Изпитани сайтове за парфюми - 16

• 66 555
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
И аз не вярвам в тази измислица,преди години пак в някоя от парфюмните теми,някой беше споделил,че в Парадокс Бургас бил купил парфюм менте.Не помня на кой бранд беше,това за мен е пълен абсурд.

# 241
Преди години четох, че в някои магазини персонала краде оригиналните парфюми и ги подменя с ментета. Не помня, дали за България е ставало въпрос, но това няма значение. Щом е възможно в чужбина, защо не и тук. Така че има някаква вероятност и от физически магазин да получим менте.

# 242
Има, разбира се, но да се стига до такива измекярски истории, говори за самата компания. Това не е битак, подобни изцепки не се толерират и съм сигурна, че в оторизираните магазини/вериги за парфюми има контрол над персонала. Начини има, всички ги знаем.

Изобщо, всичката тази патардия около онлайн магазините, че и физическите се намесиха, ми се струва пресилена и ми идва малко в повечко.
И аз понякога си купувам нещо, което не ми харесва и после съжалявам, но чак да си търся извинения и оправдания с фалшификати, конспирации за подмяна, ми е загуба на време. Ако имам съмнения, просто повече не пазарувам от мястото или ако е възможно, връщам парфюма. Ако не може, остава ми за урок.

# 243
Аз като цяло, откакто почнах да пазарувам парфюми онлайн, имам им доверие. Трябваше само да се престраша и сега спирка нямам Grinning. Според мен риск си има винаги, независимо от къде. За контрола на персонала съм съгласна, че има, но то стига един път да му се случи да открадне и вече има един потърпевш клиент. А ако са намесени и контролиращите... Grinning. Не ме бийте, сигурно прекалих, но не можах да се сдържа Simple Smile. Като цяло съм много доверчива и гледам да не вярвам в подобни конспирации, но не ги изключвам като възможност Simple Smile

# 244
Смятам, че е добре човек да има едно на ум в някои случай като четем какъв е ръста на хванатите фалшиви стоки, а и парфюмите са едни от най-фалшифицираните луксозни стоки.
А пък изцепката с шанела от официалния сайт ме разсмя.

Да пускат някакви намаления тия сайтове, да се втурнем в шопинг, че да има нов пресен материал по темата кой какво е получил.

# 245
Отворихте тема за Шанел - бихте ли ми препоръчали от кой магазин да поръчам Bleu de Chanel? Ориентирал съм се към EDP версията, надявам се да си заслужава.

# 246
  • ново
Изкушена от намалението в Парфимо поръчах и вече получих 2 парфюма, малко мостри и козметика за коса. Единият парфюм беше за подарък, а другият за мен. Моят си е ОК, ползвала съм няколко бутилки от него Eclat d'arpege Lanvin.

# 247
Изкушена от намалението в Парфимо поръчах и вече получих 2 парфюма, малко мостри и козметика за коса. Единият парфюм беше за подарък, а другият за мен. Моят си е ОК, ползвала съм няколко бутилки от него Eclat d'arpege Lanvin.
И моят Eclat d'arpege е от parfimo, 50ml, вижда ми се ок. По принцип за него гледах в нета сравняване на оригинал с менте, беше ми попаднал случайно в youtube и нямаше различия с оригинала. Но не съм експерт.
Покрай обсъждането на parfimo влязох в FB им за отзиви. Доста пишат, че имат подаръчета. Аз най-много поръчвам от тях и не съм имала нищо досега. От notino и elinor съм получавала тестерчета.

# 248
Като се заговорихме за ментета, искам да ви покажа кода на моя Алюр. Не знам колко ще видите, много трудно го снимах, но проблема е, че първите 2 числа са издраскани ръчно, другите 2 са едвам забележими. Сигурна съм, почти, че е оригинален и кода по някаква причина се е изтъркал. Мирише както трябва, на моята кожа почти не се усеща, но го сравних с парфюма от физически магазин и от там така не мирише Grinning.

# 249
Като се заговорихме за ментета, искам да ви покажа кода на моя Алюр. Не знам колко ще видите, много трудно го снимах, но проблема е, че първите 2 числа са издраскани ръчно, другите 2 са едвам забележими. Сигурна съм, почти, че е оригинален и кода по някаква причина се е изтъркал. Мирише както трябва, на моята кожа почти не се усеща, но го сравних с парфюма от физически магазин и от там така не мирише Grinning.

На шанелите тестерите са с гравиран код, на парфюмите са с леко по- незабележими цифри, които да, с времето ако носиш в чанта леко се протриват. Под определен ъгъл винаги се вижда обаче.

# 250
Това е тестер и някой си играл да гравира на ръка половината код. Не съм правила проблеми и рекламации, имаше си празен ход, уж всичко му е наред, просто ми стана странно.

# 251
  • Sofia
С такъв разкривен код не бих го приела за автентичен. Гравират се лазерно.

# 252
Това е тестер и някой си играл да гравира на ръка половината код. Не съм правила проблеми и рекламации, имаше си празен ход, уж всичко му е наред, просто ми стана странно.
Снимката не е много добра, не казвам мнение относно този, говорех принципно.

# 253
С такъв разкривен код не бих го приела за автентичен. Гравират се лазерно.
Да, така е, но тук има и лазерно и ръчно. Поръчан е от parfumi-shop.net с няколко други парфюма, за които нямам съмнения.

# 254
  • София
От Parfimo ми пристигна Prada Infusion Mandarine във вариант търговски продукт - 100% оригинал. Никакви съмнения нямам.

Общи условия

Активация на акаунт