да държи Карл Филип за ръчичка и да го потупва като малко дете, нито банани надписва, не се е появявала с къси поли, бременна, че да й се види чатала, и още, и още. Тя просто се постара още от самото начало. А и представи си има хора, които се интересуват и от останалите кралски дворове и на тях им е била известна от началото.

# 638
Месеци СЕ съобщиха. От 2-3 мес знам, че ще края на апр началото на май. Сега сме началото на май, какви още претенции имате
Geiа, трудно ми е да си представя, че тези някои се интересуват и от другите кралски дворове, както го каза, като гледам как упорито отказват да обсъждат друго освен Меган или пък като обсъждат друго, то е само за да направят паралел с Меган. То това ако не е обсебване здраве му кажи

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 11:51 от Анонимен

# 639
  • в сърцето на един мъж...
Месеци СЕ съобщиха. От 2-3 мес знам, че ще края на апр началото на май. Сега сме началото на май, какви още претенции имате
Geiа, трудно ми е да си представя, че някои се интересуват и от другите кралски дворове, както го казах, като гледам как упорито отказват да обсъждат друго освен Меган или пък като обсъждат друго, то е само за да направят паралел с Меган. То това ако не е обсебване здраве му кажи

На мен винаги ми е било интересно, и за тиарите, и за дворците, и за историята. Обаче тук непрекъснато се прави тоя паралел и честно казано ми е досадно. Има хора, които живеят в Швеция, пускаха снимки от сватбите, от децата, харесвам Дания - Мери и Максима са ми любимки. Оня ден попаднах на една статия кои кралства имат най-скъпите бижута, обаче я загубих. Това ми е интересно, обаче тук има няколко човека, дето нон стоп сравняват ММ с Кейт или с останалите. Ми не ми е интересно, няколко пъти пускам снимки да отклоня посоката, ами и това не става. На мен ми е все тая за тая измислена дукеса, обаче има хора, които не искат да спрат.

Не знаех, че гърците трябва да се откажат от трона, ако решат да се оженят за простосмъртна. Това е малко като японските императорски жени.
Вчера гледах коронясването на тайландския крал - баща му почина преди година, те имат 1 година траур и поради тази причина се възкачи на престола сега. Изглеждаше ужасно стар Sad Жена му е доста млада, четвърта поред, дано му даде наследник. Баща му е бил много обичан, гледах възрастни хора стояха там и чакаха на слънцето с часове, за да гледат церемонията. Имам приятел, който е помагал при погребалните церемонии. Доста интересни неща разказваше.

# 640
  • Истински се вижда само със сърцето.
Гея ако не те затруднява би ли преразказала какво ти е казал за церемониите, на ме лично би ми било интересно.

# 641
Кажи ги и на нас тези интересни работи!

# 642
  • Чужбина
Когато почина кралят на Тайланд, ми се наложи да изпращам съболезнователни мейли до колегите ми тайландци. Те буквално плачеха. А моя близка си взе 3 дни отпуск.

Аз не успях да разбера мъката им, но поне се направих, че разбирам.

# 643
Много интересна тема, чета я с кеф, смях се на тайландския ритуал по коронясване.Влизам да видя какво , защо и чакам Мегън да роди, от чисто бабинско любопитство.Дъщеря ми ще ражда първата декада на юни, като че ли помня, че Мегън беше месец преди дъщеря ми, та си мисля, че до 10 юни, ще е най-крайният срок:grinning:

# 644
София може и да е от 10 години в това семейство, ама нито някой я видя да си стиска корема, нито някой я видя да държи Карл Филип за ръчичка и да го потупва като малко дете, нито банани надписва,
Софка е интересна лимонка.От заможно семейство,с образование,но тръгва да става гол модел,явно не толкова за пари,колкото за слава.
Славата я получи като кралска снаха,в комплект с красив мъж и сладки деца.И край,кротна се,демонстрира стил и класа.Излъчването й е на доволна жена,която няма нужда от друго,а и си знае мярката.

Кога ще изтекат нечии води,касае медиите професионално,и празнярите,които се идентифицират с известните все едно са си семейство.У мен лично това събуди кратко съмнение,че наистина се ползва сурогатна майка,което бързо угасна,защото и така да е,какво от това.

И аз гледах как зрели хора реват за Тайландския крал както не биха ревали за най-скъпите си.Не знам приноса му,но така или иначе това му е работата,.Масова психоза.Последната ми надеждата е в младите хора...не само в Тайланд.

Общи условия

Активация на акаунт