"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 39

• 63 308
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Stara Zagora
Лека 🤗

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 23:04 от Stoyanova26

# 31
Ехааа.... 😍

Трети фраг! Това не е било!
Накрая обаче не ми харесва какви погледи мята Санем на Джан - пак същата си изглежда - искам тази една година да я е накарала да порасне и да спре да се държи неадекватно. Да видим де, дано не съм разбрала.

Лека нощ 🤗😗

# 32
Евелина, Санем си гледа така по санемски само определени субекти в следтсвие на терапията си. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 33
  • Стара Загора
Оф Оф Джей Джей си е пак същия. Едба година мина и пак не му дойде акъл в главата.

# 34
Джей Джей мисъл, последователни действия, мисия невъзможна, освен и той ако не премине през кармично,прераждане.

# 35
Добро утрооо! Wink Hug Hug

Днес отново е нашия ден за кино! PartyОчаква ни интересен епизод с нови герои! Party

Благодаря за 3-ти фрагман и превода! bouquetИ аз си помислих,че може да има, тъй като 2-ри го пуснаха още във вторник! Peace

Приятна пролетна събота! Nature Sunny Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

# 36
Добро утро, ранобудни птичета! Hug

Аз пък много харесах 3я фраг, първо, понеже показват и положителната страна на серията, за разлика от предходните и второ точно поради факта, че връщат образите горе долу в първообраза им.

Ако всички улегнат ще гледаме поредната турска драма Grinning

Вижда се светлина в тунела според мен.

На Санем бързо и омекнаха капачките, обаче Джан ще се дърпа ми се струва, като го видиш как я гледа Joy

Охх толкова много да искам да гледам довечера епизода, нищо че 90% от разговорите не ги разбирам, обаче май няма да мога Confused

П.С. извинявам се, обаче от мобилната бг мама не мога да сложа спойлер: онази вечер попаднах на един сериал, в който Мевкибето играе майка на главния герой и сериалчето не изглежда лошо. За Градско момиче става въпрос.

Нека е хубав денят ви, момичета Hug

# 37
Здравейте!

strawberry1,сериала е Стая 309 с Демет и Фуркан Палалъ и хич не е лош и там има химия между ГГ, макар че типично по комшийски понякога има повече пълнеж отколкото нещо смислено.

И как се губи бас с достойнство Mr. Green... Джан Яман дали може загуби и после да гледаме нещо подобно newsm78

Скрит текст:

+18 Mr. Green
Скрит текст:

Актьорът Чанинг Тейтъм загуби бас и пусна своя снимка в инстаграм...

# 38
Не, не, стая 309 съм го гледала, този е Градско момиче, забравих главната героиня как се казва.

И за да не е спам ще ви кажа, че толкова съм се затъжила за Айхан, че съм я сънувала Joy

С този тюрбан е много сладка Демет Blush

# 39
Е може, Градско момиче не съм го и чувала Whistling

Да му имам погледа на Джан, гледа като пребозало теле, както казват по старите хора Crazy

Изчезвам, хубав ден.

# 40
Цитат
Мевкибето играе майка на главния герой и сериалчето не изглежда лошо. За Градско момиче става въпрос.
strawberry1 Hug,аз съм гледала'' Градско момиче'',даваха го по БТВ по обяд-от 13,30ч. преди време! Peace ГГ бяха Гизем Караджа и Берк Джанкат! Peace
Скрит текст:

# 41
Добър ден от мен и от новия Джан Дивит 😊😊....И новите лица

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 11:54 от demo80

# 42
Благодаря за новата тема

# 43
Една разкошна Ознур....И още от новите лица

# 44
Здравейте момичета:hugs:
добре ни подгряха за новата серия,че и три фрага ни пуснаха.С тези дрехи и домашно стопанство малко на комуна ми прилича това обединение между Санем,Джей Джей и Музо.Интерисно дали Санем участва в плана на групата за задържане на Джан на сушата.Въпреки ,че от момента в който се срещнат и двамата повече няма да могат да се разделят.Доста неща ще ни разкажат и покажат в този епизод,ще има и тъга,и интриги,и смях и припламващите искри на възраждащата се с нова сила любов.Силно се надявам този път,вече да успеят да ни разкажат историята на Санем и Джан по много по-забавен,интригуващ ,увлекателен и ефектен начин.
Санем Айдън:
Аз бях негова,той беше мой.Целият свят беше "той"В звука на вълните,в сенките зад ъглите,в блясъка на звездите ,в дъха на цветята,аз виждах него . Само него.
В моето тяло,в мен , той е в кръвта,която тече през моето тяло,той беше във всеки удар на сърцето ми ,ще бъде и до последния.
Аз нямам думи,защото думите това са "той".Само той.

Емили Бронте "Брулени хълмове":
Една неистова любов,обсебване,зараза на душата,от която никъде не можеш да се скриеш,от която никога не можеш да избягаш.Любов по-страшна от страха , по-жива от живота . Няма думи, свещи , комплименти. Няма тела . Нито цветя и усмивки . Няма аз и ти , ние двамата . Любов , в която аз съм ти .

Пожелавам на всички приятно гледане,стабилен нет и една невероятна серия.

Общи условия

Активация на акаунт